GIA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: GIA

Post by AnAna_mo »

Neka mi dragi Bog oprosti ako grijesim ali mislim da ova sere/izmišlja/kakogod...
Potpis.
sanela

Post by sanela »

Bogami i meni ima malo nelogičnosti u priči, ali eto...da ne griješim dušu.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

pa je malo cudno...gudra se ..pa eto citaviih 6 meseci...ponovo/posle 9 godina...tako rece, od nekog tamo peerioda niije uzela nista citavih 9 godina..a sad ne zna sta je zikra i kako to sve ide?!?!?! cudno, jako cudno..ali kao sto neko rece, bolje da cutim, necu da gresim dusu, ovo malo sto je ostalo
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
anfakabl

Post by anfakabl »

gia wrote:ajde pokusacu ispocetka..bila sam ''uzorno dete'' odlikas sportista nas reprezentetivac.. dok me na jednim od tih priprema nije silovao hmm nas poznati fudubaler (da ga ne imenujem) i od tada krece haos u mojoj glavi, imala sam 15 godina i tako izgubila nevinost..:(
Nives C?
all that I want is to play
jasmina mijuskovic

Post by jasmina mijuskovic »

gia wrote:da pocnem.. zivela sam sa deckom godinu dana, 20 marta se se budim on lezi pored kreveta desnom rukom preko mene...imao je penu na usnama, mislila sam da je epi napad oko 9 zovem hitnu dosli su tekb u pola11. izvukla sam ga na sred sobe tada pocela da ga oblacim i vidim da se upiskio, ali i dalje nisam ni pomisljala da je mrtav.. kada su lekari stigli samo su mogli da konstatuju smrt! a sam ga i dalje budila molila doktora da mu daju josadrenalina, derala se na njegada me zagrli da se probudi...onda su dosli oni ljudi sa crnom kesom otimala sam se sa njima vadila ga napolje, govorila im da spavada nije mrtav, i dan daans ne mogu da se pomirim sa tim.. na obdukciji je uspostavljeno da se otrovao lekovima i HEROINOM..od tada sam i ja zelela da umrem, trovala se , i navukla na hors...
.......ako radis dobro- dobro ti se vrati.... ako radis lose- u velikim si govnima........ sarena laza je zajebana.....

ja sam samo posmatrac, takoreci gost....ali....... ovo mi daje utehu, da vas citam, u svim mojim govnima!
mesec prosipa bokal fosfora,
vitraz mraza na oknu prozora.
jedne noci ko ova, znace Bog
doslikacu portret zivotu mog
silueta se davno nazire, neko
uzdahne, neko zazire... isto vide
a razlicito tumace!
prave su boje, dodate.....
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

gia wrote:da pocnem.. zivela sam sa deckom godinu dana, 20 marta se se budim on lezi pored kreveta desnom rukom preko mene...imao je penu na usnama, mislila sam da je epi napad oko 9 zovem hitnu dosli su tekb u pola11. izvukla sam ga na sred sobe tada pocela da ga oblacim i vidim da se upiskio, ali i dalje nisam ni pomisljala da je mrtav.. kada su lekari stigli samo su mogli da konstatuju smrt! a sam ga i dalje budila molila doktora da mu daju josadrenalina, derala se na njegada me zagrli da se probudi...onda su dosli oni ljudi sa crnom kesom otimala sam se sa njima vadila ga napolje, govorila im da spavada nije mrtav, i dan daans ne mogu da se pomirim sa tim.. na obdukciji je uspostavljeno da se otrovao lekovima i HEROINOM..od tada sam i ja zelela da umrem, trovala se , i navukla na hors...

Meni ovo zvuči kao potpuno normalan splet okolnosti..
Ne mislim 'normalan'-u smislu da to tako treba i da je to dobro,
nego ono.. Toliko loše da je moralo postati još gore..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
sanela

Post by sanela »

gia wrote:sada..upravo me je zvao neki lik posto sam dogurala do prostitucije.. uzela na foliju par dimova..
pre 3 dana sam kupila prvi gan, sva sam seizbusila ali venu nisam ogla da nadjem 2 dana, i juce es nadjem iza kolena na nozi i dobijem grozniu tresla se grcila dobila temperaturu 38.3 mislila sam da cu umreti.. a zeli mzaista zelim da se skinem, to ce verovatno poceti od sutra posto dopa vise nemam..a ne mogu sa ovim kretenom da budem i tosve zbog jebenogNO dopa..znaci GROZNO se osecam...:(((((((((i plasim se te krize ovo ce mi biti prvi put kako sekidam :( i daj boze poslednji. ajde ako neko moze da mi objasni malo vise o krizi, jer cu je sutra prvi pt osetiti:((
@psytech taj dio djeluje OK, ali ovaj dio mi se ne uklapa uz taj nikako.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

sanela wrote:
gia wrote:sada..upravo me je zvao neki lik posto sam dogurala do prostitucije.. uzela na foliju par dimova..
pre 3 dana sam kupila prvi gan, sva sam seizbusila ali venu nisam ogla da nadjem 2 dana, i juce es nadjem iza kolena na nozi i dobijem grozniu tresla se grcila dobila temperaturu 38.3 mislila sam da cu umreti.. a zeli mzaista zelim da se skinem, to ce verovatno poceti od sutra posto dopa vise nemam..a ne mogu sa ovim kretenom da budem i tosve zbog jebenogNO dopa..znaci GROZNO se osecam...:(((((((((i plasim se te krize ovo ce mi biti prvi put kako sekidam :( i daj boze poslednji. ajde ako neko moze da mi objasni malo vise o krizi, jer cu je sutra prvi pt osetiti:((
@psytech taj dio djeluje OK, ali ovaj dio mi se ne uklapa uz taj nikako.

Hmmm..
Možda će 'gia' moći da nam pomogne da shvatimo ??
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Boban

Post by Boban »

Ja sam zbunjen :smt086 nemam ja pojma o cemu se ovde radi.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Da ja objasnim zašto je meni sumnjivo:
-drogirala se okicom - opijumom prije devet godina, a njega na ovim prostorima nema već desetljećima (to je droga iz dana katarinedimedici)
-kaže našla se tada iz prve
-onda neki dan je kupila prvi gan i traži se dva jbna dana i ne može da se ufura, onda se nađe IZA KOLJENA, ma daj molim te, nemoguće jednostavno da neko ko se nikada nije ufuro da se ne nađe u centralku na ruci, a nađe se iza koljena, haha, ma da...
-ruke su joj bile izbušene kada je stara provalila a ne zna se sama (ok, ovo i nije nemoguće-znam ja to, al nije baš ni često)
-u toliko godina droge jedva zna šta je metadon, halooo? djeca iz osnovne znaju da je to "ono što narkomani uzimaju kada se skidaju" !
-u toliko godina droge ne zna šta da očekuje od krize i traži da joj se navedu simptomi ! wtf ?
-kaže plaši se krize i ovo će biti prvi put kako se skida, a drogirala se i skinula prije puno godina, mislim, tko je tu lud ?
-pa onda ta groznica...

Ma kvragu i ja što ovo pišem ma briga me...
Potpis.
Post Reply