Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
hvala vam na odgovorima.. ja juce rekla danas pocinjem da se skidam, pa porekla..naiso drugar sinoc doneo mi keca pa ga ceo dan razvlacim..i to bi valjda trebalo da bude poslednje..
cula sam za metadon ali u bocicama, uzimaju se kapi pa isto tako svaki da manje...ali sam nasla suboteks za 40e pa mislim da bi mi mozda bilo lakse uz njega, ali trenutno nemam kinte ni za tablu
danas sam opet prelezala ceo dan u krevetu, pusila na foliju gledala filmove..nisam ni razmisljala o tom skidanju. a realnot je da me ujutru ceka zikraaaa (
sto se tice toga sto radim-tj. radila odbila sam sve pozive od juce se ne javljam na fon..
ne znam sta cu, plasim se jutra
ajde da probam da nastavim ispovest..
to nikome dugo godina nisam smela da kazem..i to isto leto otisla sam sa majkom i sestrama na letovanje u vr.banju..upoznale smo dosta ljudi tamo ja sam imala 15 god sestra 17, ali sam izgledala znatno starija nego sto sam bila, tada sam se bavila sportom, manekenstvom..i te god bila mis vr. banje..nisam znala nista o drogama, uvece bismo se skupljali na nekoj letnjoj pozorici gde je to drustvo pusilo hasis, tada sam ga prvi put i probala ali mi je bilo jako lose i vise ga nisam uzimala..posle par dana dosao je neki ortak i rekao mi da iamza ene ensto mnogo bolje od trave to je bio HEROIN asmo sto to tada nisam znala..uzimala sam ga sa nji par dana.dok nismo krenuli kuci, i tada sam mislila da sam se preehladila,curio mi je nos,i sve me je zasno bolelo keva mi je zela tablete i sve je prestalo posle par dana..
povratak u beograd...
opijum,okica ne znam zasto ali sve asm htela a probam..sestra mi je donosila, i obajsnila kako da je skuvam i roknem se..za divno cudo odmah sam se nasla i dozivela fles koji mi se ludacki svideo, da sam ga uzimala na svaka 3 sata da bih dozivela taj fles i dozivljavala sa ga ono kadati trnci krenu od noga prema gore dok te ne pukne u glavu. sada se ne secam koliko dugo sam ga uzimala,prestala sam kada sam popusila groznicu, secam se leto ja se pokrila sa 10 cebaditresla se kao prut, i keva u auto i kod lekara tafa sam primala neke injekciej dva puta dnevno, i keva je saznala da se rogiram ruke su mi bile skroz izbusene..
i od tada nikakvu drogu uuzimala nisam sigurno 9 godina...
da pocnem.. zivela sam sa deckom godinu dana, 20 marta se se budim on lezi pored kreveta desnom rukom preko mene...imao je penu na usnama, mislila sam da je epi napad oko 9 zovem hitnu dosli su tekb u pola11. izvukla sam ga na sred sobe tada pocela da ga oblacim i vidim da se upiskio, ali i dalje nisam ni pomisljala da je mrtav.. kada su lekari stigli samo su mogli da konstatuju smrt! a sam ga i dalje budila molila doktora da mu daju josadrenalina, derala se na njegada me zagrli da se probudi...onda su dosli oni ljudi sa crnom kesom otimala sam se sa njima vadila ga napolje, govorila im da spavada nije mrtav, i dan daans ne mogu da se pomirim sa tim.. na obdukciji je uspostavljeno da se otrovao lekovima i HEROINOM..od tada sam i ja zelela da umrem, trovala se , i navukla na hors...
[quote="malibogublatu"]najbolje je da kazes roditeljima tj. mora biti neko pored tebe dok si u zikri.
[quote="SuperSynthetic"]
roditelji znaju,ali ih to ne interesuje, ne zele da mi pomognu..