CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Vlado_M

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by Vlado_M »

Zato nam je priroda dala dva uha, Anita... Sve sto treba da uradis je da dopustis da to sto ti udje na jedno, izadje na drugo. Pri tome je jos korisno i klimanje glavom i izraz lica predanog slusaoca.

Ja sam imao dobar vikend. Umoran sam kao pas. Spavacu kao zaklan... Ali volio bih se probuditi ujutro. Nekad mi se to nije desavalo.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Vlado_M wrote:Zato nam je priroda dala dva uha, Anita... Sve sto treba da uradis je da dopustis da to sto ti udje na jedno, izadje na drugo. Pri tome je jos korisno i klimanje glavom i izraz lica predanog slusaoca.
Haahahhahaah :smt042
Potpis.
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

Vlado_M wrote:Zato nam je priroda dala dva uha, Anita... Sve sto treba da uradis je da dopustis da to sto ti udje na jedno, izadje na drugo.
....ili dvoje usi i jedna usta, vise da slusamo a manje da pricamo...hehehe
So rise and be your master you don't need to be a slave
YugoS

Post by YugoS »

Dobar pravo,ali....
Ovo "ali" je vjecito !
Jesam li dobar zbog terapije ili zbog kvalitetnih druzenja zadnjih par mjeseci ?!
Sta ce biti kad Cirkus ode ?
Od kraja juna Cirkusi gostuju kod mene,sa kracim pauzama.Zadnji odlazi krajem septembra.

Mislim da sam usao u najduze apstiniranje od Heroina u zadnjih nekoliko godina i ako imam terapiju.
Jebiga,neki ce reci da se "radim" terapijom,ja to ne osjecam,ali me valjda stiti i smanjuje pozudu,a samim tim i rizik.
Vidjecu kad dodje oktobar,kad se sve smiri,a do tad idemo dalje za iste pare.

:D
narkoman sam al' najlepsi.
Tužna

Post by Tužna »

Guta_Retas wrote:@ Tuzna....nemam pojma koliko si upucena sta je prolaps...ali nije to nista strasno....ako te bude zanimalo kako to funkcionise reci pa cu ti objasniti...normalno je za prolaps da imas nizak pritisak jer se valvula ne zatvara do kraja i ventrikuli su pod opterecenjm sto dovodi do niske tenzije.....moj ti je savjet onako jaranski da svakih par mjeseci uradis ultrazvuk srca, cisto da pratis u kakvom su stanju valvule...da ne dolazi do otkazivanja ili cega vec....mada se to ne dogadja ali znas kako kazu bolje sprijeciti nego lijeciti...
Hvala Guta....inače nemam ti ja pojma o tome ništa ali mi je utešno da nije ništa strašno :)
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

Tužna wrote:
Guta_Retas wrote:@ Tuzna....nemam pojma koliko si upucena sta je prolaps...ali nije to nista strasno....ako te bude zanimalo kako to funkcionise reci pa cu ti objasniti...normalno je za prolaps da imas nizak pritisak jer se valvula ne zatvara do kraja i ventrikuli su pod opterecenjm sto dovodi do niske tenzije.....moj ti je savjet onako jaranski da svakih par mjeseci uradis ultrazvuk srca, cisto da pratis u kakvom su stanju valvule...da ne dolazi do otkazivanja ili cega vec....mada se to ne dogadja ali znas kako kazu bolje sprijeciti nego lijeciti...
Hvala Guta....inače nemam ti ja pojma o tome ništa ali mi je utešno da nije ništa strašno :)
ima jedna stvar koje se trebas pridrzavati a to je da se ne smijes sexati do daljnjeg..tokom sexa srce pocne brze i brze raditi cirkulacija se ubrza,pritisak se poveca a tvoje valvule nisu bas najbolje pa bi mogle otkazati...heheheheheh salim se.....
So rise and be your master you don't need to be a slave
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Dobro majke mi !!!
Zabavi me pravo ovaj forum i ona histerična ludača !!!
:-D :-D
Potpis.
sanela

Post by sanela »

AnAna_mo wrote:Dobro majke mi !!!
Zabavi me pravo ovaj forum i ona histerična ludača !!!
:-D :-D
I mene vala zabavi... raznih budala na kugli zemaljskoj.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Pa ne ide mi u glavu, znači...
Prvo je bila Astrid, pa Tictac1, pa Feel, a na kraju se ispostavilo da je od prije imala nick Batman sa kojeg je pisala prije...
Ko zna koliko još tih nickova ima...
Ali vidiš da su je svi provalili po načinu pisanja (nepismena je)pa nema šanse da sljedeći put prođe...
Joj joj...
:-D
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Mene boli grlooo...
Kako su vrućine sada, mora se piti nešto hladno (bar kod nas 'šupljoglavih' :-D ), tako da me uuuuubi grlo od hladne kisele vode.
A najradje bih još popilaaa...
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply