valjanje u blatu
Moderator: sanela
Re: valjanje u blatu
Ok Vudd, u pravu si
nije bitno kako bitno je da nadje put.A to kakvi likovi sam rekao iz razloga sto se puno puta stvorile predrasude o Retu iz tih nekih nama poznatih razloga a ne da bi se ja uzvisio ili nekog umanjio pogresno me shvatas.I nije meni sasa idol ja idola nemam.Sasa je momak koji je bio u Retu kao i ja i cist je gomilu vremena i to je sve.A sto se tice NA pa kazu momci da putuju pa pokusaj zasto da ne.Razlika izmedju NA i komuna je u nijansama.To sto ti tumacis moj pristup kako tebi odgovara je tvoja stvar.Nista aj pozdravljam te i nadam se kad vec tako me shvatas da ces ubuduce preskakati moje postove a ne traziti kavgu.Caossss

Ne trazim kavgu druze,samo sam rekao neko svoje misljenje.Ako sam pogresno shvatio,izvini.BOBAN wrote:Ok Vudd, u pravu sinije bitno kako bitno je da nadje put.A to kakvi likovi sam rekao iz razloga sto se puno puta stvorile predrasude o Retu iz tih nekih nama poznatih razloga a ne da bi se ja uzvisio ili nekog umanjio pogresno me shvatas.I nije meni sasa idol ja idola nemam.Sasa je momak koji je bio u Retu kao i ja i cist je gomilu vremena i to je sve.A sto se tice NA pa kazu momci da putuju pa pokusaj zasto da ne.Razlika izmedju NA i komuna je u nijansama.To sto ti tumacis moj pristup kako tebi odgovara je tvoja stvar.Nista aj pozdravljam te i nadam se kad vec tako me shvatas da ces ubuduce preskakati moje postove a ne traziti kavgu.Caossss
I nisam u pravu.Da jesam,ne bi mi se desavale neke stvari
Last edited by vudd on Sun Aug 23, 2009 12:39 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Živa istina, sedeli smo već zajedno i diskutovali o tome, i mi iz NA i ljudi koji su bili u komuni, zaista je razlika u programu jako mala. Kod nas se, jedino, dolazi kad ti se hoće pa sam moraš zapeti, nema odmora, pošto si napolju nemaš fore da se zajebavaš, da odmoriš dan, ili primenjuješ program ili padaš, ali na žalist i meni se čini da tebi još nije dogorelo pa ti se zati i ne ide u komunu, možda NA i jeste za tebe, nama često ljudi dolaze i mesecima dok ne odluče da se skinu, samo slušaju i kada im se nakupi energije i nade da je to moguće jednostavno se neka vrata otvore i to ide. Ali dok ti ne dogori dođi pa vidi o čemu se radi ako te interesuje...a ko zna, možda se nešto dogodi pa se vrata otvore pre nego što misliš, u najgorem slučaju niko nikoga ne osuđuje i to i jeste lepota NA. Što su ljudi gori to ih više volimo jer su više naši, pravi zavisnici...BOBAN wrote:Razlika izmedju NA i komuna je u nijansama.
Moon child
- PsyTechGirl
Pila sam i ja klsalol i 'neki qrac'..malibogublatu wrote:danas sam bio kod psihijatra,rekao je sledece
- kad ti navale misli i osecanja koja izazivaju haos, samo ih posmatraj,
kao neki neutralni gledalac,samo ih gledaj i posmatraj,nemoj da ih razvijas, da fantaziras, da se identifikujes,samo ih posmatraj,i otici ce
i prepisao terapiju,ksalol i jos neki qurac,i uzeo 2500 din

Jbga, sad ti sledi najzaebaniji period..
Trebalo bi da upregneš svu svoju snagu i da budeš spreman na SVE, samo da se IZBORIŠ sa tim zlom ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Znoje mi se dlanovi... Sinoc sam popila pola flase pelina i nisam se napila!Vise ni cuga ne radi preko inplanta... Danima kao ucim za moje a ustvari blenem na ovom sajtu u nadi da cu da se trgnem ali meni pomoci NEMA!Posto mi ispitni rok krece od prvog a ja jedino sto znam je sta se na ovom sajtu desava!a moji su rekli da ako sad nedam ispite vracam se iz Bg-a u svoju provinciju gde samo mogu da nastavim da se drogiram!Jbg dali su mi sto sansi znam da je ovo zadnja ali kad ne mogu da ucim!Tj ne mogu nista sem da hvatam zjale to niko ne razume... Nadam se da vi bar kontate o cemu pricam...
- malibogublatu
kontam,provincija zna biti jako zajebana,u lo nema pola metra zdrave vene,u reci kad smo odlazio na vikende pio sam blokator,i preko njeg popio flasu manastirke nisam verovo da ne mogu da se napijem..ja stvarno ne znam sta da ti kazem,ne znam ni za sebe..tamarica wrote:Znoje mi se dlanovi... Sinoc sam popila pola flase pelina i nisam se napila!Vise ni cuga ne radi preko inplanta... Danima kao ucim za moje a ustvari blenem na ovom sajtu u nadi da cu da se trgnem ali meni pomoci NEMA!Posto mi ispitni rok krece od prvog a ja jedino sto znam je sta se na ovom sajtu desava!a moji su rekli da ako sad nedam ispite vracam se iz Bg-a u svoju provinciju gde samo mogu da nastavim da se drogiram!Jbg dali su mi sto sansi znam da je ovo zadnja ali kad ne mogu da ucim!Tj ne mogu nista sem da hvatam zjale to niko ne razume... Nadam se da vi bar kontate o cemu pricam...
nikad necu sve
uspeti da smirim svoje demone
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
mozda bi losega gorim zamenio
uspeti da smirim svoje demone
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
mozda bi losega gorim zamenio
Iako je moj radni staz poceo u Beogradu pre tri i po-cetiri godine svoj vrhunac sam dostigla upravo kad sam se vratila u provinciju i poccela da putujem za Bg svaki dan na predavanja negde u martu!Ujutru ustajanje popijem 15-20 kapi metadona do prve doze pa druga treca peta koliko se imalo love i uvece kad se vratim sve to zalijem sa tri lorazepama...stvarno sam bila kriticna!Ti lorazi su kriticni!Od njih nisam znala gde sam koliko sam kljucala!Na kraju sam se skidala u LORIJENU!Dok su se ljudi skidali 5-7dana najvise ja sam 14-ti dan bila pozitivna na metadon!Nisam bila svesna da sam se i na njega navikla!Na klinici su mi rekli da je to ne moguce da neko 14. dan bude pozitivan i da ja sto posto krisom uzimam a NISAM STVARNO!I da su imali samo jedan slucaj gde je lik bio 15god na odrzavanju metadonom i on je 11dan bio negativan!Eto ja sam fenomen tako kazu!Nakraju su mi dali trecinu blokatora posmatrali me sat vremena i poslali me na ugradnju bez obzira na test!Moj savet svima ne uzimajte met jer sve sto 100posto pokriva krizu nije lek nego zamena za dop!Metadonska kriza je mnogo gora od heroinske nastupa kasnije duze traje i MNOGO MNOGO JE JACA!
@malibogublatu nadam se da si nasao nacin...srecan ti rodjendan i zelim ti puno cistih godina !!!