NIje dobro ni meni. Izgleda da nikome od nas koji se dobro kontamo na ovom forumu nije dobro. A sto je najgore, kod mene se nista posebno lose nije desilo. Sve je isto. Terapija tece, bolovanje i radni staz teku. Plate pokrivaju ratu kredita i ostavljaju jos malo steka za crne dane... Citam knjige, pisem pjesme i bacam ih u kantu za smece, virtuelnu i stvarnu. Bavim se svojim odvratnim berzanskim poslom. Upravo ceprkam po brojevima, trudim se da stvari predstavim boljim nego sto zaista jesu. Poslije cu stati ispred ogledala da vjezbam optimizam. Bice mi potreban ujutro, kad odem na neki jebeni dorucak, naoruzan ovim vecerasnjim papirima... Prije dorucka cu se obrijati, prvi put ove sedmice. Mozda odem i na sisanje. Mozda ne. Dobro je lose... Mlatnuo sam majmuna danas, poslije cu odraditi sklekove. To je zamjena za seks, valjda. Emocije nemam. Slusam dobru muziku na netu.
Koji je treci nivo ? Postoji li i cetvrti ? Peti ? Koliko imamo zivota ? U borbi sa sobom, kako pobijediti, a da ne izgubis ? Zasto primirje prokleto kratko traje ? Kolika je povrsina Alabame ? Ko je otkrio tocak ?
Sto se tice komune, smatram da je odlazak najveci uspjeh. Sve drugo je manje bitno.
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=MTT-i5hJwUU[/youtube]
Nemam pojma zasto zvucim ovoliko depresivno. Pa upravo sam se obradovao. Taman prosetao do kosa da gledam kako likovi igraju basketa, kad sastavila kisa... Igraju jednako cesto koliko i ja, hahahahahha. Nikako. Losa godina.
Guraj kamen matori. Moras dok ne crknes. Sizif nema ni tu opciju da odmori kad crkne.