YugoStar

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: YugoStar

Post by AnAna_mo »

Pa da, kada danas ljudi Sreću, Mir, Zadovoljstvo i Ostalo traže u Raznim Supstancama, zamisli zaista kako će tek biti za nekoliko godina...
A Čarobne Tablete i Injekcije protiv Ovisnosti još uvijek nema, niti će je biti...
Zašto i bi, prevelika se lova tu vrti, mnogi tu imaju ogromne interese...
Ma i ja odo s teme...
A što se tiče Slavnih i njihovih uživanja Supstanci, tu se od riječi do riječi slažem s tobom i isto mislim.
I došla sam do zaključka da je moja želja biti totalno strejt jaaako Nikakva, jer ja osobno, da imam neograničeno puno para...
Uhhh, neću ni da dalje mislim, a kamoli da govorim - jasno vam je...
Onaj kome se ne drogira neće se drogirati...
A gdje si ti Ana...
No ovo je već spika za moju temu koja je davno umrla, pa ću ovdje da stanem...
Pozdrav!

I naravno:
:smt047
Potpis.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Teorija ti je bas cudna, ali me zagolicala...
Ja ipak idem mojim duhovnim putem i pokusavam da verujem, pa se nadam da ce se u buducnosti
(posto nas zavisnika SADA vec ima tako jako puno i verovanjem ispravljamo svoj zivot)
vec radjati mali verujuci ljudi, e to ti je isto genetika za mene... :wink:
Grlim te i cekam na klackalici da porastemo.... :lol:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Nesto sve mislim o ovome, pa reko ajde...

Cudno je uopste u kom pravcu sve moje misli iduuuu ....
Moja cerka ima 11 godina, a ja sam je upisala na VERONAUKU kad je imala 5, znaci ona uci veronauku vec 6 godina.
E, vidis, ona VERUJE, ima svoje silne molitve i zahvalnosti ima "naviku" kontakta sa svojim Gospodom ...

Moji roditelji mene nisu ni krstili, ja sam krstena kao matora zena, bla bla ... Alister Krouli mi bio idol, kukala mi majka i otac mi kuko
Ali, ONOG TRENUTKA KADA SAM SHVATILA I PRIHVATILA DA NEKO TO OD GORE VIDI SVE,
JA sam donela odluku da bar "spasim" najmladje dete!!!!

Sta mislis da li ce njena deca uciti veronauku, tj VEROVATI?
Ja verujem da hoce 100%, e
U TOM PRAVCU MOJE MISLI IDU ...

Ono kad rekoh da ima naviku, bolje mozda iz reci ima vestinu.... JA BIH ZELELA DA JE IMAM ISTO

Al sam ti se rasplela, da ne umre Majkl, nista od dizanja tvoje teme, xe xe xe :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
YugoS

Post by YugoS »

Cao Ana,cao Naco.

Ma ova prica je prilicno problematicna i nije bas naivna.
Ako nista Sanela je na dobrom putu.
Psiholozi i psihijatri ce biti kao informaticari devedesetih,trazeni i pozeljni,a Farmacija jedna od najjacih industrijskih grana.

Ako se nebude radilo na kvalitetnoj prevenciji,za koju godinu bice najezda onih koji ce htjeti "kupiti srecu".
Neki od nas,ako pobjede Ovo,mogli bi postati veliki Savjetnici-Veterani,ali samo ako pobjedimo !

Naco,nadam se uskoro da se vidimo u Parkicu.

Mahanje.
:D
narkoman sam al' najlepsi.
Vuk

Post by Vuk »

Men je lično u NA i u program 12 koraka dovela zavisnost od heroina, to je ono što me je tresnulo o zemlju, zbog čega sam ostao sam, bez ičega, hteo da umrem. Ipak, kroz rad na programu našao sam svašta zanimljivo u sebi. Prva stvar koju sam otkrio bila je da ne smem ni da pijem, ne zato što su mi tako rekli, ne, to nisam bio voljan da poslušam (pravi zavisnik nema šta) već zato što sam otkrio da sam u alkoholu tražio apsolutno isto ono što sam tražio i u dopu, a onda je priča krenula da se širi...
Mislim da sam se rodio kao srećna beba. Onakav kakvog me je Bog stvorio da budem, pun ljubavi i prihvatanja za ceo svet. Plakao samo kad sam bio gladan, žedan ili umoran (verovatno po nekad i nervozan), prilično osnovne ljudske potrebe da bih preživeo. Dobijao ljubav od celog sveta jer sam bio jedno sa tim svetom i Bogom, a onda je polako kako sam rastao taj tunel ka Bogu počeo da se sužava i polako nestaje. Svet je počeo da traži nešto za nešto, ovo za ono. U meni je počela da raste rupa za onim što nam je Bog dao na dar i što bi trebali davati bezuslovno jedni drugima, rupa za ljubavlju i prihvatanjem. Kao klinac sam počeo da tu rupu popunjavam raznim oblicima ponašanja kako bih je zadovoljio. Kroz vrtić i školu sam izgradio ogroman ego i veliku potrebu da mislim da sam najbolji, da znam najbolji i slično. To naravno nije moglo nahraniti moju rupu, postajala je gladnija. Pokušavao sam da je zadovoljim i nekim društveno prihvatljivim stvarima pa sam tako opsesivno kompulzivno počeo da se bavim sportom, objašnjavao sam sebi da će rupa biti sita ako budem najbolji na svetu, ja sam bio ali rupa se nije zatvorila. Onda je došla ljubav, pa sex, sa oba sam pokušavao da je zašepim opsesivno tražeći ljubav, nije uspevalo, ili je taj osećaj isčezavao previše brzo ili sam se na silu trudio da ga zadržim pa sam ulazio u prilično patološke i kozavisničke veze. Rupa je postajala veća i gladnija. Na kraju su došle droge. Heroin je mom telu davao ono što je trebalo mojoj duši, činio je da mi se telo oseća nekako toplo, ušuškano, bezbrižno, voljeno. Li je rupa u duši ostala prazna. Počeo sam da u nju onda sipam više heroina, pa još više, pa i ljubav i sex preko toga, pa na kraju i neke sulude adrenalinske osećaje iz kriminogenih delatnosti. Ništa od ovoga nije moglo popuniti rupu koja je samo tražila od mene da naučim da volim sebe, druge, Boga, upravo onako kako je bilo onog dana kada sam se rodio. To sam počeo da učim u NA i polako ali sigurno moja rupa je sada obložena debelim slojem vate i dobro je ušuškana. Svakim danom dodajem nove slojeve ljubavi kakva od Boga treba da bude kako bih se osećao celim i napokon se to događa. Sada shvatam da nije heroin ono što mi je falilo, mnogo je jednostavnije ali nije lako naći to u 21. veku. Ja sam to našao kroz program 12 koraka i udruženje NA. Koji god da je oblik zavisnosti koji nas je doveo do dna postoji isto rešenje. Zavisnosti su nam na prvi pogled drugačije ali kad se malo zagrebe...sve što nam treba je ono što smo rođenjem već dobili LJUBAV I PRIHVATANJE, a to znači da je i rešenje isto!
Hvala Bogu što sam dodirnuo dno i sada mogu da rastem kroz ovaj program i hvala svima koji ste tu uz mene dok zajedno rastemo. Dajem časnu pionirsku da ću i ja biti uz vas!
Hug2all!
Moon child
YugoS

Post by YugoS »

Neznam jesam li vec pisao,ali godine provedene Vani i daleko od Kuce,kod mene su pojacale ljubav prema sarajevskim bendovima,pjevacima,umjetnicima.Neke i nisam bas gotivio,ali sam ih vremenom zavolio kao najrodjenije.Mnoge sam i upoznao,pa cak i promjenio dotadasnje,hajmo reci,negativno misljenje.
Jedan od njih je i Hari Varesanovic.
Dzaba sam ja raji kasnije pricao kako Hajrudin i nije los kako se misli i prica.Vecina nije mjenjala misljenje,ali su pokoju Stvarku znali odslusati.
Kako god,ja sam ne popravljiv Romantik i sporo se krecem.Na stolu mi lepeza od 10 tak karata,ekipa slicnih ceka konacnu odluku o pokretu,a kisa cas pada,cas ne pada.
U ovom momentu nisam bas za neko mokrenje,a i ako odemo samo cemo vratove iskriviti gledajuci u nebo.Jebiga.
Ja sam Opijatoman i volim Harija.

Eto,svega ima u Bozijoj basti !

bojanol

Post by bojanol »

Jebote, Yugo Šta Ti je??? :-D
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahahaha :D
YugoS

Post by YugoS »

Hahahha....sviju mi,dok sam ovo pisao mislio sam na Zonchi,hahah..nevjerovatno !
Znao sam da ce biti :vom: ....ali ne zamjeram :wink:

Pozdrav Z.
Pozdrav B.

PS: ipak nisam otisao,jebiga.

Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

pozdrav Yugo!...nemoj sad da se ljutis na mene, bojan je prvi poceo :D
Post Reply