Pa, ajd` onda!
K`o sto reko` - visina 174-5, teska kano bek rt iliti crna zemlja (61 Kg),
Oci - plave
(kad se ljutim pozelene, kad se radujem posive)
Kosa - Sveeeeeeeeeeetlo smedja, ne bas plava, ali sarena...bagremov med, duuuuugacka (kano stepenkasta)
Posto nekako ne verujem da cemo ovde bas razmenjivati i fotke jedni drugih, a ja bas volim da znam s kim pricam tj. kako taj neko izgleda (sta cu, vizuelni sam tip. Ali i auditivni!), mozda bismo mogli i da se samoopisemo! Ko je za - ajmo!
(Ili jos bolje, da se svi samonacrtamo (!!), pa da nam to budu avatari HAHAHAHA!!! Zamislite tu zurku!!! Hahaha super!)
Sta mislite o tome da napravimo, kao klinci u osnovnoj skoli, neki "Sajber Leksikon"?
Da napravimo "formular" tj. na primer nekih osnovnih 20-30, ili vec koliko treba, pitanja, pa da svi (iskreno, kao i uvek) odgovorimo na ista.
Kapiram da bi to bila sjajna stvar, da se svi mnogo bolje upoznamo.
A nekako imam utisak da bi se dopali jedni drugima jos vise!

:):) If you know what I mean. And I`m sure you do.
Na primer, osim imena, prezimena i adrese, koje cemo preskociti (ko nece da preskace moze i da napise haha), bilo bi tu - datumi ili bar godine rodjenja (bar mene zanima za nekoliko ljudi ovde koje su godiste, za neke bas ne mogu da ocenim), osnove o narkomanskom stazu i iskustvu (samo brojke, bez ispovesti), obrazovanje ili profesija, bracno stanje (deca?), omiljene aktivnosti, omiljena muzika, vrste umetnosti, umetnici...
Kada bih imala fore samo jedno pitanje da pitam nekoga koga zelim sto bolje da upoznam, mislim da bih ga/je pitala da mi kaze 10 ili 5 albuma koje nikada ne bi prodao/la.
Mislim da bi mi to reklo o toj osobi vise od svega ostalog.
Ne znam da li sam vas to vec jednom pitala, skoro sam sigurna da nisam, a volela bih i to da cujem od vas.
Ajd, ko je za to da, mozda i kao poseban topic, napravimo nas Lexicon, nek se javi, pa da ga odsljakamo asap!
Sigurna sam da ce biti fan!
Pozdrav!
Katarina S.