Dali neko igra TRAVIAN?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: Dali neko igra TRAVIAN?

Post by AnAna_mo »

Kako ide Dusane, meni se ucinilo da se Travian moze igrati samo devet mjeseci, nakon toga se restartira??
Ili sam ja to krivo skopčala?
Pozdrav ! ;)
Potpis.
Dusan

Post by Dusan »

AnAna_mo wrote:Kako ide Dusane, meni se ucinilo da se Travian moze igrati samo devet mjeseci, nakon toga se restartira??
Ili sam ja to krivo skopčala?
Pozdrav ! ;)

Hej pa gde si bre ti Ana? :) Super sam... kao sto vidis odmaram od foruma i teskih zivotnih tema ;)

Travian server (obican) traje 300 dana, zatim se svetsko cudo gradi jos oko 2 meseca i onda se restartuje pa sve Jovo nanovo :)

Kako je kod tebe? Jel si mi dobro?
Sam ces iskusiti sve za sta drugima budes sudio
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Znaci nije mi brat slagao!
Ma ja sam super, volim ljeto iako je vruce za ne vjerovat, ali borim se protiv toga odlaskom na Neretvu, planimaro i more ovih dana, i tako... Uglavnom uzivancija i odmaranje! :D
Pozdrav i uzivaj i ti !! :D

P.S. Inacekad smo vec kod igara, ja ti vecinu vremena na internetu provodim na Facebooku, pa preko njega igram FarmVille. Vjerovatno si cuo za to, super mi je igra, nekako me rastereti, malo i podsjeca na Travian. Ono, malo po malo pravis farmu, sadis voce i povrce, kupujes stabla i ivotinje, te za sve to dobivas pare od kojih dalje farmu prosirujes itd, td. Eto, to je igra na koju sam ja nakačena!! : :wink:
Potpis.
Dusan

Post by Dusan »

dobar je farmVille :) hvala na zivotinjama :)
Sam ces iskusiti sve za sta drugima budes sudio
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:Znaci nije mi brat slagao!
Ma ja sam super, volim ljeto iako je vruce za ne vjerovat, ali borim se protiv toga odlaskom na Neretvu, planimaro i more ovih dana, i tako... Uglavnom uzivancija i odmaranje! :D
Pozdrav i uzivaj i ti !! :D

P.S. Inacekad smo vec kod igara, ja ti vecinu vremena na internetu provodim na Facebooku, pa preko njega igram FarmVille. Vjerovatno si cuo za to, super mi je igra, nekako me rastereti, malo i podsjeca na Travian. Ono, malo po malo pravis farmu, sadis voce i povrce, kupujes stabla i ivotinje, te za sve to dobivas pare od kojih dalje farmu prosirujes itd, td. Eto, to je igra na koju sam ja nakačena!! : :wink:

...a da nadješ posao pa da to radiš u STVARNOM ŽIVOTU, umesto što si zabodena ispred kompa ?!?

Nemoj se ljutiš Ann, ti znaš da ja tebe jako volim, ali nisam mogla a da ne primetim beskorisnost te igre, ali sa tako korisnom tendencijom ..
Ljubim ...
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Ej Psy i ja tebe jako gotivim, ali da ti kazem...
Ja sam u stvarnom zivotu zavšila srednju školu i uskoro krećem na fax.
Sada su mi praznici pa se kupam, izlazim i igram igrice.
Ustvari radim šta mi se radi, jebiga - kad mi se može.
Ne mogu ni ja da ne primjetim i da ne kazem da se baš pitam hoće li tvoj posao u trafici trajati vječno...
Sa školom je lakše...
Tako mi tata kaže.
:wink:
Potpis.
Boban

Post by Boban »

PsyTechGirl wrote:

...a da nadješ posao pa da to radiš u STVARNOM ŽIVOTU, umesto što si zabodena ispred kompa ?!?

Nemoj se ljutiš Ann, ti znaš da ja tebe jako volim, ali nisam mogla a da ne primetim beskorisnost te igre, ali sa tako korisnom tendencijom ..
Ljubim ...

stvarno lepo nema sta :roll: Daj psy spusti se na zemlju.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Eto, nastade problem.. Samo sam htela reći da se čovek kada radi oseća mnogo korisnije u društvu.
I to ako stavimo novac kao tačku dva.
Mogla si naći i neki lagani poslić preko sezone ??
Ono čisto da imaš neku dnevnu obavezu i zanimaciju, a opet korisno ??

Nem' pojma, namera je bila najbolja..

A što se tiče mog posla u smrdljivoj trafici.. Jbga.. Kada on prodje doći će neki drugi.. I sve tako .. U krug ..
Kada pogledam unazad, ne mogu da verujem da sam dozvolila sebi tolike godine da sedim kući i raspadam se od dosade i da mi je bio smor da se zaposlim.. Ovako sam mnogo zadovoljnija i ispunjenija..

Fazon, na poslu naletiš na ljude na koje iz kuće nikad ne bi naletela :wink:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

..I Bobane .. Odakle tebi utisak na sam ja na oblacima, na nebu ili gde već (kad nisam na Zemlji) ??

To mora da te ona lela nagovorila nešto protiv mene :smt079
lela

Post by lela »

PsyTechGirl wrote:..I Bobane .. Odakle tebi utisak na sam ja na oblacima, na nebu ili gde već (kad nisam na Zemlji) ??

To mora da te ona lela nagovorila nešto protiv mene :smt079
bobane mislim stvarno?! lepo se ponašaj!
Post Reply