Ili sam ja to krivo skopčala?
Pozdrav !

Moderator: sanela
AnAna_mo wrote:Kako ide Dusane, meni se ucinilo da se Travian moze igrati samo devet mjeseci, nakon toga se restartira??
Ili sam ja to krivo skopčala?
Pozdrav !
AnAna_mo wrote:Znaci nije mi brat slagao!
Ma ja sam super, volim ljeto iako je vruce za ne vjerovat, ali borim se protiv toga odlaskom na Neretvu, planimaro i more ovih dana, i tako... Uglavnom uzivancija i odmaranje!![]()
Pozdrav i uzivaj i ti !!
P.S. Inacekad smo vec kod igara, ja ti vecinu vremena na internetu provodim na Facebooku, pa preko njega igram FarmVille. Vjerovatno si cuo za to, super mi je igra, nekako me rastereti, malo i podsjeca na Travian. Ono, malo po malo pravis farmu, sadis voce i povrce, kupujes stabla i ivotinje, te za sve to dobivas pare od kojih dalje farmu prosirujes itd, td. Eto, to je igra na koju sam ja nakačena!! :
PsyTechGirl wrote:
...a da nadješ posao pa da to radiš u STVARNOM ŽIVOTU, umesto što si zabodena ispred kompa ?!?
Nemoj se ljutiš Ann, ti znaš da ja tebe jako volim, ali nisam mogla a da ne primetim beskorisnost te igre, ali sa tako korisnom tendencijom ..
Ljubim ...
bobane mislim stvarno?! lepo se ponašaj!PsyTechGirl wrote:..I Bobane .. Odakle tebi utisak na sam ja na oblacima, na nebu ili gde već (kad nisam na Zemlji) ??
To mora da te ona lela nagovorila nešto protiv mene :smt079