Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: Idiot

Post by saša-ex »

Da li nesto da kazem? :D
SAMO CEO ŽIVOT...
Vuk

Post by Vuk »

Nemoj čekati da "osetiš momenat" da odeš u komunu jer sve su šanse da taj momenat nećeš osetiti sudeći po tome koliko se opireš u sebi...čekaj momenat kad poželiš zaista jedan srećan i ispunjen život, e tad idi u komunu i ne misli dalje od toga, sve drugo će ti doći samo. Želim ti sve naj!
Moon child
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Od komune me dijele jos 4 injekcije Pegazisa. To je tacno 30 dana. Vuce, pozdrav !
Vuk

Post by Vuk »

E, sa srećom lave, imaš punu podršku!
Moon child
dete svemira

Post by dete svemira »

Ti si jedan blesav čovek... :D

Lagano,ali nemoj previše lagano da hodaš...

I vadi se već jednom iz tog bunara....
Ajde....
Misli koje misliš
su život koji živiš.
darla

Post by darla »

vlado,ti po meni super napredujes..imas posao,djevojku ..a najbitnije imas ugradjen blok,eeeej pa svi nesto pricaju zele se skinit a ne znaju kako bla bla..iskreno,ja nemam hrabrosti ugradit blok..mogu piti blokator koji traje 24sata al da ga ugradim na 3 mjeseca..ma! sto sam htjela reci...........da: ja mislim da si napravio velike promijene i mislim da komuna nije za tebe..eto znam da ce me popljuvat sad al morala sam ti to napisati..nisam protiv komuna,voljela bih sama otici u komunu i zapoceti nov zivot ali Vlado,ti vec imas novi zivot,dugo si cist..2 god u komuni? TI mozes i bez nje zivjeti bez heroina..
darla

Post by darla »

ajd mi pliz reci za te injekcije pegazina? koliko dugo traju? i kolika je cijena?
ja jos cekam rezultate testa al svi prijatelji i prijateljice ga imaju tak da ono..a cekam i nalaze za HIV al to me ne zanima terapija to odmah trcim po zlatni sut
vudd

Post by vudd »

darla wrote:vlado,ti po meni super napredujes..imas posao,djevojku ..a najbitnije imas ugradjen blok,eeeej pa svi nesto pricaju zele se skinit a ne znaju kako bla bla..iskreno,ja nemam hrabrosti ugradit blok..mogu piti blokator koji traje 24sata al da ga ugradim na 3 mjeseca..ma! sto sam htjela reci...........da: ja mislim da si napravio velike promijene i mislim da komuna nije za tebe..eto znam da ce me popljuvat sad al morala sam ti to napisati..nisam protiv komuna,voljela bih sama otici u komunu i zapoceti nov zivot ali Vlado,ti vec imas novi zivot,dugo si cist..2 god u komuni? TI mozes i bez nje zivjeti bez heroina..
Otkud znas da moze?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
darla

Post by darla »

ne znam,mozda i ne moze ..ali ja mislim da moze..covjek je napisao nesto javno i ja sam samo dala svoje misljenje..znam da ce vecina drugih misliti drugacije al uzela sam si za pravo da kazem svoje misljenje i ukratko obrazlozim zasto to mislim..Jaji i nekima pa i sebi samoj bih savjetovala komunu al mislim da Vladi nije potrebna
darla

Post by darla »

uostalom Vlado ce sam odluciti,sigurno jedno darlino tj moje misljenje nece ni 0.01 % utjecati na njegovu odluku
Locked