Bolesti nakon skidanja ?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
JaJa

Bolesti nakon skidanja ?

Post by JaJa »

Evo vec 10i dan chist od heroina, i po nekim, chak i svojim iskustvima, trebao bi da se osjecam bolje. A osjecam se grozno.

Nakon 5 dana terapije subotexom i nekom kombinacijom ljekova (bjeli za smirenje, plavi protiv krize) evo dogurah da osjecam strasnu unutrasnju zimu, gubitak apetita, ali ipak jedem, povremeno kao temperaturu, kao sad npr, dijareju.

Bojim se da nisam zaglavio shta jer sad ne mogu znat jel mi jos od krize il sam se razbolio. I cime. Bojim se hepa.

Mislim da imam sve simptome,

Druga stvar je sto mi je vec odavno utvrdjena i depresija i anksioznost, te dok ovo pishem, dlanovi se znoje, napetost. Pa mozda kombinacija svega. Mozda nista.

Znam, reci cete da odem doktoru. I hocu. Prekosutra vec, samo, interesuje me da li se nekom od vas, desilo nesto slicno i sta ?
Boban

Re: Bolesti nakon skidanja ?

Post by Boban »

Kakva si ti teka jaja brate.Normalno da se desilo tek si 10 dana cist.Sta ti ocekujes?Kriza od lekova i suba je duga.To jesve sasvim normalno i traje.Ajde ne budi tetka nego stisni zube i istraj u tome ne hrani taj strah u sebi tim mislima.Pa i ako si zaradio hep sta onda imas priliku da ga izbacis ako budes cist.Pozdrav i cuvaj se.
JaJa

Post by JaJa »

A sta cu drugo, nego fazon je jedan dan je ok, drugi dan se poveca, sutra smanje simptomi, pa opet nanovo, mislim prolazio sam kroz isto, i nije bilo ovako.
A panichar sam majku mu.
A sad pijem, hm, 10ak razlicitih tableta dnevno, ujutro, popodne, navece, za spavanje, za dijareju, a da, i jedan antidepresiv. te po potrebi za bolove, a i to je u 2 dana jedna.
Sranje, kontam da vishe ovo shkodi jetri, nego hors. A moram uzimat.
Terapija.
Plus naravno, nalorex tableta.
Auf :S

Mislim, nemam shta da stisnem zube. To je to, odlucio sam. Samo me tek sad ufatila sjebada radi posljedica.

Al ajd, nemze mi bit nish gore valjda neg hep.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

JaJa wrote:A sta cu drugo, nego fazon je jedan dan je ok, drugi dan se poveca, sutra smanje simptomi, pa opet nanovo, mislim prolazio sam kroz isto, i nije bilo ovako.
A panichar sam majku mu.
A sad pijem, hm, 10ak razlicitih tableta dnevno, ujutro, popodne, navece, za spavanje, za dijareju, a da, i jedan antidepresiv. te po potrebi za bolove, a i to je u 2 dana jedna.
Sranje, kontam da vishe ovo shkodi jetri, nego hors. A moram uzimat.
Terapija.
Plus naravno, nalorex tableta.
Auf :S

Mislim, nemam shta da stisnem zube. To je to, odlucio sam. Samo me tek sad ufatila sjebada radi posljedica.

Al ajd, nemze mi bit nish gore valjda neg hep.
Been there, done that ..
Samo ti pij tu terapiju, jbga, proći će i to.
Evo ja pregurala godinu i neka valjda preko 2 meseca.
A vs emi je sito bilo kao i tebi..
Pročitaj malo i moju ispovest, taman na početku, i ja sam počela dolaziti ovde taman neki 10-15 dan .. Samo što nisam odmah imala šta pisati.. Bila mi prazna glava :roll:
Sve je to razumljivo drug, nakon svihotrova koje smo uneli u naš organizam ..
Pozdravljam te ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
JaJa

Post by JaJa »

Evo odmah se bacam na nju.

Drago mi je sto razumijes, skroz ali skroz sam u nekoj panici.
Evriting is shit.
A ja se osjecam mizerno, i psihicki i fizicki. Nemam volje, energije, a onda i snage fizicke za ustat maltene, prazan sam i sasvim sigurno glup, razmisljanja o necemu dubljem prestaju u startu. Odmah blok. Nalorexu, da jos sta gore nisi zakachio slucajno :)
Da ne spominjem soci - fobije, znojenje dlanova, trud da se pravim da sam, ne znam, ok ? sa poznanicima i prijateljima koji opet to ne bi razumili, il bi ih bolilo dupe jesam li il nisam. Sto i meni tesko ne pada.
Imam ja planove, vec radim na nekima. Poceo sam izlazit na kafice, krenuo na kurs kompjutera, sutra opet kurs.

Ali..

ev je, napolju je valjda vruce, a meni je neka jeza u kostima, ochi mi se mute, pritisak. woof.
prespavat ovaj dan, i sam se nadat da ce sutra bit bolji.

a sad, na psytechgirl, ispovijest :)

hvala, hvala puno.
JaJa

Post by JaJa »

kak vidim nekih 8 mjeseci si bila chista, ne bash 10 dana, al ajd, dan - mjesec, vishe - manje.

a.. i to tvoje w :D

e, nek` si ga izbacila iz upotrebe, dvostruko odvikavanje.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

JaJa wrote:kak vidim nekih 8 mjeseci si bila chista, ne bash 10 dana, al ajd, dan - mjesec, vishe - manje.

a.. i to tvoje w :D

e, nek` si ga izbacila iz upotrebe, dvostruko odvikavanje.
Mah.. Ja sam ti bila zombi prvi period.. Totalni..
I tek kada sam ti otkucala post otišla sam i ja baš da vidim koliko sam ja u stvari bila čista tada ..
Veruj da je meni izgledalo kao 10 dana .
Sorry za mahinalni za'eb :-D

A što se tiče "w" ..
Tek je to posebna priča..
Koliko je samo ratova izratovano oko toga .. :lol:
A ja na kraju svojevoljno pristala na skidanje..
Obično šta god svojevoljno odradim uspe mi.
Kad god me neko tera i primorava na nešto.. Ništa od toga..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Tužna

Post by Tužna »

JaJa wrote:Evo vec 10i dan chist od heroina, i po nekim, chak i svojim iskustvima, trebao bi da se osjecam bolje. A osjecam se grozno.

Nakon 5 dana terapije subotexom i nekom kombinacijom ljekova (bjeli za smirenje, plavi protiv krize) evo dogurah da osjecam strasnu unutrasnju zimu, gubitak apetita, ali ipak jedem, povremeno kao temperaturu, kao sad npr, dijareju.

Bojim se da nisam zaglavio shta jer sad ne mogu znat jel mi jos od krize il sam se razbolio. I cime. Bojim se hepa.

Mislim da imam sve simptome,

Druga stvar je sto mi je vec odavno utvrdjena i depresija i anksioznost, te dok ovo pishem, dlanovi se znoje, napetost. Pa mozda kombinacija svega. Mozda nista.

Znam, reci cete da odem doktoru. I hocu. Prekosutra vec, samo, interesuje me da li se nekom od vas, desilo nesto slicno i sta ?
Joj druže posle 10 dana da se osećaš bolje,pa to nema ni na filmu.....tek sad ti predstoji ona prava borba i prilika da pokažeš koliko ustvari želiš da se maneš tog jebenog đubreta i počneš da živiš koliko toliko normalno.
A što se hepa tiče daj opusti se i nemoj razmišljati o tome,samo sebi praviš još veću frku u glavi.Svi smo mi na početku skidanja imali simptome hepa,znači polako nemoj se baš tolikjo opterećivati jel tako praviš samo gore sebi.....jeste da je to jače od tebe bilo je i od mene i znam da ovo što pišem na neki način zvuči kao glupost,ali to su činjenice.
Želim ti sve najbolje!
adam*

Post by adam* »

meni sinusi otisli u kurac...kile i kile prvo speeda pa dopa...kako i ne bi.......decenija je decenija
cucla cucla cuclica
LuLu

Post by LuLu »

adam* wrote:meni sinusi otisli u kurac...kile i kile prvo speeda pa dopa...kako i ne bi.......decenija je decenija
Uf pricaj mi o tome ... nos puko, imunitet 0...
**I'm playing the game, the one that'll take me to my END, I'm waiting for the rain, to wash who I am!**

*U svijetu tajni, mi nismo sami!*
Post Reply