CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

bojanol

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by bojanol »

Zna se kad se postaje prijatelj smrti... kad umreš.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

BOBAN wrote:
PsyTechGirl wrote:
To je taj rad..

heheh jel jeste?!?psy ponekada me iznenadis svojom reakcijom...pozdrav :-D

Pa šta jeee ? :D
Volim kad meni dragi ljudi ostvaruju nešto što su naumili, a još plus su i dobri u tome :wink:
Otpozdrav .. i budi dobar :-D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Guta_Retas wrote:smrt je sastavni dio mog posla i nikad da se naviknem na nju...nismo bas u najboljim odnosima,kontao sam vremenom cemo se sprijateljit,ali jok nista od toga... :cry: :cry:
Neka, to znači da si još uvek čovek.
Ja ne znam, meni su osećanja juče bila onako, od histeričnog nenormalnog smeha, do totalne tuge i ono kao.. suza.
Jbga, ne znam. I to je život.
Radjamo se, umiremo..
Mada srećom, meni još niko u porodici nije previše blizak umro- samo baba tetka i prababa. A to nije nešto blizu..
Hoću reći, sve te teške smrti i ti osećaji me tek čekaju iza ćoška ..

Tako da, šta reći ?
Jedni umiru, drugi se radjaju, treći slave rodjendan. a četvrti su upravo nekoga ubili ..
To je sve SAMO život ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Tužna

Post by Tužna »

BOBAN wrote:ahahaha al' ste se naredjali ko tetke neke kukave,pa jos ce i vremenske prilike uticati na vas.Meni su licno u vecini puta lose vremenske prilike sluzile da slazem sebe kako se lose osecam zbog vremena.Dan je prosao,sutra cemo napraviti boljim nego danas.Na zalost na greskama ucimo.Cuvajte se :D
Pa je upravu si osećam se ko baba od 100 godina,tipa ono pritisak mi mali imam neko gušenje čuka mi trokira...ali samo na promenu vremena :-D
A kako će biti sutra ne znam a iskreno i ne zanima me...preživeću to znam 8)
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Evo jos jedna u nizu : Bole kosti. :|
Potpis.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Dje ste vi babe, nisam vas odmah prepoznao :). Ako je neka od vas raspolozena da danas sa mnom proseta do doma penzionera, javite mi se. Ono, petak je, mislio sam sa rajom razbaciti domina ili saha, ali rado bih sa vama popio caj i lijekove.

Vlado se osjeca jadno. Najlakse je sve svaliti na interferon. Ipak, prezivjece se nekako dan, a onda je vikend. Veceras se mora skontati gdje ubiti naredna dva dana, a da se u ponedjeljak osjecam bolje nego jutros.
dete svemira

Post by dete svemira »

Sjebano,tuznno,dokono,bez ideje,bez smisla,razocarano i sretno,ne ispunjeno.

Jbg....

Tesim se....moze i gore...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Moze gore. A mora biti i bolje. Uvijek je tako. Klackalica. Drzi se dok opet ne dodje na tebe red da skocis.

Ja sam ipak odlucio da danas malo pobjegnem od sebe. Osjecam da visim. Ne putujem sam, ne bih smio. Imam semu i tamo... Drug strejter ide sa mnom. Samo cemo pustiti da prodje nekoliko dana. Toliko dugujem svojoj borbi u posljednjih par godina.

Pozdrav ekipi. Budite dobri... Evo meni najdraza pjesma najdraze grupe.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AAcEN0-NxpI[/youtube]
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Hahahaha Vlado, lud si, ali ja bih rado s tobom u šetnjicu sa rukama na leđima i sjedenje na zidiću uz te domine ili možda remi, da sam u Sarajevu. :wink: :)
Inače, danas nije loše. Sve sami prenosi, jedan dan drama, drugi dan katastrofa. Ali vidim nisam jedina, pa kontam da ipak nisam luda, hihihi.
Ćao ljudi! :)
Potpis.
Tužna

Post by Tužna »

Vlado_M wrote:Dje ste vi babe, nisam vas odmah prepoznao :). Ako je neka od vas raspolozena da danas sa mnom proseta do doma penzionera, javite mi se. Ono, petak je, mislio sam sa rajom razbaciti domina ili saha, ali rado bih sa vama popio caj i lijekove.
Image
Post Reply