I samo se vi zajebavajte, a tu pogotovu mislim na Zonu Sumraka, Boga ima, i on je trajno zaposlen u Pop Lukinoj 64, 15000 Šabac - Srbija.
Pa vi gledajte.
Neverovatna ironija je da se ta jebena trafo stanica nalazi pored vatrogasnog doma.
Ma ja sam ubeđen da Bog postoji i nema šaje da me neko razuveri.
koje filmove gledate?
Moderator: sanela
Re: koje filmove gledate?
I odoh ja sad, puno sam radio, i da........................ Jeah, kupio novu nokiu, ma bole me kur,.... ja sam odusevljen paranormalnim fenomenima.
http://paranenormalan.blog.hr/
http://paranenormalan.blog.hr/
Odoh...
- Zona Sumraka
Nemoj, sacekaj...
- Zona Sumraka
heheh zono jel ovo horor??? 

- Zona Sumraka
ne, ne...vestern...
baš sam sinočpogledala po stoti put prvi grijeh ili original sin, sa Angelinom Joly i B anderasnom, meni je to osobno jedan od njaboljih filmova, a skinula sam i ta divna splitska noc, to mi je isto super film, mozda za nas malo restimulirajuci ali jel netko od vas gledao taj? pitam jer to je hrvatski film
- Guta_Retas
gledao i jedan idrugi...prvi grijeh je fenomenalan...ja inace filmove nemogu gledat po 2x ali taj spada u onu grupu koju se da pogledat jednom godisnje...a ta divna splitska noc sam gledao cim je izasao ja mislim...ja se tek vratio iz komune i ode brat da nam digne neke filmove da gledamo i donese ta divna splitska noc...ja bio u soku...heheh nikad ga necu zaboravitifeel wrote:baš sam sinočpogledala po stoti put prvi grijeh ili original sin, sa Angelinom Joly i B anderasnom, meni je to osobno jedan od njaboljih filmova, a skinula sam i ta divna splitska noc, to mi je isto super film, mozda za nas malo restimulirajuci ali jel netko od vas gledao taj? pitam jer to je hrvatski film
So rise and be your master you don't need to be a slave
coffee & cigarettes po 10i il pulp fiction po 100ti put. tezak izbor.