Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
pozdrvljam i ja tebe,sve cestitke...sjecam se kad sam ja bio cist mjesec dana...bilo mi je toliko draga da sam sebe umalo proglasio narodnim herojem...to je bilo za mene tada najvece dostignuce u zivotu...ni Kolumbu nije toliko bilo drago kada je otkrio ameriku...hehehe nemas se ti nama sta diviti SVI SMO MI OBICNI SMRTNICI BAS KAO I TIZato,uzivaj u zivotu i u godinama sto su ispred tebe/nas.......
So rise and be your master you don't need to be a slave
hehe i ja se tako osjecam !! kao da mi je to najvece dostignuce u zivotu!! nego,koliko si ti sad cist ? znam da si rekao da nema tvoje ispovijesti kak zivis? kak si ? ti si komunu prosao jel?
darla wrote:hehe i ja se tako osjecam !! kao da mi je to najvece dostignuce u zivotu!! nego,koliko si ti sad cist ? znam da si rekao da nema tvoje ispovijesti kak zivis? kak si ? ti si komunu prosao jel?
ojjj koliko pitanja u tako malom postu...hehehe ja sam cist vec nekih 5 godina....prosao komunu.....zivim radim,br.Lk je 57477/823,jmbg 83838929274747 heheheh status:neozenjen i sta si jos ono pitala...hehehehe i da jedini porok teretana...heheheh
So rise and be your master you don't need to be a slave
neka si nam Darla živa i zdrava, i samo nastavi bez dopa, pobjeda se računa iz sata u sat,a tek dani...Veliki je korak što samo i terapiju piješ bez dopa, pa ćeš se s vremenom i toga riješiti. Kako provodiš dane, je li ti faks dolazi na pamet, stvara li se želja da želiš nastaviti učiti?
Veliki pozdrav od Ivana
joj dragi Ivano,taj moj faks...ma! imam par ispita do kraja i napisat diplomski...e padne meni svaki dan,ma svaki sat na pamet da bih trebala i morala uciti al ne mogu...nije da ne mogu zapamtit nesto,ustvari mozda i ne mogu,ne znam..ja ne mogu ni otvorit skriptu..ajd da imam nekog posla al nista,sjedim u kuci i lapim..mnogi ne vjeruju al svih mojih 30ak polozenih ispita,polozeni su jer sam ja ucila pod utjecajem H...ne znam sta da radim,totalno pizdim..
"ak si mogla 5 god uzimat dop i ucit,pa ko ga jebe uzimaj ga jos dva-tri mjeseca samo i zavrsi fax i onda odjebi dop" "mjesec dana si cista,nemoj vise nikad uzet dop,ko jebe faks,uvijek mozes konobariti"
e sad,znas ono s andjelom i vragom na ramenu..moram skontat koje andjel govori i njega poslusat..