CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Tužna

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by Tužna »

draguljce wrote: Sa supstitucije pretrpim krize, drzim se cist godinu (uz puno alkohola), pa opet naprevim recidiv, pa na Hepove ili Sub, ja na Sub (kontam to moram platiti, a hep mi je besplatan, ali sam se jedva skinuo sa Hepa, pa zamjenim to i uzmem Sub, isto sranje), prodje godina, ja na Subu funkcionisem koliko toliko bolje nego na dopu, ali sejtan neda mira, pa ja opet na dop!! Pa napravim sranje, pa mi opet proradi savjest, pa necu dop opet na supstituciju!!!
Pa dokle vise tako!! Jebo te pa fakat mi dokurcilo vise sve!! Tako da neznam vise sta da radim!!
Joj majko mila Draguljice,čitam tebe i ko da pričam sa mojim bratom,on je isti istacki kao ti.Prelomi više u sebi to jebeno sranje znaš ti dobro šta treba da radiš.Pogledaj samo gore napisano pa to je samo patnja a ne život.
Onaj moj brat je bio na metu ali je morao na neku operaciju i rekli su mu da ne mogu da ga operišu ako je na metu....skino se sa meta za dva meseca jel je morao(znači da može da se skine)....sve se može kad se hoće.
Mislim nisam ja sad neko ko hoće da ti sere i daje neke savete jel sve to ti znaš,naprotiv želim ti sve naj.
A sve to ti poseduješ u sebi i sigurna sam da znaš šta treba da radiš.
Ljubim te!! :D :D :D
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Odoh u Kiseljak. Cuj - Kiseljak... Zbog zene. Cuj - zbog zene... Jaran mi se primio na curu iz Kiseljaka. Pojma nemam zasto ja idem sa njim i sta cemo raditi u Kiseljaku, osim piti kafu sa tom curom ili nesto.

Ali eto, odoh u Kiseljak.
Tužna

Post by Tužna »

Vlado_M wrote:Odoh u Kiseljak. Cuj - Kiseljak... Zbog zene. Cuj - zbog zene... Jaran mi se primio na curu iz Kiseljaka. Pojma nemam zasto ja idem sa njim i sta cemo raditi u Kiseljaku, osim piti kafu sa tom curom ili nesto.

Ali eto, odoh u Kiseljak.
Ko zna zašto je to dobro :D ...možda i tebi bude dobro :D
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Pa i nije bilo toliko lose. Pravo je smijesno gledati zaljubljene ljude pored sebe, koje strahovi toliko okuju da pojma nemaju sta da rade sa sobom i osobom do sebe... Osjecao sam se superiorno :). Pogotovo sto je izostao onaj standardni osjecaj usamljenosti koji me steze u takvim situacijama. I ja sam pomalo neusamljen i to... Jedino sto sam zamalo zaspao za stolom (u autu jesam). Prethodne noci nisam imao vremena za spavanje.

Ovdje je u toku Motorijada (sve mi se Otac muva po glavi), pa garant ce spavanje izostati i veceras. Nervozni su mi mravi u guzici i stalno zahtijevaju akciju.

Pogodilo se da se Mrdina rodica Melani iz Njemacke nacrtala ovdje, u drustvu jos 2 drugarice pride. Za nju ima jedna zanimljiva muska prica jos od ranije, ali necu je iznijeti na forum :). Zahvaljujuci njoj, ta djevojka mi je mnogo interesantnija, nego sto bi se to dalo zakljuciti iz izgleda. Nesto mi govori da ce ovo biti simpaticna noc. Cudna i slicno.

Cudnu i slicnu simpaticnu noc zelim i vama.
adam*

Post by adam* »

Isto kao i dan.....kod nas.....~JEBENO TMURNO~

Mislim da moji avatari puno govore o mom trenutnom psihickom stanju(+ OBOZAVAM FOTGRAFIJU-uvek sam govorio da nisam toliko love utuko' u muziku sigurno bih isto to utuko' u fotografiju-to su moje dve ljubavi)....a ovaj jos nije doslo vreme da menjam..
cucla cucla cuclica
Boban

Post by Boban »

adam* wrote:Isto kao i dan.....kod nas.....~JEBENO TMURNO~

Mislim da moji avatari puno govore o mom trenutnom psihickom stanju(+ OBOZAVAM FOTGRAFIJU-uvek sam govorio da nisam toliko love utuko' u muziku sigurno bih isto to utuko' u fotografiju-to su moje dve ljubavi)....a ovaj jos nije doslo vreme da menjam..

Doci ce vreme i za to...drz' se prijatelju Suboticki :D
adam*

Post by adam* »

Hvala Bobes...
cucla cucla cuclica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

adam* wrote:Isto kao i dan.....kod nas.....~JEBENO TMURNO~

Ej slažem se skroz.. I za avatar i za vreme.. Sve je u qrcu i kod mene..
Pozdravljam ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Sve u kurcu... Evo, trebalo bi zapamtiti ovu kisnu, tmurnu, hladnu nedjelju, 21.06.2009. godine. Dan kada sam ispao nevidjen supak prema ljudima koji to nisu zasluzili. Laganje i manipulacija. Talenat da izgledam bezazleno i simpaticno. Nevini osmjesi i dobro glumljena zbunjenost... Sve sam to danas koristio da prevarim neke likove. Bilo mi je lakse nego da budem iskren prema njima. Trakavica koja se vuce u mom zivotu vec 4 godine. Nista nisam rijesio onako kako je trebalo. Isao sam linijom manjeg otpora.

Ali eto, sutra je novi dan. A ja jednako los covjek kao i uvijek.
Tužna

Post by Tužna »

Ja sam ok ova kišurina mi nekako odgovara nemam pojma zašto,uvek sam mrzela kišu :|
Post Reply