Joj majko mila Draguljice,čitam tebe i ko da pričam sa mojim bratom,on je isti istacki kao ti.Prelomi više u sebi to jebeno sranje znaš ti dobro šta treba da radiš.Pogledaj samo gore napisano pa to je samo patnja a ne život.draguljce wrote: Sa supstitucije pretrpim krize, drzim se cist godinu (uz puno alkohola), pa opet naprevim recidiv, pa na Hepove ili Sub, ja na Sub (kontam to moram platiti, a hep mi je besplatan, ali sam se jedva skinuo sa Hepa, pa zamjenim to i uzmem Sub, isto sranje), prodje godina, ja na Subu funkcionisem koliko toliko bolje nego na dopu, ali sejtan neda mira, pa ja opet na dop!! Pa napravim sranje, pa mi opet proradi savjest, pa necu dop opet na supstituciju!!!
Pa dokle vise tako!! Jebo te pa fakat mi dokurcilo vise sve!! Tako da neznam vise sta da radim!!
Onaj moj brat je bio na metu ali je morao na neku operaciju i rekli su mu da ne mogu da ga operišu ako je na metu....skino se sa meta za dva meseca jel je morao(znači da može da se skine)....sve se može kad se hoće.
Mislim nisam ja sad neko ko hoće da ti sere i daje neke savete jel sve to ti znaš,naprotiv želim ti sve naj.
A sve to ti poseduješ u sebi i sigurna sam da znaš šta treba da radiš.
Ljubim te!!