ZNAK-PODZNAK
Moderator: sanela
Re: ZNAK-PODZNAK
Hej, ja sam Rak/Strijelac.... Šta piše za tu kombinaciju? Ako ti nije mrsko 

- Zona Sumraka
Sanela jel' tebi podznak ili znak u strijelcu?
podznakZona Sumraka wrote:Sanela jel' tebi podznak ili znak u strijelcu?
Ali mi kolegica reče da je iza 30-e godine dominantniji podznak, nego znak... Znate li vi za to?
- Zona Sumraka
da i ja sam to negdje citala dok sam jos uvijek bila u tom astro fazonu...
pa mozes sebi uraditi kompletnu natalnu kartu na astro.com...kapiram da znas engleski...
imaju cini mi se i besplatan uporedni...
pa mozes sebi uraditi kompletnu natalnu kartu na astro.com...kapiram da znas engleski...
Ako je to tačno, onda za mene nema spasa, ja sam u podznaku blizanac. 

hej, hvala tiZona Sumraka wrote:da i ja sam to negdje citala dok sam jos uvijek bila u tom astro fazonu...

naklikah nesto, pa citam

- NaughtyButNice***
Hvala Tuzna...
sad cu lepo da odstampam ovo pa uz licnu kartu...izvolite...nisan bre ni znala da sam toliko godivna...
hehe...havla jos jednom...
sad cu lepo da odstampam ovo pa uz licnu kartu...izvolite...nisan bre ni znala da sam toliko godivna...

hehe...havla jos jednom...
sve sto je ljudsko nije mi strano
da to je tačno ustvari najveći broj astrologa tako tvrdi.sanela wrote:podznakZona Sumraka wrote:Sanela jel' tebi podznak ili znak u strijelcu?
Ali mi kolegica reče da je iza 30-e godine dominantniji podznak, nego znak... Znate li vi za to?
Rak / Strelac:sanela wrote:Hej, ja sam Rak/Strijelac.... Šta piše za tu kombinaciju? Ako ti nije mrsko
Kombinacija ova dva tako protivrečna elementa, Vatre i Vode, izaziva neugasive unutrašnje borbe koje podstiču ovakvu ličnost čas da se razvija i napreduje samo u spoljnom svetu, čas je vraćaju u njen mali, ali uređen svet ideja i osećanja. Za ovu osobu je od životne važnosti da održi jasnu viziju sveta koji je okružuje, što izaziva kod nje želju da otkrije sve njegove tajne i uzroke najprotivrečnijih pojava.
Izuzetna snalažljivost, kako u problemima stvarnog života tako i u onim duhovne prirode čini ovu ličnost posebno otvorenom za bezbroj pozitivnih ili negativnih utisaka, koja ona upija krajnjom lakoćom. Osećaj dužnosti, upravlja, potom, svakom njenom akcijom kao i neverovatna lakoća da se u celosti posveti nekom idealu.
Treba naglasiti da se u ovom spoju znaka i podznaka rađa prilagodljiva i širokogruda priroda, rezervisana i puna razumevanja, obdarena velikim osećajem za pravdu, što je praćeno dubokim filozofskim i religioznim osećanjima. Reč je, dakle, o duhu koji je usmeren ka traganju za odgovorima, veoma osetljive prirode koju je lako povrediti.
Rak - Strelac voli pokret i putovanja, ali ne ume da se otrgne iz korena. Kod njega su udruženi velika duševnost, masta, romantika, snovi za visokim moralom, najvise sposobnosti intelekta i duh sposoban za sticanje najrazličitijih saznanja. Veliki je sanjar, neobično podložan impresijama, naročito u mladosti, pa osećanja, koja vrlo snažno deluju, dominiraju nad intelektom i duhom.
Obdaren je stvaralačkom izvornošću, pa pokušava da ostvari sklad između idealnog sveta svojih snova i stvarnosti, pazeći da društvena sfera ne ošteti privatnu. Ovaj stalni napor ka pomirenju različitih svetova izlaže ga teškoćama i čestim promenama. U zrelom periodu života duh se stabilizuje i intelekt nekako umiri, i pozitivno orijentiše ovu osobu, koja je zbog svoje osećajnosti sklona depresijama. Ali, snaga koja je pokreće takva je da ništa ne može da sruši njenu dubinsku ličnost.
- Zahvaljujući vezi ova dva znaka Vi ste privlačna osoba, puna nežnosti, altruista i veliki idealista. Imate otvoren stav prema drugima, što je zapravo maska - krijete svoju senzitivnu prirodu. Moguće je da ćete u sebi preživljavati neka posebna unutrašnja iskustva, mistične ili psihičke prirode. Verovatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, prošli ste kroz neka iskušenja ili ste doživeli nešto tragično što Vas je poljuljalo i dalo Vašem životu neku drugu dimenziju.
Skloni ste paradoksima: istovremeno razvijate prisnost, samostalnost i grupni interes, velike ideje. Svojoj sklonosti prema javnom delovanju i ličnoj afirmaciji katkad suprostavljate isto tako izraženu potrebu za povlačenjem. Manje ste vezani za kuću od ostalih Rakova - kod Vas je značenje porodice prošireno i može biti jedna društvena grupa ili posebna sredina. Imate ponekad želju da putujete ili da napustite sopstveno gnezdo, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite. Naklonjeni ste egzotici i volite životinje...