Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Vlado_M wrote:Aj nek si se i ti vratio u prokletu avliju. Treba nam matorih magaraca. U drustvu tebe i Bojanola ja se jos uvijek osjecam kao djecacic sa 30 ljeta... Zivot tek pocinje za mene i to.
Gospodine,vi ste mene zamjenili sa nekim
Dje si Vladoje druze ...
BOBAN wrote:Pozdrav drveni druze,kakav je zivot ako nema padova i uspona!?!ustani ocisti se i idemo dalje...samo napred drzi se proci ce.Pozdrav
Ustao,krenuo pa pao,...primjetio,kiselo se nasmijao,zakasljao,opsovao majku necemu,ne znam cemu...Idem naprijed,ali se ne drzim.Pustenih ruku...Kazu da ce proci.A ja poceo da kenjam
Ma proci ce ovako ili onako...a u pichku materinu.
Ok*ruglo 2 mjeseca.
pozz vudd, znam da smo startali na bed fazon, ipak moram reći da mi je bilo jako krivo kad sam pročitao da si poremetio apstinenciju. jebi ga ...i ja bi puko da mi nije metilphen. čisto me održava , slično kao met za heroin samo ovo je za koku. ubija onu stravičnu želju za istim. haj bez euforije. da mi je lakše , jeste...ali ipak kad povuče želja, zaebato.
drži se, nemam ništa pametnije da kažem. sve je to jedna vožnja na rolokousteru...gore, dole, pa naglavačke. još jednom pozdrav!!!
Hvala Henriche...
Poslije onog sjebavanja apstinencije i prevelike hajke oko toga ''..pa kako,pa zasto?..''...sad sam oke'.
A kad sam oke' ,obicno se sve svodi na sviranje kurcu u H molu i C duru.
Nemam nikakvu zelju za horsom,kokom ili bilo cim...