Naravno dragaNaughtyButNice*** wrote:nadam se da si samo dobra ne i savrsena...jer kao sto ti je u potpisu..Tužna wrote:Ja sam danas dobra

Moderator: sanela
Naravno dragaNaughtyButNice*** wrote:nadam se da si samo dobra ne i savrsena...jer kao sto ti je u potpisu..Tužna wrote:Ja sam danas dobra
Svire wrote:Trenutno se osjecam strashno negativno
Svire wrote:Trenutno se osjecam strashno negativno
Prva lepa vest od jutros...Super SvireSvire wrote:Trenutno se osjecam strashno negativno
U pravu si Sanela. Jesam preterala.sanela wrote:I još nešto, svi smo shvatili da ti pušiš travu redovno, ali ne moraš o tome svaki dan pisati... To nije dobra stvar i nemoj o tome pisati kao da je nešto pozitivno, jer nije. Daleko je od toga i mislim da si vrlo blizu toga da napraviš recidiv heroinom, jer recidiv već praviš uveliko i pripremaš teren za heroin. Hajmo malo stvari nazivati pravim imenima... Najlakše je crtati smajlije, ali to nije ono što je dobro.
Super, drago mi je što si skontala kamo te vodi to što radiš...PsyTechGirl wrote:U pravu si Sanela. Jesam preterala.sanela wrote:I još nešto, svi smo shvatili da ti pušiš travu redovno, ali ne moraš o tome svaki dan pisati... To nije dobra stvar i nemoj o tome pisati kao da je nešto pozitivno, jer nije. Daleko je od toga i mislim da si vrlo blizu toga da napraviš recidiv heroinom, jer recidiv već praviš uveliko i pripremaš teren za heroin. Hajmo malo stvari nazivati pravim imenima... Najlakše je crtati smajlije, ali to nije ono što je dobro.
I vidi slučajnosti, baš sinoć sam odlučila da se to više neće tako dešavati.
Čula sam se sa dr kod kog sam pre išla, pa planiram da odem sutra do Doma Zdravlja da popričam malo sa njim i da mi ponovo da neku terapiju, jer stvarno baš i nisam okej..
Tako da, sve rizle koje sam imala sam bacila (lažem, keva mi je našla pa ih je bacila ali uz moju saglasnost) i rešila sam da pokušam opet bez APSOLUTNO IČEGA!!!
Eto tako..
Inače, danas sam baš gadno.. Onako, ružnjikavo.
Mada, sad ću ja kupaći, peškir u ruke i na plažu da me Sunce leči ..