darla

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
taranta
Posts: 99
Joined: Thu Mar 26, 2009 12:15 am

Re: darla

Post by taranta »

Ivano, kakva ti je to životinjka na kraju postova???
Bujrum, sjest, nemoj jest :)
Između dva zla ne biram ni jedno!
ivano
Posts: 35
Joined: Wed Jun 03, 2009 2:43 am
Location: zagreb

Re: darla

Post by ivano »

medo :D
User avatar
PsyTechGirl
Posts: 2083
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:36 pm
Location: U tri p.m. ...

Re: darla

Post by PsyTechGirl »

Ma vi ste ludi :D

Pozdravljam ...
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
ivano
Posts: 35
Joined: Wed Jun 03, 2009 2:43 am
Location: zagreb

Re: darla

Post by ivano »

pozdrav i tebi! di nam je Darla, ne javlja se :?:
darla
Posts: 218
Joined: Tue May 19, 2009 4:07 pm

Re: darla

Post by darla »

a tu sam,citam druge price i razmisljam o svojoj...vec par sati u meni nesto gori..napisala bih,al opet ne zelim da me smatrate lazljivicom..al moram to napisati,jer imam zelju otvoriti prozor i derati se ili otici na trg u centar grada i vristati,urlati iz sveg glasa sto mi se jutros dogodilo..mnogi nece vjerovati da je to moguce nakon samo 16 dana apstinencije i mojih prica o slabosti na heroin ali....ujutro me iz sna budi zvono,otvaram vrata i gledam postara..preporucena posiljka,uzimam lijepo zapakiranu kutiju,placam,zatvaram vrata i u cudu odmotavam sareni papir..i gledam i ne vjerujem-neseser..ali vrlo lagan,kao da je prazan,prva misao zasto sam dala preko 50kn za to,druga zasto i tko mi to salje..otvaram ga i ugledam kovertu i pismo..citam ga,vrlo dugacko pismo,ukratko od bivseg decka je,jako me voli,nedostajem mu,bla,bla..stoji P.S.-"ne saljem ti to da bih te time vratio,svi trebaju raditi ono sto ih cini sretnima,sama odluci"..pomisljam da se taj P.S. odnosi na njegove rijeci u pismu i stvarno ne mislim na nista drugo..uzimam neseser,kad napipam nesto sitno..ponovno zavirim u njega kad tamo mali baloncic..ne razmisljam o nicemu,zgrabam skare i otvaram..naravno pajazin..otprilike pola grama,mozda cak i gram..istresam na papir..gledam u to,NE NETRCIM U LJEKARNU PO GUN,nego uzimam pismo i citam ponovo..taj P.S. citam pet-sest puta..ISKRENO,NAJISKRENIJE,ni sekunde vise ne razmisljam,uzimam papir I ISTRESEM SVE NA POD...ne zelim lagat,tokom dana sam pomisljala kako ne bih bila tako tuzna i nesretna da sam ipak uzela..nemojte krivo shvatit,nisam bila tuzna i nesretna zato sto sam to bacila nego zato sto sam usamljena,jebeno usamljena,osjecam se beskorisno i tako to..karticu sam isjeckala tako da sam tokom dana otisla u postu i nazvala decka.."hvala ti,puno ti hvala,toliko si mi nedostajao,hvala sto si mi pomogao",poceo je govorit nesto ali ga prekidam "napokon si me oslobodio,od nitko sam postala netko,zaledio si mi srce i sada mi zilama tece led a ne tvoja droga,za mene si mrtav zauvijek,bude li jos jedan paket ide ravno Maricu" (poznati gradski krimovac)..eto ja sam ponosna na sebe,iskreno,sad trenutno pisuci ovo placem..ali mislim da su te suze sto klize niz moje lice,pomijesane i s tugom ali i srecom i da ce uskoro zasjati...svjesna sam da je to bio moj trenutak u kojem sam pobijedila slabost,ali isto tako svjesna sam da je to bilo samo danas,a nasuprot danas stoji pet godina slabosti..jos uvijek nisam jaka da bih bila pokraj nekog ko se bode a da ja mirno gledam ili uopce izadjem s tom ekipom..zato jos uvijek ne izlazim iz kuce,ne razmisljam jos o kupnji nove kartice..imam samo svoju bol i vas virtualne prijatelje..tesko mi je,pa ako mi ne vjerujete ovo molim vas da to zadrzite za sebe,barem danas, jer nemam snage,ne mogu objasnit zasto al mislim da bi me pogodilo to da mi netko kaze da lazem da nisam uzela..
snezan rakic
Posts: 6
Joined: Tue Jun 02, 2009 1:27 pm

Re: darla

Post by snezan rakic »

A sto ti nebi vjerovali SVAKA TI CAST,reko ja tebi da si jaka i jako pametna i inteligentna,nemoj da mislis na to ako mozes jer probaj se kocetrisati kako si veliki korak uradila za sebe i druge,jer ce i ovaj tvoj post jos nekome pomoci u borbi sa tim porokom vjeruj mi ti pomazes i drugima kroz sebe,samo tako nastavi Darla i pisi izbaci sve iz sebe bice ti lakse,ako nemozes spavati ja sam tu pa cemo pisati do jutra ako treba.BRAVO JOS JEDNOM JAKA SI VJERUJ U TO
OBJAVLJUJEM RAT DILERIMA DROGE SMRT NJIMA A ZIVOT NORMALNIM OSOBAMA KOJE NISU KRIVE ZA TO STO SU
jana
Posts: 585
Joined: Wed Sep 12, 2007 12:47 am

Re: darla

Post by jana »

Bravo,darla! Prva pobjeda je tu.
Reci cu ti nesto o sustini svake borbe.Covjek koji se bori za svoju stvar ,isto je sto i stepski vuk.Oni,sto ih kroz vrijeme nazovemo saveznicima,poduprijet ce te malo,ali samo malo.I to je dosta,na pocetku.Poslije moras sam.Ti i tvoja borba i Bog.Prvo napravis selekciju,sta i ko ugrozava tvoj put do cilja.Tome se ne primices,ni slucajno.Onda ostanes ti i tvoja borba sami.Ko malo dijete,ustanes,pa padnes,pa opet ustanes,i tako se koprcas u prvim danima.Kad se malo razbistri um i razum,bit ce lakse.
Jako mi je drago da si danas uzela svoju prvu pobjedu.To je bila jedna kusnja,i znak da taj tvoj decko jos uvijek racuna da ce te sa drogom moci drzati uz sebe.Voli te teta Jana.
ivano
Posts: 35
Joined: Wed Jun 03, 2009 2:43 am
Location: zagreb

Re: darla

Post by ivano »

Evo da ti i Ivano za početak čestita, bravo!!! I ja ti takodjer zelim vjerovati da to doista nisi danas uzela, jer i sama znas da nikome od nas ne bi zapravo lagala, već sebi, a to više nikome nije potrebno u zivotu. Drzim da je ovo danas veliki korak sto si ucinila, ako si konacno odlucila reci NE tom zlu. Naravno da ce biti jos mnogo teskih situacija u kojima ce ti se doslovno podmetati pod nos, ali uvijek se sjeti ako si danas mogla odbiti i pritom ti se nista nije lose dogodilo(osim sto mozes biti samo jaca i ponosnija na sebe), tako nece ni drugi put ako odbijes.Zelja je prejaka to mi svi dobro znamo, ali isto tako znamo da se moze, pa i ti si nam danas pravi primjer.Daj Boze da tako i nastavis...
Usput, da li si na kakvim lijekovima, i kako spavas? Ima li sto nova u vezi s faksom?!! Veliki pozdrav i cuvaj se :bear:
darla
Posts: 218
Joined: Tue May 19, 2009 4:07 pm

Re: darla

Post by darla »

PISALA SAM VEC,AL VALJDA TI SE NIJE DALO CITATI...UGLAVNOM,JA SAM NA SUBUTEXIMA..MNOGI SU PROTIV TERAPIJE AL JA TE SUBOVE NE MOGU PROBITI TAKO DA MI JE TO JOS JEDNA U NIZU STVARI ZASTO NE UZETI HEROIN..A TI? JUCER SAM PRVI PUT CISTA UCILA..NE MOGU SE UFURATI U UCENJE I KONCENTRIRATI KAO NA PAJAZINU AL ETO PROBALA SAM,A NIKAD SE NISAM NI MOGLA NATJERAT OTVORIT SKRIPTU..A APSOLVENTICA SAM,PA STALNO SAD MISLIM AJD RIJESI TE ISPITE PA CES SE ZAPOSLIT,NA POSLU CES PRONACI PRIJATELJE..NECES SJEDIT U KUCI SAMA..I TAKO SE TJESIM..
A STO SE TICE ONOG POSTA PA MOGU JA SLAGAT VAS,AL KAKO DA SLAZEM SEBE?? NISAM BAS TOLIKO OCAJNA DA BIH PISALA LAZI PA DA BIH IMALA VASE POHVALE ZA KOJE BIH ZNALA DA NEMAJU SMISLA JER SAM LAGALA..
SVIMA HVALA,IDEM PROBAT UCITI,BIT CU NAVECER OVDJE PA SE "CUJUEMO" AK BUDETE OVDJE
ivano
Posts: 35
Joined: Wed Jun 03, 2009 2:43 am
Location: zagreb

Re: darla

Post by ivano »

ja sam subutexe par puta popio, ali se gotovo i ne sjećam kako djeluju. Ako misliš da se možeš sama skinuti sa svega toga, najbolje bi ti bilo početi sa nekim od blokatora. Tako sam i ja bio napravio..u početku su me moji kontrolirali, poslije bi ih sam popio.Najteže je taj momenat ih progutati, poslije ti bude drago, vjeruj mi. Tada ti je psiha uglavnom mirna i s vremenom dođeš potpuno k sebi i možeš normalno učiti.Naravno, sve to podrazumijeva čvrstu i neopozivu volju i odluku, dok ne dođe vrijeme da ti i oni više ne trebaju. Ja sam također apsolvent. Na 3god faksa zadržao sam se gotovo 5god.ni sam ne znam kako.Nakon centra sam ipak shvatio da je to nešto što stvarno želim i gotovo sam se potpuno vidio u tom poslu za kojeg i idem na faks.Danas, uglavnom,učim po cijele dane i noći, jako je teško, pogotovo što studiram ludilo od fakulteta, ali ne bi vjerovala da me te puste stranice knjiga toliko ponesu da često zaboravim na išta oko sebe , a kamoli na dop. I to je prava stvar.Malo po malo prijeđe ti u naviku takav način života, i to je super.Moram priznati da mi je danas malo žao kad se sjetim svojih studentskih dana i kako sam skoro sve to upropastio, dok su moji kolege normalno učili i izlazili na normalna mjesta u gradu i zabavljali se,ali nikad nije kasno, to danas osjećam na svojoj koži. Uostalom, svi mi imamo svoju priču...
Ne znam kako je sa tim subutex.da li i oni odgađaju krizu,i postupno se smanjuju kao sa heptima ili?
Veliki pozdrav i nema predaje :wink:
Post Reply