Slike
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: Slike
Last edited by PsyTechGirl on Sun Jan 17, 2010 12:17 am, edited 3 times in total.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
-
faca debila koji je sinoc napravio recidiv...PsyTechGirl wrote:Kakva ti je ovo bolesna slika ??
-
i da,jos jedna stvar psihoticna...ja sam za tebe dzoni dep pa opet se nisam nasao za shodno da komentarisem tvoj"bolestan" izgled.povukla si me za jezik,sta da ti radim,nisi ni ti reprezentativnog izgleda ali ocigledno da ljudi nisu bili bas iskreni sa tobom pa ti nije zameriti...oko za oko,zub za zub
Last edited by paramparcad on Sat Jun 06, 2009 5:59 pm, edited 1 time in total.
- PsyTechGirl
E vala neka si mi rekao ...paramparcad wrote:i da,jos jedna stvar psihoticna...ja sam za tebe dzoni dep pa opet se nisam nasao za shodno da komentarisem tvoj"bolestan" izgled.povukla si me za jezik,sta da ti radim,nisi ni ti reprezentativnog izgleda ali ocigledno da ljudi nisu bili bas iskreni sa tobom pa ti nije zameriti...oko za oko,zub za zub...evo jos jedne bolesne slike
Cenim tako neke mudre reči.
Super si mi.
Čestitke.
A btw ja sam pisala o izgledu SLIKE, a ne TVOM uopštenom izgledu, o kom si ti našao meni da mudruješ..
I stojim pri prethodnom postu. Baš iskrivljeno deluješ i to!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
A da nisi ti možda malo isfrustriran sam na sebe pa si zato mene iskoristio kao žrtveno jagnje u pokušaju da se osećaš bolje ????paramparcad wrote:faca debila koji je sinoc napravio recidiv...PsyTechGirl wrote:Kakva ti je ovo bolesna slika ??
Čoveče bolje se čuvaj, ja ne znam gde si ti u mojim rečima video išta loše jer namera ni malo nije bila takva ..
Žao mi je zbog recidiva i nadam se da se više neće ponoviti.. Kao ni tvoje kenjanje meni bez potrebe!!
Pozdrav.
Psyho Grl, mlado izgledas, kao curica, koliko imas godina?
tko ti je ona curica uz tebe?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- PsyTechGirl
21. godinasunrise wrote:Psyho Grl, mlado izgledas, kao curica, koliko imas godina?
Mala komšinica, meni mnogo draga..
Ima ih nekoliko (dece), ne žive baš prelepo pa mi je time još i draža ..
-
stvarno ne znam sta mi bi da stavim sliku sebe uradjenog sa telecim razrookim pogledom i na sve to otecenom desnom stranom lica zbog jebenog zuba...sad iz ove perspektive gledajuci imala si pravo.ni sam ne znam sta sam pokusao da izvedem sa tim...oprosti starome kompleksasu.PsyTechGirl wrote:A da nisi ti možda malo isfrustriran sam na sebe pa si zato mene iskoristio kao žrtveno jagnje u pokušaju da se osećaš bolje ????paramparcad wrote:faca debila koji je sinoc napravio recidiv...PsyTechGirl wrote:Kakva ti je ovo bolesna slika ??
.
-
zamisli koliko dop iskrivi svest,ja sam kapirao da sam jos i dobro ispao na slici...pfff.inace kad splasne otok i oci dodju u normalu(ovo drugo jeste a sto se zuba tice ne znam kada planira kurvin sin da me popusti malo ne bi li izgledao manje kao covek slon).jebiga psytech ipak sam ja narcis po prirodi a ti me tada ujede za srce...izvini jos jedared.
p.s.moze li oko da ostane razroko trajno recimo usled rokanja...kad god sam bio uradjen oko mi je malko vuklo na stranu(kao sto se iz prilozenog vidi)?
p.s.moze li oko da ostane razroko trajno recimo usled rokanja...kad god sam bio uradjen oko mi je malko vuklo na stranu(kao sto se iz prilozenog vidi)?
- PsyTechGirl
paramparcad wrote:stvarno ne znam sta mi bi da stavim sliku sebe uradjenog sa telecim razrookim pogledom i na sve to otecenom desnom stranom lica zbog jebenog zuba...sad iz ove perspektive gledajuci imala si pravo.ni sam ne znam sta sam pokusao da izvedem sa tim...oprosti starome kompleksasu.
Ma hajde, ne može svaka slika baš da ispadne super.. Opusti se.
Nisam ti ništa zamerila, samo mi je bilo malo krivo.