Odakle poceti? proslo leto pokusala sam se skinuti kod roditelja.bio je to period pun mrznje i besa.nisam se mogla osloboditi tih osecaja. vrlo brzo po povratku u NS pocela sam se opet drogirati. jednostavno crv je crvljao i pobedio!za ocekivati.prestala sam odlaziti na sastanke AN, prestala sam se druziti i sa to malo ljudi sa kojima sam bila u kontaktu za vreme drogiranja, prestala sam.....ma sve! mislila sam ako krijem, ako cutim to se ne desava.lagala sam samu sebe i to vrlo nespretno. druge sam lagala bas kad moram, nisam to rado radila, opet, ali u principu nije mi bio problem da pogledam nekog u oci i slazem kako sam cista i ok.a iz aviona se vidi da nisam dobro. jedva sam se odvlacila na posao, nisam imala volje ni za cim i ni za kim osim za dop.klasika. moji jos uvek nisu skontali da sam ponovo pocela jer se nismo ni vidjali, ali su insistirali da ugradim implant.ja stalno odlagala...na kraju im kazem o cemu se radi.oni naravno ocajni, a ja ravnodusna. skontala sam da ja jednostavno ne mogu, da previse volim dop, i da cu se drogirati do kraja zivota.Medjutim, u tom svom ludilu moji saznaju za rusku kliniku u Zemunu koji lece bolesti zavisnosti..Moji skontaju da jos to pokusaju, pa ako ne uspe dizu ruke od mene. program traje dve nedelje, kontam i pitam se kako oni mogu da izleče nekog ko se godinama unistavao tako brzo. nevoljno odem tamo I PONOVO SE RODIM! ne znam sta rade tamo, tu su razne procedure uglavnom si uspavan, u tim dugim procedurama i po 14 sati.tu su i kratke kada te uspavaju nesto kratko i znojne,gde ne smes da zaspis, a lice na tipicno kljucanje.svi smo tamo polupani valjda od tih procedura, malo toga se secas, a najjaci trip je mentalna blokada koju primis poslednji dan. mislim da ni pejotl ne radi tako kao to sto nam tada daju. ne umem bas da opisem taj osecaj. to je stanje u kojem nisi ni svestan ni nesvestan, a opet nekako kontas osecaje.jako cudno.secam se da sam imala osecaj kako sam fizicki prestala da postojim, ostao je samo moj um, pa sam se sastavila, i opet nestala.prestala.a iako nestajem osecam u telu koje ne postoji cudan osecaj. nije to ni bol klasican, a nije ni prijatno, boli ali ne boli. ne znam.u jednom momentu cujem pitanje „da li zelis heroin?“.i znam kako sam obrisala suzu i odgovorila da ga ne zelim nikad vise. mislim da sam se u tom momentu oprostila od njega.ima tu jos ali ukratko to je to. taj dan sam otisla kuci.nisam znala kako cu se osecati sta cu osecati.....i iznenadila sam se!prvi put posle vise godina bila sam srecna.i spokojna.u pravom smislu te reci.i jos uvek traje a ima vise od mesec dana kako sam se vratila. nije to ona euforija kao sad sam cist pa kad prodje ajmo ponovo.ne.to je normalna sreca.a od crva ni traga.Rusi su uradili ono sto ja nikako nisam mogla.ubili su mi crva.zgazili, unistili ppotpuno.ni pre drogiranja, koliko se secam nisam bila ovako mirna i spokojna.nista me ne moze iznervirati.nema kompulzivno opsesivnog ponasanja koje je tako karakteristicno za mene.nista me ne podseca na dop, ne mogu se cak ni setiti osecaja koji dop pruza.
Znam da zvuci neverovatno i znam da ce neko reci sta sad ova sere, prva bih ja tako odreagovala,ali nema veze.neko mozda i skonta.
Ja znam da nije bilo njih drogirala bih se dok me ima.
Svakom ko moze od sveg srca:idite tamo!
RUSI RESAVAJU STVAR
Moderator: sanela
- oci boje meda
RUSI RESAVAJU STVAR
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
u dubinama sebe?
Re: RUSI RESAVAJU STVAR
A onda je mrmot smotao cokoladu...
Vidi, meni je stalo da ti budes izlecena,ali...O ovoj temi sam pisao, pa cu se potruditi da budem kratak. To sto oni rade je malo modifikovana varijantaZobina, nista posebno. I ako se zavrsi samo na tome sto si prosla, pisi propalo. Nismo bre u Diznilendu, nego u narkomaniji...
Vidi, meni je stalo da ti budes izlecena,ali...O ovoj temi sam pisao, pa cu se potruditi da budem kratak. To sto oni rade je malo modifikovana varijantaZobina, nista posebno. I ako se zavrsi samo na tome sto si prosla, pisi propalo. Nismo bre u Diznilendu, nego u narkomaniji...
SAMO CEO ŽIVOT...
- oci boje meda
ok.postujem.naravno da je posle gomile lazi tesko poverovati....ali idemo dan po dan....pa radim ja na sebi, samo sad imam dobru osnovu za poceti
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
Pa 'deeesi ti ?!
Samo da te pozdravim i zazelim da ti ova akcija uspije u potpunosti i za Ceo Zivot
Nadam se da se ponovo cujemo i tako to
.

Samo da te pozdravim i zazelim da ti ova akcija uspije u potpunosti i za Ceo Zivot

Nadam se da se ponovo cujemo i tako to

narkoman sam al' najlepsi.
Sve najbolje i svaka cast, jako mi je drago zbog tebe, stvarno!!!
Cuvaj se.
Pozdrav,
Ana.
Cuvaj se.
Pozdrav,
Ana.
Potpis.
- oci boje meda
Ej Ana hvala ti
Yugo ...javljam ti se...i ja se nadam i verujem da hoce.tako se osecam.ma nikad bolje!
Yugo ...javljam ti se...i ja se nadam i verujem da hoce.tako se osecam.ma nikad bolje!
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
Znam kako se osjecas, i ja sam prosao isto to kroz sto si ti prosla, tako da te razumijem. Evo vec godina dana od tada, i isto ce ti bit kao sto se sada osjecas, ne bi ttrebalo da uopste padas u depresije, sto ne znaci da treba da se opustas, moras da radis na sebi, da ponovo sastavis puzzle svoga zivota... srecno
Ja, i dalje tu sam, i dalje u snu buncam, i dalje spucan, i dalje recima pucam...
Sin moje prijateljice je pre tri meseca odradio program kod Vorobjeva. Jos uvek je ok, ali ide redovno na psihijatrijske terapije ( nezavisno od Vorobjeva). Zadnji put kada smo se culi, bilo je reci da ce da ugradi implant. Da li su i tebi to preporucili?
"Keep going, someone must be on top, why not you?"” ( G.S.Patton)
"Keep going, someone must be on top, why not you?"” ( G.S.Patton)
- oci boje meda
ne da su mi preporucili nego i ugradili....u junu cu ugraditi novi, mada kako se osecam i ne treba mi, ali previse je yajeba bilo, pa za svaki slucaj...
grofe i ja kontam da depri nece biti niti kasnije kada ih nema sad na pocetku...od kada sam se vratila niti jedan dan nisam bila lose i nisam pomislila na dop niti ga pozelela....sad ide onaj deo ambulantnog lecenja, kontrole svaki mesec, testovi svakih 15 dana....ajd mi reci ako ti nije mrsko, kakva je tebi bila mentalna? nikog ne znam ko je bio..tnx
grofe i ja kontam da depri nece biti niti kasnije kada ih nema sad na pocetku...od kada sam se vratila niti jedan dan nisam bila lose i nisam pomislila na dop niti ga pozelela....sad ide onaj deo ambulantnog lecenja, kontrole svaki mesec, testovi svakih 15 dana....ajd mi reci ako ti nije mrsko, kakva je tebi bila mentalna? nikog ne znam ko je bio..tnx
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
Cao draga T.
Fakat mi je super,mega,giga drago da si dobro,a pod tim ne misli sto si prestala i ne drogiras se vise(to se podrazumjeva!),nego sto nemas tih crvaa,pozude i depre !
Ja sam mislio,ma bio sam ubjedjen da je velika prevara,da te za veliku lovu samo bezbolno skinu,prepadnu te i ugrade implant.
Ja sam u jednom periodu pio blokatore i bio beskrajno sjeban,prazan,nervozan i stanje je naginjalo depresiji uz stalne promjene raspolozenja.Naravno,nakon izvjesnog vremena sam poceo da izvodim razne marifetluke kako ga nebih popio.
Jedva cekam da se cujemo,da mi sve to lijepo ispricas,a do tad pisi malo detaljnije o svemu.
Ostaj mi dobro i zdravo !

Fakat mi je super,mega,giga drago da si dobro,a pod tim ne misli sto si prestala i ne drogiras se vise(to se podrazumjeva!),nego sto nemas tih crvaa,pozude i depre !
Ja sam mislio,ma bio sam ubjedjen da je velika prevara,da te za veliku lovu samo bezbolno skinu,prepadnu te i ugrade implant.
Ja sam u jednom periodu pio blokatore i bio beskrajno sjeban,prazan,nervozan i stanje je naginjalo depresiji uz stalne promjene raspolozenja.Naravno,nakon izvjesnog vremena sam poceo da izvodim razne marifetluke kako ga nebih popio.
Jedva cekam da se cujemo,da mi sve to lijepo ispricas,a do tad pisi malo detaljnije o svemu.
Ostaj mi dobro i zdravo !

narkoman sam al' najlepsi.