darla
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: želi li itko citati moj zivot u nastavcima?
Izvini ali- Kako kenjaš...!!!Koliko godina ti imaš ?? 23. Sad sam videla.darla wrote:a znam,al sve sam unistila u zivotu svojim drogiranjem,sve osim faksa..stvarno se ne zelim drogirati vise al "normalna" ne mogu uciti..a i nisam mlada vise,sa zavrsenom gimnazijom ne mogu nista raditi..ma! dosta kuknjave,napisat cu u cetvrtak nakon testiranja nesto...trudit cu se da ne bude dosadno i da opisem pakao kroz koji sam prolazila ja i ljudi oko mene,koji nazalost jos traje...nadam se da ce netkome ko se poigrava s heroinom pomoci da jako pazi da se ne navuce na njega..a i da cu tako sebi pomoci shvatiti neke stvari...svima cije sam price citala,svi koji ste cisti sada i apstinirate,stvarno ne mogu opisati koliko vam se divim i zavidim,svaka vam cast...nadam se i da ce moja prica tako zavrsiti,svaki dan mi je borba,pokusat cu pobijediti dop,mislila sam da je ovisnost koju on stvara neunistiva,da mu se ljudi uvijek vracaju..ali citajuci vase price vidim da se moze...
Pričaš kao da imaš 15., pa ono kao sva si u fazonu i to..Prekidaj to bre u korenu što pre !!!
Gasi telefon, baci karticu na NEKOLIKO MESECI, idi sa ćaletom kod doktora u Dom Zdravlja po lekove i ZATVARAJ SE U KUĆU DOK SE NE SKINEŠ!!!
Jer ako nastaviš ovako, jebo i fax i sve jer ćeš umreti kao poslednje govno sa željom da si nekada živela život..
Ja ti od srca želim sve najbolje ali brate, preduzimaj nešto, ili .. Znaš i sama.
Trećeg nema.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
...
Last edited by jana on Thu May 21, 2009 11:25 am, edited 1 time in total.
Kao prvo dobro dosla! A kao drugo price su nam prilicno iste..i ja sam ostala bez majke,sada trenutno imam pored sebe mladju seku a caleta boli k..ac za nas tako da smo same na svetu! I meni se ne zivi vise,nemam volje nizacim,nemam cemu da se smejem,sve osobe koje su mi bile drage sam povredila..! A kako cu dalje ne znam i ako sam cista vec mesec dana pomisljam na ono najgore da overim negde i dodjavola sve i ovaj zivot i ovaj svet oko mene. Dosta mi je bola i dosta mi je svega..nemam zasta da se uhvatim ni za jednu jedinu jeb. slamku..! Ne znam zasto ti ovo sve pisem ali eto..valjda da znas da se ne osecaj jedino ti tako..! Pozdravljam te puno!!!
- PsyTechGirl
Sad nešto gledam .. Možda sam ipak ja previše agresivno i ljutito odreagovala na tvoj post.. Izvini ..
Ali postoje tako neke stvari koje me opasno izludjuju!!!
A to je recimo slučaj kada neko ne ŽELI da stane sam za sebe jer misli da postoji neki čarobni štapić koji ostalim ljudima rešava sve probleme, a baš ti ga on nema!!! Nepravda..
Nije nepravda jbte!!! Svako radi za sebe i što uradi to mu je ..
Razmisli malo o tome i ne daj se vragu!!!
Ljubim te ..
Ali postoje tako neke stvari koje me opasno izludjuju!!!
A to je recimo slučaj kada neko ne ŽELI da stane sam za sebe jer misli da postoji neki čarobni štapić koji ostalim ljudima rešava sve probleme, a baš ti ga on nema!!! Nepravda..
Nije nepravda jbte!!! Svako radi za sebe i što uradi to mu je ..
Razmisli malo o tome i ne daj se vragu!!!
Ljubim te ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
Hey pa nemoj i ti sad da zezaš.. Nisam te želela uvrediti, nego sam samo pokušala da ti skrenem pažnju na neke stvari koje kao da su isparile iz te tvoje glavice, a znam da ih ima i da ih je bilo!!!
Možda mi je taktika bila loša, i kao što rekoh možda i preagresivna, ali jbga takva sam JA .. To govori više o meni nego o tebi..
Tako da nemoj dozvoliti da zbog mišljenja 2-3 osobe ti prestaješ da radiš ono što si isplanirala!!
Na to kao prvo mislim odlazak sa foruma, a kao drugo i mnogo bitnije i ostale stvari u životu ..
Draga, ne osporavam ja to da je tebi teško.. Ali želim da ti objasnim da je SVIMA TEŠKO!!! Samo što smo mi defektni našli neki način kako to da prebacimo "sa danas na sutra" ništa drugo .. A to je jaaaako loše!!
Znači, problem koji imaš danas će te sačekati i sutra tako da od njega ne možeš nikako pobeći!!
Samo mu se možeš suprotstaviti i pokušati da ga rešiš ..
I nemoj da misliš da ja sad ne bih najradnje otišla na šemu i to onako "samo ovaj put" a neću jer znam da će se pretvoriti u agoniju (svaki dan po 1-2-3g)..
Možda mi je taktika bila loša, i kao što rekoh možda i preagresivna, ali jbga takva sam JA .. To govori više o meni nego o tebi..
Tako da nemoj dozvoliti da zbog mišljenja 2-3 osobe ti prestaješ da radiš ono što si isplanirala!!
Na to kao prvo mislim odlazak sa foruma, a kao drugo i mnogo bitnije i ostale stvari u životu ..
Draga, ne osporavam ja to da je tebi teško.. Ali želim da ti objasnim da je SVIMA TEŠKO!!! Samo što smo mi defektni našli neki način kako to da prebacimo "sa danas na sutra" ništa drugo .. A to je jaaaako loše!!
Znači, problem koji imaš danas će te sačekati i sutra tako da od njega ne možeš nikako pobeći!!
Samo mu se možeš suprotstaviti i pokušati da ga rešiš ..
I nemoj da misliš da ja sad ne bih najradnje otišla na šemu i to onako "samo ovaj put" a neću jer znam da će se pretvoriti u agoniju (svaki dan po 1-2-3g)..
.
Last edited by darla on Thu Feb 25, 2010 5:45 pm, edited 1 time in total.
Darla to je normalno da funkcionises "normalno" na drogi jer si ovisnik.Sama znas da droga nije fizicka bolest koliko duhovna ili psihicka nazovi to kako hoces.Zelim da ti kazem da mozes opet funkcionisati normalno jer uvek ima nade ako covek zeli to.Problem je borba jer narkoman kao emotivni invalid se plasi te borbe i kada pomisli na nju ni ne krene sa njom on odustaje.Negde duboko u tvom snu te budi ta tacka svetlosti koja te kopka a to je savest prema tvom ocu,istina je da je na trenutke ali ipak postoji. Samim tim postoji i nada da svetlo zasija u tvom srcu ponovo.Bez borbe nece ici ,darla potrazi pomoc nemozes sama.Pozdrav.
.
Last edited by darla on Thu Feb 25, 2010 5:45 pm, edited 1 time in total.