PsyTechGirl wrote:I moj Roko ima ali levu obrvu probušenu..
Jojj JOjjj JOjjjj moj Roko ovo moj Roko ono......nununununuunununu..cucucuucucucucuuc......
Moram malo da te zajebavam....izvini.....iako i ja gnjavim...moja devojka ovo moja devojka ono......sigurno smo nekim ljudima bas teski...s tim ..... al bole nas polni organi.... :butthead:
Pa kako sam drugačije mogla da kažem to, a da shvatiš šta sam htela da kažem ???
A brate normalno da je to tako kad sam sa njim preko 5godina.. Koji ti je ?? Udata žena hahahahahahaha
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Cccc .. Evo izbi svadja .. A nisam to htela ..
Aj sad dodji fino ovde u ove moje pizdince da se obračunamo ti i ja aaaaaaaaaa ???????
Nije ti dosta preko MSN-a nego treba još i ovde preko foruma :smt016
Čuj zajebavaš se..
Nikad mi to nije bilo jasno..
Prvo ispljujete nekoga i onda kao "no hard feelings" i te fore..
Nisi ni prvi ni poslednji, ima vas dosta 'takvih' 8)
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Kakva crna svadja Micooo moja???
cim ne stavim smajlija odma ~SVADJA~.....oooo pa ja tebi pocinjem da znacimmm!!!Mislim moje psiholosko stanje....i to...
Evo ti smajli...da se radujes....kokosko
ljubim te ..... idem da kuntam...ne mogu vise da te slusam
Jooooj muda obrijanih.brmmmmm....fiijjuuuuuuuuuu....zvrnnnnnnnnnnnnnnnn
Il' su guzovi oljusteni....zvrrnnnnnnn....fijuuuuuuuuuuuuuu.....brnnnnnnnn.....rikverc....ler.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Mojne se ljutis adame*,druze ravnicarski,danas sam pravo dobro,suta pichim malo na more i tako....