I poslije njega...ON
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: I poslije njega...ON
heh kontam vec deset minuta kako da forumulisem nesto ohrabrujuce, al' ne ide...cak mi ni neki glup vic ne pada na pamet...jbga

A sta se desilo ? Desio se on sam sebi... Vudd, znao sam da si pao. Kao da sam te vidio uradjenog. Nisam, naravno, nista htio da pisem na temi.
Prepoznao sam onaj impuls kod tebe. Isti je kao i moj, koji hvata s vremena na vrijeme... Znam isto tako da cu i ja ponovo pasti. Pitanje je loseg momenta, kao i kod tebe.
Znam i da nema nikakve potrebe da ti pisem o pomoci. Ti pomoc ne znas primiti.
Popusio si ga. Nista novo. I ranije ti se desavalo. Sad lizi rane i pisi. Bice ti lakse ako budes kenjao po forumu.
Pozdrav.
Prepoznao sam onaj impuls kod tebe. Isti je kao i moj, koji hvata s vremena na vrijeme... Znam isto tako da cu i ja ponovo pasti. Pitanje je loseg momenta, kao i kod tebe.
Znam i da nema nikakve potrebe da ti pisem o pomoci. Ti pomoc ne znas primiti.
Popusio si ga. Nista novo. I ranije ti se desavalo. Sad lizi rane i pisi. Bice ti lakse ako budes kenjao po forumu.
Pozdrav.
Jebi ga matori, nisi jedini, ajmo sad ponovo.
E vudd,sta ima,kako si i to?!
I ja sam nesto kont'o da si ujeb'o,cim se nisi javljao.Mislim nije pravilo da ko krene u recidiv odjebe forum,ali...
Nego drug,ti si stari gerilac i bio bih pravo glup da ti ja dajem savjete i sl.
Samo da znas da mi je krivo i da me nisi bas obradovao,ali idemo dalje za iste pare.
I neka te s rajom,lakse je.

I ja sam nesto kont'o da si ujeb'o,cim se nisi javljao.Mislim nije pravilo da ko krene u recidiv odjebe forum,ali...
Nego drug,ti si stari gerilac i bio bih pravo glup da ti ja dajem savjete i sl.
Samo da znas da mi je krivo i da me nisi bas obradovao,ali idemo dalje za iste pare.
I neka te s rajom,lakse je.

narkoman sam al' najlepsi.
- PsyTechGirl
Ja tek sada videla ovo................................vudd wrote:Jebai ga....
Jebem mu mater vudd ..............
Ja se obično u ovakvim situacijama pitam šta sam to ja mogla da uradim za tebe da ne padneš ponovo.. Ali činjenica je da je ovde definitivno odgovor - ništa!!
Jbga baš mi je žao!!
Nisi smeo.. Nisi trebao!!!
Ali sad šta je tu je ..
Ustani jači nego ikada i ne greši više ...
Ogroman Kiss & Hug..
I samo da znaš da nedostaješ
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Hvala ljudima koji napisase bilo sta.Apstinencija,iako ponovo u,,pelenama,,draza je od drogiranja i ostalih narkomanskih ojebina.Idem ispocetka ponovo...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
-
pozdrav prijatelju drveni...uvek moze ispocetka,valjda je zato i zajebano.