Otac
Re: Otac
Ne znam u kojoj si ti komuni bila ali mali je u Reto centru, tamo nema vukova i jaganjaca, nema price o gudri, nema ulicnih fazona...Tamo se taj mali treba nauciti normalnom zivotu bez droge, a to je pravo mesto za to. I svi smo tako eksperimentisali na pocetku, ne vidim sta je lose u tome sto je klinac dobio mogucnost i priliku da ne zavrsi tamo gde smo mi bili...
SAMO CEO ŽIVOT...
-
mozda bolje od dovodjenja ljudi do ludila bi bilo davati konstruktivne savete kao ovaj put sasa sto napisa
mnogo dece kako je on naveo eksperimentise i ide sigurno na dno
sta uciniti da se dete vrati na normalan put
e tu treba pomoc pa ne stedite iskustva nego ih prenesite
mnogo dece kako je on naveo eksperimentise i ide sigurno na dno
sta uciniti da se dete vrati na normalan put
e tu treba pomoc pa ne stedite iskustva nego ih prenesite
po meni je potreban od malena razgovor, razgovor, pa jos malo razgovoras, pa puno razumijevanja, puno kompromisa, i nesto malo srece. to je po meni formula da jednog dana dijete na neke kusnje kaze NE.
ja se ispricavam ako sam nekoga uvrijedila, ili digla nekome zivac, samo sam rekla svoje misljenje
ja se ispricavam ako sam nekoga uvrijedila, ili digla nekome zivac, samo sam rekla svoje misljenje
Izvini, ali pravila nažalost nema. A i ovdje je kasno za priče o odgoju i šta bi bilo da smo ovo ili ono uradili drugačije. problem je tu, rješava se na najbolji mogući način koji je dostupan.feel wrote:po meni je potreban od malena razgovor, razgovor, pa jos malo razgovoras, pa puno razumijevanja, puno kompromisa, i nesto malo srece. to je po meni formula da jednog dana dijete na neke kusnje kaze NE.
I mislim da smo otišli u off topic.
Bio sam 10 dana na odmoru.... Cuo sam se sa sinom prosli vikend, kaze da mu je zao sto je pokusao napustiti komunu, da mu je dobro i da se dobro osjeca.....potpuno je smiren, milina je slusati ga kako prica,vise ne spominje izlazak, ne obecava nista u smislu necu nikad vise, necu se drogirati itd...... kaze da polako shvaca svoje probleme...svima nam je lakse..nadamo se najboljem...
KO NE POKUŠA 100% NEĆE USPJETI!
- PsyTechGirl
Iju naopako!!!!feel wrote:pa stvar je u tome sto ja to sto on radi jos uvijek nebi nazvala narkomanijom, narkomanija je nesto puno puno teze.
Kakvu si to glupost rekla, sestro ???
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
Otac..
Drago mi je od srca da je sve krenulo na bolje.. Da izdržava tamo .. i to.
Neka ga, sada ima sasvim novu priliku za neki sasvim novi život (mislim kad izadje i to..).
Nadam se da će to umeti da ceni i da će znati šta će sa svim tim što sazna i nauči u komuni..
Ogroman pozdrav od Natashe
Neka ga, sada ima sasvim novu priliku za neki sasvim novi život (mislim kad izadje i to..).
Nadam se da će to umeti da ceni i da će znati šta će sa svim tim što sazna i nauči u komuni..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Hvala, i mi se nadamo da ce tamo nauciti zivjeti bez droge. Nebih se upustao u diskusije sta je ovisnost a sta nije, kao ni u diskusije o tome ko je kriv ili nije kriv zasto se neko drogira... o tome su mnogi strucnjaci dali svojha misljenja i ni oni se ne slazu po svi tockama ...Poznajuci neke roditelje ovisnika siguran sam da se ne drogirakju zbog loseg odgoja ili zbog pomanjkanja paznje od roditelja....Meni je bitno da moj sin izidje iz komune zdrav, a razgovarajuci sa njim imam utisak da je i njemu. Ne brinem se puno kako ce izdrzati u komuni, dobro se on zna boriti za sebe, visok je 195 cm i ima oko 90 kg, nije slabic i moze zapeti kad zatreba a nece se izvlaciti na racun drugih .. u to sam siguram... dosta puta je nastradao zbog toga ....PsyTechGirl wrote:Otac..
KO NE POKUŠA 100% NEĆE USPJETI!