PRICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

MANS0N

Re: PRICA

Post by MANS0N »

E Sinteicni,kako je sad?Ja vazda na kraj belaja dodjem. :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

Vozdra Mansone, eto bio ja u Trogiru i sto bi se reklo- Magarac u Bec , magarac iz Beca. Cini mi se da cu jednog dana ako dozivim unuke tako da ih stavim na krilo i pricam im kako je deda Synthetic bio cak 16 meseci cist tamo neke davne 07-08.
Nije smesno znam a i Bogu sam vise dojadio. Kada ipak sve preracunam u ovome momentu nije kasno ali je na ivici da mi sve izmakne iz ruku. Za sada jos uvek drzim nekako to malo zivota i ako se prizovem pameti i savesti moze ovo zadnje zezanje od 3-4 meseca da me ocvrsne u nekom buducem oporavku, naravno ako me ne ubije.
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
MANS0N

Post by MANS0N »

Znam cuo sam,ne vjerujem da zelis iskreno,ali ako zelis,idi u komunu.Nema dalje,zasro si.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

Nemam pojma sta sam hteo da kazem? Ustvari prilicno sam prazan. Sta god da napisem izgleda suvisno. ???????????

Ako sam ja JA a ti TI
onda sam JA ja a TI ti

Ako sam ja JA zato sto si ti TI
a ti si TI zato sto sam ja JA

onda ja nisam JA a ti nisi TI

If I am I and you are you

than I am I and you are you .

If I am I because you are you

and you are you because I am I

than I am not I and you are not you .

I love you

do you love me too ?
Boban

Post by Boban »

Odluci se prijatelju...pozdrav.
SuperSynthetic

ja te volim M.

Post by SuperSynthetic »

-Reci mi koliko me volis? Retro? Koliko me volis?- navaljuje Milena, kao da hoce priznanje da izvuce iz mene.
- A ne volim te uopste, vidi kakva si sva nikakva.- odgovaram joj saljivo mereci je od glave do pete. Privlacim je ka sebi. Hocu da je poljubim.
-Reci mi koliko me volis?- insistira Milena. Nece da se ljubi.
-Pa volim te. Znas i sama.
-Sta znam? Reci.
-Kazem.....
-Reci....
-Uhhh.....Volim te. Bas te volim.
-Reci. Lepo reci.
-Sta da kazem?
-Reci, Ja te volim Milena.
-Pa rekao sam ti.
-Nisi.
-Sta nisam?
-Nisi lepo rekao.Ja te volim Milena.
-Dobro ajde volim te Milena.
-Ja te volim Milena.- insistira Milena da svaka rec bude izgovorena.
Pitam se sta uopste radim sa njom. Tesko da je volim. Volim drugu. To joj necu reci naravno.
-Divna si Milena- opet je vucem lagano ka sebi ne bi li se poljubili.
-Najlepsa si. Najzgodnija. Joojjj Milenice, samo ti, jedina si na svetu. Ejjj volim te.
-Znam ali mi nisi rekao.- neda Milena usta.
-Nemoj da me ljubis, sada pricamo.
-Pa sta da ti kazem vise? drzim je za ruku, prsti nam se ukrstaju.
-Ja te volim Milena!!! dreknu ona i otrgnu mi ruku.
-Ja te volim Milena!!! dreknuh i ja. Ozbiljna situacija. Cula je ono sto je htela da cuje.
Lepa je. Mlada. Dobro mi je sa njom. Ali, ali...... Sva je savrsena. Prirodne usne, grudi, struk. Oke plave, krupne. Guza joj se zove Izvolte a preziva Stavimi. Sve je to tako divno i dobro ali kao da nije stvarno. Kao da snimamo reklamu za TV.
-El cemo da kupimo motor? pita Milena i opet mi nalazi ruku. Ukrstamo prste.
-Da kupimo neki dobar motor pa da odemo do Berlina. Ti i ja. Kuche moje. Poljubi me.- prede Milena. Ljubimo se.
-Ja te volim Milena- kazem joj opusteno ovoga puta. Gledam je nezno.
-Je li ....? Milenicee....?? gledam je najumiljatije sto znam.
-Ta je bilo? Ta je bilo?- pita ona dok me ljubi nezno sretna.
-El oces Milenicee???
-Nema para Retro ako si to hteo.
-Ja te volim Milena.Samo jos danas Milena. Samo danas.
-To si rekao i pre 3 dana i pre 33 i..... el ti mene volis zbog para koje ti dajem?
-Znas da nije tako srecice.
-Ja te volim Milenice samo tebe najvise na svetu. Uvek cu te voleti.
-Ali posle 10 da se javis i da dodjes. Ustaje Milena i iz svoga novcanika mi daje novcanicu.
Nista mi nije vazno. Znam da ce neki cika doci kada ja budem otisao i da ce Mileni dati bar jos 2 takve novcanice. Samo je pitanje kolko novcanica? Sto vise novcanica sa sto vise nula. Koliko kosta bol?? Voleo bih ja nju ali kako? Volim je ustvari samo zmurim da ne bih video. Plasim se da vidim.
Plasim se bas se plasim. Mnogo sam daleko otisao. Kako da se vratim? Plasim se novcanica. Plasim se Milene. Plasim se SEBE.

P.S Ovo je gotovo sa M. Sam sam. Dani mrmota. Skidam se. Plasim se da ce se nesto strasno dogoditi. Hocu ka svetlosti. Boze daj mi hrabrosti da se ne plasim od svetlosti zivota
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Čoveče.. Tek sad vidim koliko je tebi teško i koliko se boriš..
Samo napred i samo nastavi ..
Ako si imao dovoljno snage za jedan dan, imaćeš i za sve ostale, samo polako.. Dan po dan, jedan po jedan ..
Sve najblje i drž' se ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Baba Naca

Post by Baba Naca »

SuperSynthetic wrote:Hocu ka svetlosti. Boze daj mi hrabrosti da se ne plasim od svetlosti zivota
Ova recenica mi vristi u glavi...
zelim da ti pomognem...
Ko ono rece (Ma.son):
mozda bi valjalo i da razmislis o reto centru.
Tamo barem ne bi bio SAM.
Nisam pametna...
Najiskreniji pozdrav od Babe :roll:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
SuperSynthetic

ZIZA

Post by SuperSynthetic »

Razmisljam da probam sa subotexom od 2 mg. da se skinem?? Te subove nikada nisam ni probao nekako eto nisam. Nije me interesovalo a i ovde u bgd. su skupi brate skuplji od pda.
Poenta je u tome sto je meni u mojoj bolesti lakse da dam repa za pdo a ne za subove. Neki mi kazu da mogu da se skinem sa 7 komada da uzimam 1 dnevno a neki kazu da je to sranje i da mi treba jedan od 8mg. dnevno i da ce mi opet biti tesko. Na kraju cu da probam pa cu da vidim. Nemam pojma ali ocu da se skinem, ocu da budem cist i produktivan clan drustva ma koliko to jadno zvucalo u stvari eto priznajem ocu da budem i da imam pravu licnu kartu i da razresim sva sudjenja i sve da bude cool i jahtu i vilu i mladu ribicu manekenku naravno. Uh jbt. otisla M. u Kanadu i vraca se posle 20 ovog meseca i danas mi poslala 170$ preko wu i naravno ja zavrsio a pdo kurac a sada nemam da joj posaljem neku kozmetiku njenoj sestri za koju mi je ustvari i poslala pare a kozmetika ne kosta ni 10 e. Bas sam skot i eto ubio bi se bas bi se ubio kolki sam skot. Pa jbt. mislim stvarno S. dal si normalan zasto pravis to sve? Hteo sam danas da kriziram i da se skinem al jutros u zizi mozak potpuno drugacije radi kao dosli mi gosti ujak i ujna a ja da budem u zizi, ne ide a mogao sam lepo iskreno da im kazem i gotovo i njihov sin je zavisnik koji se oporavio u NA programu. Lazem bre samoga sebe i nemam trunku iskrenosti a to se desilo postepeno. Kada sam poceo oporavak i svojih 16 meseci cistoce nista nisam lagao i imao sam spokoj i lagano sam pregurao zizu ali kako sam poceo da lazem i manipulisem sasvim malo onda sam poceo malo vise i sada jbg. nisam u stanju da znam sta je stvarno a sta ne. Realnost nestala. Bio sam danas na NA i nije bilo lose za divno cudo sam se zadrzao sa clanovima i posle sastanka i eto tako nisam mislio na gudru koja me ceka kod kuce. Na sastanku sam nazalost i stondirao malo iako sam se trudio da to ne radim.
E razmisljam da sada nabavim jedno 300 do 400 evrica i da kupim onaj mali polovni postarski piagio free i da ga ofarbam na knezu kod onoga sto crta sa sprejevima i da imam motorin mali od 50 kuba unikatno ofarban sada preko leta. Free je ruzan motorin ali ako bi se vesto ofarbao bio bi do jaja. Da lozim M. da mi kupuje Yamahu i sl. nema smisla pogotovo posle ovoga sto sam potrosio pare a nisam joj kupio kozmetiku za seshu. Mislim pozajmicu sutra od nekoga pa cu da kupim ali trba mi i za postarinu a to + mora da se prijavi i na carinu a i to nesto kosta uhh udavih vas a i ovaj pdo danas je kurac aj zdravo. Mada i dolar je pao, ubi me ova svetska ekonomska kriza zamisli sada oko trazim da mi M posalje tih 400 e za motorin kolko je to jbn. ih dolara i to kanadskih? Strasno ne moze covek nista da planira. Mo odoh da spavam pa ce mo sutra da vidimo, ustvari sta ima da mi salje dace mi posle 20-og kad se vrati a ja odoh da sada preko oglasa trazim motorin. Mada treba mi kinta ranije za subove.
Ejj i kada vidite u gradu facu na malom free zesce ofarbanom sa sf crtezima na njmu znajte da sam to ja. Mada nasao sam i springfield koznu jashu za 5 soma mada belu na popustu od 50%a i gilje echko za isto toliko tako da eto tako kada vidite sve to + iza mene Milena sa svojim Izvolte Stavimi dupetom na unikat motorinu to sam JA. Sta ce mi pdo, sta ce mi more covece.... Bas sam kreten ne mogu da verujem ali ako uradim sve ovo a ne spickam sve na pdo pa to je medalja ljudi sta vam je?

P.S. Zadnji motor mi je bio libery 125 a pre toga m1 Yamaha a imao sam i fire blade cbr. M1 je najbolji bez sumnje. Ja sam jos sa 16 polozio za -A- kategoriju i to mi je sve sto imam od skole, salim se naravno.
saša-ex

Post by saša-ex »

A sta mislis da odes na neko lecenje?
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply