koje filmove gledate?
Moderator: sanela
Re: koje filmove gledate?
Zanimljivi su Mučenici, naročito kraj. Mada nije za one sa slabijim želudcom.
- Zona Sumraka
pa i nemam nesto slab zeludac, mada generalno nisam ljubitelj horora...ne znam, na mene je ostavio zestok utisak, pogotovo taj drugi metafizicki dio...Zanimljivi su Mučenici, naročito kraj. Mada nije za one sa slabijim želudcom.
- PsyTechGirl
Joj znam, gledala sam ga i ja.. Sad tek nkontam ..
Ma krvav je skroz!!
Ja inače obožavam krvave filmove, ali je ovaj čak i meni bio previše.. Imam ga na cd-u ..
Ma krvav je skroz!!
Ja inače obožavam krvave filmove, ali je ovaj čak i meni bio previše.. Imam ga na cd-u ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
hocu da gledam ovo....Inglourious Basterds...ali ne mogu da nadjem...ako neko zna gde ima...neka mi kaze.
cucla cucla cuclica
- Zona Sumraka
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LQ40rxJMHR0[/youtube]
...
Last edited by ruzicasti oblak on Wed May 27, 2009 10:30 am, edited 1 time in total.
- Zona Sumraka
Kod nas se prikazivao u ona bolja vremena pod nazivom Cigani Lete u Nebo...film generalno nema nikakvih politickih konotacija, mada jeste bio jako popularan u komunistickom bloku...radnja se odvija na Karpatima, a u pitanju je romska melodrama sa fenomenalnom muzikom...
neki tvrde da i jeste iskra koja je motivisala Kustu na rad sa istom tematikom...
u svakom slucaju jedan od mojih omiljenih filmova...
neki tvrde da i jeste iskra koja je motivisala Kustu na rad sa istom tematikom...
u svakom slucaju jedan od mojih omiljenih filmova...
...
Last edited by ruzicasti oblak on Wed May 27, 2009 10:30 am, edited 1 time in total.
...