Ma za taj EMO se neće znati u roku od par godina. Varijacije na temu Punka su mnogobrojne, a kao EMO je jedna od njih. Živimo u svetu gde je svakog čuda za tri dana, i ovo je jedno od njih.
Imaš japanaca koji iz kuće ne izlaze mesecima (EMO), bleje i razmišljaju o rešenju svojih, možda i tuđih problema, seku se, šminkaju, ali sve je to farsa... klinačka..... voleo bih ja da vidim nekog od njih da mora da plati račune svakog prvog (ok, ne mora se baš prvog) u Serbiji... ma sve je to sranje.
Priznajem samo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-sbqIyeed4g[/youtube]
EmO ..
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: EmO ..
Hahahahaha a dobar ti je ovaj clip 

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- Guta_Retas
procitam ovu kao definiciju emo-a djelovalo mi nesto zanimljivo jer prvi put cujem za taj pravac..i poslusam ove dvije pjesme...bezze su mi...ako je sve na taj fazon,nije to za mene definitivno...kad neko kaze HC (u smislu muzike) meni je odmah asocijacija na bandove Biohazard,Pro Pain,Madball itd kad neko kaze Punk asocijacija Sex pistols i da ne nabrajam...kako je neko to dvoje spojio i dobio ove sladunjave melodije I DONT KNOW.
So rise and be your master you don't need to be a slave
- PsyTechGirl
Pazi, i meni su stvari krajnje bezze, stvarno, Ne svidjaju se ni meni..
Ali me stvarno zainteresovao taj pravac, pa mi je youtube izbacio to na temu EMO..
Istražujem jbga, što kaže Bojanol, na ovu temu se još ne zna puno toga ...... Zato smo ovde
Ali me stvarno zainteresovao taj pravac, pa mi je youtube izbacio to na temu EMO..
Istražujem jbga, što kaže Bojanol, na ovu temu se još ne zna puno toga ...... Zato smo ovde

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- Guta_Retas
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8QV6Yx-n2No[/youtube]
So rise and be your master you don't need to be a slave
Goni ih u picku materinu..Emovce i sve te slicne furke !
Bas nesto kontam sta bi s takvim radio Hicho?!

Bas nesto kontam sta bi s takvim radio Hicho?!

narkoman sam al' najlepsi.
- Zona Sumraka
Jbga, i nije bas farsa s obzirom koliko ih procentualno izvrsava samoubistva...prica mi riba sa sljake da im je bacanje pod metro toliko ucestala pojava, da putnici reaguju frustriranjem sto kasne na posao...a navodno razlog upravo toj varijanti je sto skokom u dalj sa zgrade mogu da odvedu i nekog drugog nesrecnika u vjecna lovista...human narod, nema sta...Imaš japanaca koji iz kuće ne izlaze mesecima (EMO), bleje i razmišljaju o rešenju svojih, možda i tuđih problema, seku se, šminkaju, ali sve je to farsa... klinačka.....
- PsyTechGirl
Misliš da je definicija jednostavna ili te tema kao tema ne zanima ??Samantha wrote:nije tema bas za doktorataIstražujem jbg.
Mislim da je Emo nešto čime bi se sociolozi trebali baviti. Čovječe, u kakvom društvu živimo? Nesretna omladina umjesto da nađe produktivnije načine da riješi probleme koje ima okreće se autodestrukciji... Imala sam i ja svoje furke svojevremeno... ali mislim da je ovo too much patetično.