CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Koprcam se druze da se izvucem iz ovog stanja..mozda ce mi trebati malko vise vremena da se saberem sama sa sobom ali preguracu ja to-MORAM !!! Pozdrav veejikiíii i za tebe!!!
- PsyTechGirl
Istina živa !!!Guta_Retas wrote:nemoj me pogresno shvatiti ali to kako se ti osjecas je pogodno tlo da ne govorim za sta....
Ne daj se čoveče jer život je samo jedan i greota da ga ne proživimo mi nego dop ..
Veliki podzarv za tebe i čuvaj se
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Cuvam se..cuvam! Cmokic za tebe PTG ! Idemo dalje... 

Nije loše 8)
- draguljce_29
Neka je i ovaj praznik prosao, pa neka se ja osjecam ovako usrano, sav drhtim, boli me glava, na svu muku taj jebeni mamurluk pizda mu materina!!! Nikako nemogu ni sjediti koliko drhtim, ko da imam Parkinsonovu bolest!
- Guta_Retas
momak zvani Parkinson...heheh...joj ja se osjecam bolesno...sinoc onako nikakvi divljali autima po gradu i prijateljici se pokvari BMW....dok smo to rijesili pokisli smo kao sirocici....cura je cjepala bmw-a da je riknuo...nije se vise mogao ubaciti ni u jednu brzinu....draguljce_29 wrote:Neka je i ovaj praznik prosao, pa neka se ja osjecam ovako usrano, sav drhtim, boli me glava, na svu muku taj jebeni mamurluk pizda mu materina!!! Nikako nemogu ni sjediti koliko drhtim, ko da imam Parkinsonovu bolest!
sto ti je reci laka zenska ruka

So rise and be your master you don't need to be a slave
- draguljce_29
Neznam bas, ali izgleda da se isplatio kamp!! Evo sve me zove nekih 10. cura, jebote koja situacija!!!
Sto bi ja volio vidjeti tako curu kako cijepa BMW-a da mu zapali lamelu i sjebe korpu mjenjaca!! To se zove Adrenalin Djanki!!
Pozdrav svom znanoj i ne znanoj populaciji sa foruma!!! 8)
Sto bi ja volio vidjeti tako curu kako cijepa BMW-a da mu zapali lamelu i sjebe korpu mjenjaca!! To se zove Adrenalin Djanki!!

Pozdrav svom znanoj i ne znanoj populaciji sa foruma!!! 8)
- PsyTechGirl
Nije loše ..
Samo svaki plan i nadanje koje sam imala u vezi ovog praznika je propalo ..
Radila sam sve dane, bila sa momkom juče celo popodne gledali filmove kod mene kao neki penzioneri, iako sam obećala sebi da to više neću ponavljati !!
A planirala sam sa nekom mojom ekipom da pravim žurku, roštilj pored mora, da se popije, promuva malo .. i onda me dočekao on, kao da sam mu ja mama i kao da moram baš svaki dan da provedeim sa njim, iako znam da će mi biti dosadno u pm!!!
Još mu i kažem to, ali ne vredi ..
Što kaže moja keva, još ćeš se i udati za njega jer ne možeš da raskineš .. Katastrofa!!!
I sad opet se pravi organizacija, idemo da roštiljamo.. Bar se nadam da nećemo biti sami ovaj put, pa da se ipak nešto i desi sem gledanja u daljinu i čekanja trenutka koji će doći da se kresnemo pa da možemo da spavamo.. Ma bljak!!
Samo svaki plan i nadanje koje sam imala u vezi ovog praznika je propalo ..
Radila sam sve dane, bila sa momkom juče celo popodne gledali filmove kod mene kao neki penzioneri, iako sam obećala sebi da to više neću ponavljati !!
A planirala sam sa nekom mojom ekipom da pravim žurku, roštilj pored mora, da se popije, promuva malo .. i onda me dočekao on, kao da sam mu ja mama i kao da moram baš svaki dan da provedeim sa njim, iako znam da će mi biti dosadno u pm!!!
Još mu i kažem to, ali ne vredi ..
Što kaže moja keva, još ćeš se i udati za njega jer ne možeš da raskineš .. Katastrofa!!!
I sad opet se pravi organizacija, idemo da roštiljamo.. Bar se nadam da nećemo biti sami ovaj put, pa da se ipak nešto i desi sem gledanja u daljinu i čekanja trenutka koji će doći da se kresnemo pa da možemo da spavamo.. Ma bljak!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- Guta_Retas
sta bi rekao tek da znas da cura koja je unakazila bmw-a 325 je medicinska sestra....hehehehehdraguljce_29 wrote:Sto bi ja volio vidjeti tako curu kako cijepa BMW-a da mu zapali lamelu i sjebe korpu mjenjaca!! To se zove Adrenalin Djanki!!![]()
So rise and be your master you don't need to be a slave