goldy wrote:,jebes ga sve je to nebitno dok ti umires.
Sutra ujutru polazim u Trogir bez gudre. Idem tamo da iskriziram.
1. Necu nista da nosim sa sobom od gudre
2. Necu ostaviti nikakav stek da me ceka kad se vratim
3. Ono sto ne budem potrosio ujutru cu baciti jer nemam kome da dam a ni prodam
Ceo dan mi je frka i jutros sam sjebao bas veliku kolicinu(sve sto sam imao) ali i ako sam bio i te kako sredjen strah od zikre i panika da sam ostao bez droge me je izbezumila. Po podne sam nabavio jos da bi imao za popodne i za ujutru pre polaska na put. Onda sam spontano poceo da kombinujem da bi trebao da ipak ponesem minimalac. Ali cemu onda cela prica o skidanju. Sta cu sa prelaskom granice, mene granicari kao da uce u skoli i kad god prelazim granu ovi nasi Srbi me skinu i pola cuke me drkeljaju. Mogu da stavim u kinder jaje pa da zavucem u bulju, mogu u pastu za zube da steknem ma mogu znam ja to, ako hocu prenecu i tacka ali.......... sto rece goldy-jebes ga sve je to nebitno dok ti umires.
Gde da nadjem motivaciju za zivot? Pa da budem iskren ja sam tonac, ja znam da sviram, ja znam film, cenjen sam kao televizijski tonac i imam iskustvo radno od preko 10 godina, voleo bih da snimim film i siguran sam da bih to mogao, imam decu-dva sina 18 i 16 ali sdruge strane sam kriminalac jedan koji je lenj i oce samo brzi kesh i da ga jos brze trosi. Valda sam egoista.
Kako JA zamisljam svet po svojoj meri:
Da u bgd. bude kalifornijska klima. Na terazijama nema saobracaja. na ulicama nema muskaraca, samo mlade lepe devojcice i ja. Sve me gledaju pogledima punih ljubavi. Nema ni automobila, samo motorcikli novi vovcati najskuplji Ducati i ostali japanci a moze i malo nabudzenih Harley -a. Ja tako setam i provozam motor koji mi se svidja i naravno ribicu koja mi se u tom momentu svidja. Muskarci bi mogli da zive na nbgd. i tamo da se krljaju u saobracaju sa semaforima.
Jako je tesko motivisati egoistu. Boze molim te oprosti mi.
Sdruge nstrane volim. Boli me kad drugi pate, kada prose, kada se muce, kada nemaju, kada ginu. Hteo bih da svi jadni i ubogi dobiju svoj deo kolaca. Ne placam prevoz ali uvek dajam prosijacima. Najvise iskreno volim onu decu cigane sto pevaju u busu. Ja sam kao neki comp u kame su sve komponente i straobalnom konfliktru. A ocu da budem kompatibilan, voljen i prihvacen i ........................
Hvala goldy, hvala parcence iskreno vas volim.
ja ne mogu vise
zadovolji me
jer ja hocu i hocu
hocu i hocu
i dok vozim auto ja
iz radija mi pricaju
pa onda opet pricaju
price bi trebale
da mi mastu raspale
i ne mogu vise
ne ne ne
yeah yeah yeah