Ne svidja mi se tvoje stanje. Moras se uhvatiti za nesto, da ne otplutas u pm... Sto se tice djevojke, jebes ga. Poslije jedne, obicno dodje druga. Samo, to kod tebe je izgleda mnogo zajebano sranje. Moras ga prelezati kao neku mnogo gadnu malariju ili gripu sa komplikacijama.BOBAN wrote:Sada zivim sam bez igde ikoga bez crkve,bez devojke bez Boga.Izgubio sam sve sto sam imao a imao sam puno.Posadio sam to sto sam imao na neplodan teren pesak,kamen,seme nije niklo.Kako je prazno bez ljubavi Bozije, bez utehe u njemu...
Ne svidja mi se to sto si se udaljio od boga. Znas moje misljenje po tom pitanju. Ja sam ateista, a institucionalizovanu religiju mrzim. Konkretno, mislim da je evangeoska crkva okej, dok vas ima malo. Da vas ima 7 miliona od 10, bilo bi mnogo zajebano. Kontam da ne bi proslo mnogo vremena, a desetak Trna bi pokucalo na moja vrata sa bejzbol palicama u rukama, da mi utjeraju pravu vjeru i kazne me zbog bogohulnih pisanja. Inace je to problem za vecinama u svakom smislu. Zato ja i mrzim vecine i jesam anarhist.
Ali, za tebe je vjera jako bitan dio apstinencije. Vrati se tome.