PRICA
Moderator: sanela
- SuperSynthetic
Re: PRICA
I jos samo ovo.
Dok sam bezao sa slomljenom nogom em sto su me jurili oni tipovi em su me jurili i duhovi. Duhovima sam pokusaavao dA KAZEM DA ME PUASTE DA POBEGNEN ovim tipovima a mi cemo posle da nastavimo da se sibamo. U trku sam bacio dop i ono malo koke sto mi je ostalo ispod jednog parkiranog automobila jer sam se usrao da ce murija da me savata. To su videli ovi tipovi i uzeli su to sto sam bocio. Cak sam uspeo da cujem kako se vesele na Grckom.
Kada sam se na kraju srusio duhovi su me stigli i napali me sa svih strana pljujuci na mene onu halucinogenu pljuvacku ali na svu srecu bas tada je i murija stigla. Pokazivao sam im tragove od njihove pljuvacke na mojoj majici i na asfaltu ali panduri se nisu obazirali i rekli su da su to obicne fleke. Vikao sam da hocu popa. Urlao sam da mi dovedu popa i stvarno stvorio se pop odnekud te duhovi nestadose. Eto tako sam se spasao od duhova. Ni dan danas nisam bas siguran dal su to stvarno bili duhovi ili je to bilo.............????????
Dok sam bezao sa slomljenom nogom em sto su me jurili oni tipovi em su me jurili i duhovi. Duhovima sam pokusaavao dA KAZEM DA ME PUASTE DA POBEGNEN ovim tipovima a mi cemo posle da nastavimo da se sibamo. U trku sam bacio dop i ono malo koke sto mi je ostalo ispod jednog parkiranog automobila jer sam se usrao da ce murija da me savata. To su videli ovi tipovi i uzeli su to sto sam bocio. Cak sam uspeo da cujem kako se vesele na Grckom.
Kada sam se na kraju srusio duhovi su me stigli i napali me sa svih strana pljujuci na mene onu halucinogenu pljuvacku ali na svu srecu bas tada je i murija stigla. Pokazivao sam im tragove od njihove pljuvacke na mojoj majici i na asfaltu ali panduri se nisu obazirali i rekli su da su to obicne fleke. Vikao sam da hocu popa. Urlao sam da mi dovedu popa i stvarno stvorio se pop odnekud te duhovi nestadose. Eto tako sam se spasao od duhova. Ni dan danas nisam bas siguran dal su to stvarno bili duhovi ili je to bilo.............????????
Last edited by SuperSynthetic on Mon Apr 27, 2009 12:56 am, edited 1 time in total.
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
-
da,vrlo interesantno moram priznati...
- SuperSynthetic
tictac1 wrote:sta radi masta, koje price izmisljas, ali iskreno ja mislim da si ti opet malo te koke rokunuo. a kako bilo, sretno ti bilo, ali ako mislis se ovdije proslaviti, onda cu ti reci da jako nisko pucas.
A sta da radim? Mislim kako da se proslavim?
DEVOJCICE - ZENE, MOGU SLOBODNO DA MI SE JAVE NA PP. U ZADNJE VREME SAM BASH SAM- USAMLJEN A TREBA MI SAMO MALO NEZNOSTI, RAZGOVORA. DA IMAM DEVOJCICU KOJOJ CU DA KUVAM KAFU, DA JOJ DRZIM OGLEDALCE DOK SE SMINKA.Raskinuo sam sa M. i sada patim. Molim Boga da nadjem pravu.
Sada se ne radim kokom vec godinama kazem vam bio sam cist 16 meseci pa sam se posle N. Goddine opet malo navukao na pdo jer sam tada raskinuo sa Nw. a 2 meseca je zivela kod mene. Bili smo 24 sata dnevno zajedno. Mislim da nikome tako u zivotu nije isla uz nogu kao memi. Idem u cetvrtak na NA konvenciju u Trogir i tamo cu da iskriziran a posle toga opet cistoca i oporavak. Svi ste dobrododli u Trogir. Kad meni pomaze pomoci ce svakom.
-
sad vec saosecam sa tobom,znam kako newena moze da se povuce pod kozu...nije tebi lako bogami.SuperSynthetic wrote:tictac1 wrote:sta radi masta, koje price izmisljas, ali iskreno ja mislim da si ti opet malo te koke rokunuo. a kako bilo, sretno ti bilo, ali ako mislis se ovdije proslaviti, onda cu ti reci da jako nisko pucas.
i pa sam se posle N. Goddine opet malo navukao na pdo jer sam tada raskinuo sa Nw. a 2 meseca je zivela kod mene. Bili smo 24 sata dnevno zajedno. Mislim da nikome tako u zivotu nije isla uz nogu kao memi. I
- SuperSynthetic
Parcence, pa de si ti braticu. Ejj nije to ta moja Newena. Moja je sisato, plava, profi istetovirana. Ova koju ti pominjes je verovatno ova mala sa foruma sto tripuje da je Sidova Nancy. Odakle si ti? El si iz ns? Nancy je izasla iz raskrsca i sada niko ne zna gde je. Odakle je ti znasa? Iscooliraj brate mada imas pravo da je to tesko ali nemoj da je hranis svojom ceznjomm za njom. aJ PA JAVI SE SLOBODNO.
-
ja samo znam kako to radi,rekao sam...a da sam pao na to,zamalo jesam ali nisam...ne ceznem ja ni za kim.nije u pitanju ova nevena sa foruma.u pitanju je NE VENA,kapiras?analogija i te fore.
Syntetic brate bolje nastavi da pises kad se skines, nemoj ovako... pozz
Bez veze, to sto radite za "marka" je vise nego lepo... Taj covek je posle ko zna koliko vremena osetio ljubav, a to je upravo ono sto njemu treba, upravo ono sto moze da mu pomogne! Verujem da ce Bog provideti vec neki nacin za njega, vi ste uradili sve sto ste mogli...
Bez veze, to sto radite za "marka" je vise nego lepo... Taj covek je posle ko zna koliko vremena osetio ljubav, a to je upravo ono sto njemu treba, upravo ono sto moze da mu pomogne! Verujem da ce Bog provideti vec neki nacin za njega, vi ste uradili sve sto ste mogli...
Sam ces iskusiti sve za sta drugima budes sudio