CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

goldy

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 10:07 pm, edited 1 time in total.
draguljce_29

Post by draguljce_29 »

Danas extra dobro za cudo Bozije!! Cak i cistim kucu posto je lijepo vrijeme NAPOKON!! Dok je vani lijepo i ja sam vedriji!! :D
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Super! :D
Kupila sam novu garderobu i lijepo pocrnila u solariju... Sta mi vise treba! :wink: :D
Potpis.
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

AnAna_mo wrote:Super! :D
Kupila sam novu garderobu i lijepo pocrnila u solariju... Sta mi vise treba! :wink: :D

interesantno je koliko covjeku malo treba da bude happy....SVAKA CAST I UZIVAJ U ZIVOTU!!!!!
So rise and be your master you don't need to be a slave
draguljce_29

Post by draguljce_29 »

Opet nisam spavao!!! Pa ovaj dan za mene nevalja ni za suhu sljivu!! Opet sam fuj i deprimiran sa nervozom u trbuhu!! BLJAK!!!
adam*

Post by adam* »

al' sam se najeoooo......brateee...... :-D

banja banja banjica.............idem malo u sumu.....pocinje festival trenchtown........za 1. maj u Subotici....dodjite ako mozete.....sjajno je svake godine.....ragga~elektronika...svasta nesto...http://www.trenchtown.org/................evo...pa pogledajte sami - program i to!!

Pozdravljam vas sve.
cucla cucla cuclica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

adam* wrote:al' sam se najeoooo......brateee...... :-D

banja banja banjica.............idem malo u sumu.....pocinje festival trenchtown........za 1. maj u Subotici....dodjite ako mozete.....sjajno je svake godine.....ragga~elektronika...svasta nesto...http://www.trenchtown.org/................evo...pa pogledajte sami - program i to!!

Pozdravljam vas sve.
Uhhh kako bih ja rado došla tu ..
Ma, meni se svaki dobar festival i bilo koji dogadjaj završi najčešće sa "ju kako bih ja ovo, il ono"..
Jbm ti i posao i obaveze i daljinu i sve živo ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Potrosen sam... Mislim da cu na neko vrijeme da se zatvorim u kucu. Izolacija majka.

Dobio sam produzetak bolovanja na jos 3 sedmice. Gospodje iz Komisije me peglale pitanjima kako sam dobio hepatitis. Kenjao sam do besvijesti, ali su rezultati prilicno mrsavi. Obicno nemam problema da te zene obradim po potrebi, ali izgleda da sam u petak izgledao previse zdravo. Ne bi bilo lose poceti piti. Da spojim lijepo i korisno. Uzivam u pivu, a ujedno pokvarim nalaze, taman za sljedecu komisiju. Serem...

Ako mi se sad restartuje kompjuter, razlog nece biti virus. Prije je do isparenja iz carapa. Proveo sam cijeli dan u patikama. Sad sam zajebo Zenicu i visoke peci. Ako se uskoro ne preselim u kadu, oboricu sistem na kompjuteru, a kosa ce mi opasti od zracenja... Mislim, fakat nije prvi put da mi smrde noge, a uglavnom se to desava poslije basketa. Medjutim, u ovom smradu se osjete neki novi momenti. Kao da pomalo baca na kiseli kupus. Cudan smek. Mozda je do interferona.

Posto sam jedan od onih zamorcica koje koriste za klinicko ispitivanje lijeka u RS, ne bi bilo lose da doktoricu informisem o ovom fenomenu, a carape prilozim kao dokazni materijal. Zena mi je rekla da joj bas sve nus efekte prijavim. Jebiga.
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 10:06 pm, edited 1 time in total.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ma to je smijesno samo kad se procita... U stvarnosti je neprijatno. Moja stara se nije smijala. :)
Post Reply