Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Guta_Retas

Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Post by Guta_Retas »

kombi je tu,mi smo voljni.Braco iz Bg.spremite se dolaze braca Tuzlaci.BB:))
So rise and be your master you don't need to be a slave
heroinapg

Post by heroinapg »

Veeeeeeliliki pozrav za mog druga beogradskog. :smt006
Hvala ti na podrsci koju si mi pruzio. (ne samo meni)
U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci (i jauci, ali ih nema-Hvala Bogu). Spomenuo si -da te parafraziram da nije dovoljno da od forumasa imam podrsku, ali, dragi moj Sale, kada ti je tesko, sam si i bespomocan izuzetno znaci kada znas da neko bar pomisli na tebe. Eto, tokom qcanja texta. A ti si, zaista, dusa od covjeka. Kod tebe ne postoji trunka egocentricnosti, infantilnosti i emotivne nezrelosti koja karakterise narkomane. HVALA sto postojis i dajes dokaz da je Narkomanija je IZLEČIVA bolest-Nosis tezinu topica, Sale. Ako ikada bude ista trebalo Tebi ili nekom tebi milom, a da sam ja u mogucnosti da uradim, tu sam. Ovo nije fraza i budalastina. Zaista bih zeljela, ukoliko ti ikada ista bude trebalo da se obratis. Znas cime se bavim, osim toga sto sam zavisnik koji apstinira, racunaj na mene.
Nista u zivotu nije slucajno, Sale. Ti si dokaz da su ljudi svojim rodjenjem predodredjeni za neke stvari.Ti zasigurno jesi za stoicki zivotni put. Svi smo prosli kroz zlo i golgotu. Nimalo jednostavno nije izaci iz tog pakla. al ti si nesebicno nastavio da pomazes ljudima. Dobro se dobrim vraca.
Tebi i tvojoj Maji zelim sretne predtojece praznike.
Nek svaka boja predstavlja po jednu zelju koja ce vam se ispuniti.gif
Nek svaka boja predstavlja po jednu zelju koja ce vam se ispuniti.gif (46.07 KiB) Viewed 2204 times
:smt006
saša-ex

Post by saša-ex »

Evo, da ne bude kako je kod mene sve savršeno, dobio sam otkaz i radim samo do 30.04. E krizo,krizo... :-D
SAMO CEO ŽIVOT...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Jebiga. Snaci ces se ti. Ali dok se ne snadjes, uzivaj u carima parazitskog nacina zivota... Iznenadices se koliko je dobro.
lela

Post by lela »

saša-ex wrote:Evo, da ne bude kako je kod mene sve savršeno, dobio sam otkaz i radim samo do 30.04. E krizo,krizo... :-D
e jbg. pa jel imaš neke kombinacije?
ja sam jednom bila u situaciji da dobijem otkaz,dok sam radila na ispostavi (carinskoj). bilo nas je dosta i šefovica je iz direkcije dobila nalog da otpusti dva čoveka. mene nikako nije gotivila i iako ništa nije govorila znala sam da će predložiti da ja odem...baš je bilo neprijatno. i na kraju me i jeste predložila za otkaz, međutim ovi iz direkcije nisu to dozvolili zbog mojih godina. bila sam najmlađa... i ostala.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

E jbg, saša-ex,
ali,
da te podsetim da ces i u maju primiti platu, (za april) da ti bude lakse,
a i da imas vremena da trazis nesto NOVO, mozda izazovnije, lepse, lakse i cak bolje placeno, ko zna? :smt023
Uvek se dobro dobrim vraca, mislim da nema zime za tebe. :wink:
CUDA su moguca.
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
bojanol

Post by bojanol »

Bolje da izgubiš posao nego život. :D
saša-ex

Post by saša-ex »

bojanol wrote:Bolje da izgubiš posao nego život. :D
To i ja kažem...
SAMO CEO ŽIVOT...
heroinapg

Post by heroinapg »

SAle, ja sam sigurna da si ti ovo napisao, kako bi ti ispovijest izbila na 1. mjesto. :wink:
Zamisli, druze moj, kada je moj moj Box upotrijebio ovI :D smiley, koliko si nam svima drag. A stvarno vrijedis, svjestan si da nistab nije bez razgola, tako da ni ovo Isus tebi nije dozvolio da se desi slucajno. Nista nije slucajno. ceka te nesto bolje.
Malo mi je smijesno, jer ovo moze da izgleda, ko ne razumije moj japanko-korejski da te tjesim, a ti si jedna jaka osoba, puna kvaliteta, koju ceka jos bolje nesto. Za sigurno. Uz tebe sam Sale.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q1Mr7A1xQgY&feature=fvst[/youtube]
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

heroinapg wrote:SAle, ja sam sigurna da si ti ovo napisao, kako bi ti ispovijest izbila na 1. mjesto. :wink:
Zamisli, druze moj, kada je moj moj Box upotrijebio ovI :D smiley, koliko si nam svima drag. A stvarno vrijedis, svjestan si da nistab nije bez razgola, tako da ni ovo Isus tebi nije dozvolio da se desi slucajno. Nista nije slucajno. ceka te nesto bolje.
Malo mi je smijesno, jer ovo moze da izgleda, ko ne razumije moj japanko-korejski da te tjesim, a ti si jedna jaka osoba, puna kvaliteta, koju ceka jos bolje nesto. Za sigurno. Uz tebe sam Sale.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q1Mr7A1xQgY&feature=fvst[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q1Mr7A1xQgY[/youtube]
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply