Guta_Retas wrote:ne treba to globalizirat.kao sto vrijeme provedeno u centru nije mjerilo da se nikad vise niko nece drogirati tako vazi i za ovo.da je bilo pitanje sta je rizicnije bilo bi to sasvim nesto drugo.par koji se skupa drogirao i kada postanu cisti mogu imati extra super vezu,mogu biti jedno drugome potpora itd mada je za neke parove bolje da i kada se skinu da vise nikad nisu skupa.mac sa dvije ostrice.tako ja mislim.
Eh pa da.. Ja se slažem.
Zato sam i otvorila ovu temu, da vidim uz pomoć ostalim članova foruma da i se može doće do nekog što konkretnijeg odgovora na to pitanje ..
Jer, ja sam baš u tako nekoj situaciji trenutno i jako se dvoumim šta uraditi.. Bojim se zbog te druge oštrice malo.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
znas kakav sam ti ja.ja znam da kad puno razmisljam o necemu da sam ustvari nesiguran,ja radije ne uradim nista.da sam ja na tvome mjestu ja bih odustao od te kombinacije.ako mi sve nije kristalno cisto i jasno,neka hvala.ovo ti ne dajem savjet,vec kazem da sam ja u toj situaciji tako bih se ponasao.
So rise and be your master you don't need to be a slave
hahahahah....moda smo bili skupa u retu.....tamo svi pocnu izgledat isto...udebljamo se ko krmci i dobijemo isti oblik glave....btw ova je slika 2-3 godine stara
So rise and be your master you don't need to be a slave
Guta_Retas wrote:znas kakav sam ti ja.ja znam da kad puno razmisljam o necemu da sam ustvari nesiguran,ja radije ne uradim nista.da sam ja na tvome mjestu ja bih odustao od te kombinacije.ako mi sve nije kristalno cisto i jasno,neka hvala.ovo ti ne dajem savjet,vec kazem da sam ja u toj situaciji tako bih se ponasao.
Hvala na mišljenju ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
biba wrote:"Neko to od gore vidi sve" - pa zašto ne pomogne ako vidi da se ljudi trude
Nekad sam i ja to virovala al kako sad stoje stvari,svi su slipi pa i on,a ja glladdnna!!!!
pa kad mu okrenes ledja.........................................onda ti je tako.................a gladna ne moras da budes,znas to....................izbor imas,nadam se da ces izabrati ono najbolje JEDNOG DANA,ako do tad ne bude prekasno....
Zao mi je.... :smt056
...znam jos Kome je stalo...a Njemu je stalo više nego meni i nekim ljudima koje znaš,vjeruj.....pozzz
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
biba wrote:"Neko to od gore vidi sve" - pa zašto ne pomogne ako vidi da se ljudi trude
Nekad sam i ja to virovala al kako sad stoje stvari,svi su slipi pa i on,a ja glladdnna!!!!
pa kad mu okrenes ledja.........................................onda ti je tako.................a gladna ne moras da budes,znas to....................izbor imas,nadam se da ces izabrati ono najbolje JEDNOG DANA,ako do tad ne bude prekasno....
...znam jos Kome je stalo...a Njemu je stalo više nego meni i nekim ljudima koje znaš,vjeruj.....pozzz
Uuuuuuu sestro... Gledaj datume..
To je bilo aktuelno pre više od tri meseca..
Ako bog da, sad je sve u redu.. Ili nije.. Ne znamo..
Njih dvoje (biba i Sagi) su se koliko ja znam odselili i prodali komp tako da ih više ni nema na forumu..
Bar ih ja nisam videla 100god..
Veliki pozdrav tebi ..
Uuuuuuu sestro... Gledaj datume..
To je bilo aktuelno pre više od tri meseca..
Ako bog da, sad je sve u redu.. Ili nije.. Ne znamo..
Njih dvoje (biba i Sagi) su se koliko ja znam odselili i prodali komp tako da ih više ni nema na forumu..
Bar ih ja nisam videla 100god..
Veliki pozdrav tebi ..
Ma znam ,skuzila sam datume....eto nadala sam se da ce jednom vidjeti....pisala sam to jer ih znam,ovde smo se upoznali,ali smo se nastavili ponekad cuti privatno....
S njom sam se jednom vidjela.....i puno stvari rekla,ali.....................
Nadam se da ce biti dobro jednog dana...samo to mogu reci..........zao mi je......
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Iako sam ja loše startovala sa njima, ne znam ni sama zašto, ali mnogo su mi dragi..
Nekako bore se i to mi je za ceniti..
Tako svi treba da radimo u životu, samo se nadam da nisu posustali..
Kad bi makar imala njihov broj tel, pa da se čujete i vidiš šta se dešava ??
Ja sam se vidio s Bibom prije nekoliko dana.
Izgleda puno bolje nego prije mjesec-mjesec i po.
Nije se puno udebljala,ali se vec dobro vidi "stomacic".
Sagi trenutno nije u Mistu,ali je skroz cist i dobro je.
Nadam se da ce sve biti u redu.