PITANJE!!!!

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Post Reply
jelenaana

PITANJE!!!!

Post by jelenaana »

Interesuje me zasto je obrisana moja tema SESTRE MILOSRDNICE, u kojoj sam od ljudi sa foruma trazila pomoc u vezi subutexa, jer koliko vidim ovde ima jos puno tema koje su slicnog da ne kazem istog sadrzaja?!
Zelela sam samo da se raspitam da li neko ima informaciju kako bih mogla da dodjem do suba, broj bolnice u Zagrebu imam, jedino bih zamolila nekoga ako moze da mi da ime i prezime nekog ekstra kul doktora, koji bi mogao da mi zakaze pregled, jer kao sto sam vam vec napisala (ali to je obrisano), kada sam pre par dana zvala bolnicu javila mi se prvo jedna vrlo fina i ljubazna zena koja mi je dala neki drugi broj, rekla mi da se pozovem na sestra Ljilju i trazim doktorku kojoj sam zaboravila ime, ali koja je bila uzasno neljubazna, rekla mi je da vise ne primaju strance, odnosno pacijente iz Srbije i BIH i na pola moje recenice spustila mi slusalicu!
Sub mi je stvarno HITNO potreban, jer MORAM da se skinem, pa ako bi neko bio ljubazan da me uputi na nekoga bila bih mu veoma zahvalna!
Veliki pozdrav svima!
rhinocervs

Re: PITANJE!!!!

Post by rhinocervs »

pretpostavljam da je nestala jer se pretvorila u pljuvanje stuke, sto je potpuno nekorektno i sto podrzavam! (pogotovo kad se uz kvalifikacije nadju i imena ljudi koji nisu u stanju da odgovore)
= nema potrebe da se zestis na tamosnje lekare, kad znas i sama da je problem tu zbog pametnjakovica koji su zloupotrebljavali .hr, a koji su s ove strane granice..
konacno, nas zdravstveni sistem je taj koji zasluzuje hejt, a ne hrvatski..
Post Reply