moja obicna prica

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

goldy

Re: moja obicna prica

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 10:34 pm, edited 1 time in total.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

goldy wrote:Jos smo u neko filmu tragicne ljepote.Ja sam se sa sovjim muzem drogirala.Sve smo zajedno radili.Bas smo bili tim.Nema kakve smo spacke sve pravili jedno drugom.Bili smo dugo u fazonu kako ce ljubav sve da to pobjedi.Danas se manje vise mrzimo.Ne mrzim ja njega,daleko od toga ali pri pomisli na njega samo lose slike zuje glavom,i to je ono sto mrzim.
Jbg, gudra i ono što je najlepše isprlja ..
Ja se zbog toga i nisam mogla jako dugo izvući iz bedaka, a verujem kao i mnogi drugi ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
bubica

Post by bubica »

Neshto danas razmishljam i neshto skroz drugo mi pade na pamet.
Jebote, neshto se tripujemo na Evropu i na te stvari, a problem kakav je ovaj i dalje lecimo pijavicama. Bash sam razmishljala dugo o terminu koji cu upotrebiti i definitivno je taj odgovarajuci: pijavice. Metadon, ne moze, morash da se raspadash od side ili raka ili da si na samrti pa eto, da ti olakshaju poslednje dane. Zloupotreba. Jebi ga, SVE se u zivotu moze zloupotrebiti. Ama bash SVE. I lek, i covek, i novac, i polozaj i moc....Ja sam recimo samo jednom doshla u posed metadona i to mukom teshkom i nisam ga zloupotrebila. Nisam se radila njime.
Subotex...lakshe ga je naci od svakog jebenog dilera u ovom gradu, ali legalno - e nema, prijatelju. Pijavice, kazem ja.
Trodoni....to josh i najlakshe moze da se nadje, a sve u cilju da se nekako olaksha ta fizicka kriza, pa nismo u srednjem veku, ne mora bash da se prolazi kroz porodjajne muke....e pa, u zemlji na brdovitom Balkanu MORA. Mora da boli.....
Ili skupi pare za neku fensi kliniku pa mozda i ne mora da boli! Dok josh nisam bila cista, kupujem u apoteci tecnost za sociva a pored mene lik kupuje ganove i apotekarka nece da mu ih proda. Kao mnogo je pametna, time ce ga spreciti da se ne gudrira. Ili ce ga oterati da se radi necijim ganom pa josh i da navuce ko zna shta. Jezivo. Ali Srbija je na dobrom putu....u mracni srednji vek i lecenje pijavicama.
Ne kapiram, zashto je u razvijenim zemljama upravo kako sama rec kaze, sve razvijeno. Pa i svest naroda koji u njima zivi.
Cisto da se razumemo, uopshte mi nije cilj niti hocu da zapocnem NIKAKVU temu o diskusijama shta je dobro za krizu i da li treba davati na recept lekove i bilo shta. Cisto na jednom primeru se ogleda stepen evolucije citavog drushtva. Stereotipi: jednom narkoman - uvek narkoman. Bullshit!!! Ili shto bi rekao Frojd: Mi nismo samo mnogo gori nego shto mi to mislimo, mi smo i mnogo bolji nego shto to sami znamo! Jebe mi se za sistem i stereotipe. Da, ovo sranje moze SVAKOM da se desi, ali to nas ne determinishe. Ne odredjuje mene to, ja sam narkoman. Nije to zajednicki imenitelj. To je samo zajednicka dijagnoza. Kao bolest, shto i jeste. Ja sam bila zdrava, pa sam obolela. Od besa, od obesti, iz dosade, iz gluposti.
No more drama in my life....
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

To mi na brdovitom i kamenom balkanu najvise i smeta,ako si se jednom bio narkoman da ces to do groba i ostati.Ja kad sam se vratio iz komune Bog samo zna koje sam imao muke da dobijem posao u svojoj struci.Cak mi je govoreno dok sam ja na ovoj poziciji nikad neces poceti raditi.Ljudi su bili ubjedjeni da se i dalje drogiran,bez obzira sto sam pristajao da mi urade sve moguce nalaze,ali nije vrijedilo.Na kraju sam ipak dobio taj posao i svi me gotive i postuju kao radnika i kolegu.Kazem ako se nisam tada zbog tolike sujete i ostalih odbracivanja od strane sredine poceo drogirati,necu onda nikad.
So rise and be your master you don't need to be a slave
lela

Post by lela »

Guta_Retas wrote:To mi na brdovitom i kamenom balkanu najvise i smeta,ako si se jednom bio narkoman da ces to do groba i ostati.Ja kad sam se vratio iz komune Bog samo zna koje sam imao muke da dobijem posao u svojoj struci.Cak mi je govoreno dok sam ja na ovoj poziciji nikad neces poceti raditi.Ljudi su bili ubjedjeni da se i dalje drogiran,bez obzira sto sam pristajao da mi urade sve moguce nalaze,ali nije vrijedilo.Na kraju sam ipak dobio taj posao i svi me gotive i postuju kao radnika i kolegu.Kazem ako se nisam tada zbog tolike sujete i ostalih odbracivanja od strane sredine poceo drogirati,necu onda nikad.
narod...klasika...prvo ti nalepe etiketu pa te tek onda upoznaju.
Post Reply