CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
- Guta_Retas
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
mozda i pokrenem ko zna...vidjet cemo...neko je mnogo davno prije nas rekao "CUVAJ SVOJE SRCE JER IZ NJEGA IZVIRE ZIVOT"!!!
So rise and be your master you don't need to be a slave
Ovdje je osvanuo lijep dan za umiranje. Samo sto govna iz neba nisu pocela da padaju, koliko se namracilo. To je pravo dobro, znaci da cu pokusati ukucati par stranica u pricu, a i apstinencija mi je na zavidnom nivou. Jedino je lose to sto je poceo turnir u Monte Karlu, a prvi mec pocinje u pola jedanest... Jednostavno mora se gledati.
Matori, srecan ti rodjendan ! Da upecas neku ribu ovih dana...
Matori, srecan ti rodjendan ! Da upecas neku ribu ovih dana...

Hvala.
By the way, postaje praksa da se 14. April proteže kroz 256 nivoa sive. Jebi ga, tad je i Titanik naleteo na onu kockicu leda.
By the way, postaje praksa da se 14. April proteže kroz 256 nivoa sive. Jebi ga, tad je i Titanik naleteo na onu kockicu leda.
Danas sam....vrlo dobar-odlican,otprilike.

nikako,ja bolesna,mala bolesna i nikakva. u izolaciji sam zbog vod.kozica, nemam snage ni za sta a najradije bi kad bi uspjela nekako ledja namazati ovom kremom jer me tako bole ti mjehuri,uzas...
da nije tako,imala bi zicer dan jer je lijepo vrijeme i park je pun djece pa bi i mi bile tamo,uzivale
da nije tako,imala bi zicer dan jer je lijepo vrijeme i park je pun djece pa bi i mi bile tamo,uzivale
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- PsyTechGirl
Odvratno ...
Baš ružno!!
Kontam šta da uradim,a da ne bude ono najgore, pa da se osećam bolje .. i ništa ne skontah sem da se konektujem ovde !!
Sad bih najradje .. Uhhh.. Baš to!!!
I ništa sem toga !!!
Jebo alkohol, jebo brzine, širine, krivine .. Dop je keva za ovakvo raspoloženje!!!!
Diiiiši... Nemam pojma..
Idem da lupam glavom o zid !!!
Baš ružno!!
Kontam šta da uradim,a da ne bude ono najgore, pa da se osećam bolje .. i ništa ne skontah sem da se konektujem ovde !!
I ništa sem toga !!!
Jebo alkohol, jebo brzine, širine, krivine .. Dop je keva za ovakvo raspoloženje!!!!
Diiiiši... Nemam pojma..
Idem da lupam glavom o zid !!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- Guta_Retas
[quote="PsyTechGirl"]Odvratno ...
Baš ružno!!
I ništa sem toga !!!
Diiiiši... Nemam pojma..
Idem da lupam glavom o zid !!

Pozsdrav dobri ljudi!!!!!