Od besa do slobode
Moderator: sanela
Re: Od besa do slobode
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 10:32 pm, edited 1 time in total.
Ovde niko nikoga nije ubeđivao. Ovo je svedočanstvo čoveka kome je život spašen, bez ikakvog ubeđivanja. No, kako se to često dešava, samo pominjanje reči Bog mnogim ljudima bode oči. Tako da mislim da ipak ne treba da dozvolimo da se i ova tema uprlja našim pametovanjima i ubeđivanjima.
SAMO CEO ŽIVOT...
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 10:32 pm, edited 1 time in total.
Meni je Bog OK i ne bode mi oci,ali mi bode ova Lelina slika i kontam jeli ovako izgleda uzivo ?!

ne,uživo izgledam bolje.YugoStar wrote:Meni je Bog OK i ne bode mi oci,ali mi bode ova Lelina slika i kontam jeli ovako izgleda uzivo ?!
...ženska posla.
- PsyTechGirl
Heeeey, dobri, dragi stvoru !!!
Pa gde si ti, kako si ???
Što ne navraćaš ??
Veliki pozdrav i samo napred..

Pa gde si ti, kako si ???
Što ne navraćaš ??
Veliki pozdrav i samo napred..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
ehej ljudi, posle krace pauze eto mene opet...
Moram vam priznati da zivot nije lak, baca te nekad 'vamo nekad tamo, al' sta ces... U poslednjem preriodu sam prolazio kroz tezak period pa me zato nije bilo na forumu. Kao i uvek kada prodjemo kroz nesto u zivotu ako gledamo stvari iz ispravne perspektive naucimo puno...
Sto se tice te rasprave, dali Bog postoji ili ne, stvarno nisam hteo to da iniciram. Svaki covek ima pravo na svoje misljenje i versko opredeljenje. Sve sto sam hteo da pokazem i pruzim ljudima svojom pricom je nada...
Psy, evo me... evo me
CESTITAM NA GODINI!!!!
Feniks... VELIKI pozdrav
Moram vam priznati da zivot nije lak, baca te nekad 'vamo nekad tamo, al' sta ces... U poslednjem preriodu sam prolazio kroz tezak period pa me zato nije bilo na forumu. Kao i uvek kada prodjemo kroz nesto u zivotu ako gledamo stvari iz ispravne perspektive naucimo puno...
Sto se tice te rasprave, dali Bog postoji ili ne, stvarno nisam hteo to da iniciram. Svaki covek ima pravo na svoje misljenje i versko opredeljenje. Sve sto sam hteo da pokazem i pruzim ljudima svojom pricom je nada...
Psy, evo me... evo me

Feniks... VELIKI pozdrav
Sam ces iskusiti sve za sta drugima budes sudio
- PsyTechGirl
Hihihihihihi beskrajno hvala dobri moj družeDusan wrote:ehej ljudi, posle krace pauze eto mene opet...
Psy, evo me... evo meCESTITAM NA GODINI!!!!
Feniks... VELIKI pozdrav

Drago mi je da si ponovo sa nama ..
I nemoj da si ovde samo kada je dobro ili samo kada je loše - lepo je kada smo zajedno i u dobrom i u lošem

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Sam ces iskusiti sve za sta drugima budes sudio