Kao i svako jutro želim i sada da vam poželim dobro i veselo jutro,ja sam mrtva bolesna pluća me bole ,kašljem ko konj,curi mi nous :smt082 i tako šta vi radite? Znate ono što je play napisao e tako sam bolesna,hehehehe
"Giv mi madr maramicu da obrishem noouos,
Bikouz imam kijavicu isho sam go i boouos...
Ma giv mi madr lajf anadr,pliz,pliz,pliiiz!!! :smt082 :smt044 :smt081
Kafica (friška) jutarnja (doprinos redu i disciplini)
Moderator: sanela
Slicno mi bilo do juce,sad kao bolje ali sam iscrpena kao da krdo bizona pregazilo (hiljadu mu dabrovazvrky wrote:Kao i svako jutro želim i sada da vam poželim dobro i veselo jutro,ja sam mrtva bolesna pluća me bole ,kašljem ko konj,curi mi nous :smt082 i tako šta vi radite? Znate ono što je play napisao e tako sam bolesna,hehehehe
"Giv mi madr maramicu da obrishem noouos,
Bikouz imam kijavicu isho sam go i boouos...
Ma giv mi madr lajf anadr,pliz,pliz,pliiiz!!! :smt082 :smt044 :smt081

- mise en place
hey
hey,zvrky nedaj se vec ce biti bolje,idemo chaj i to...i drz se d.
- mise en place
sve o.k.
hey drago mi je da i tebe cujem coko pa dobro Shone kako ide to?Patnje prolaze polako ali sigurno a?evo treci dan zar ne ? pozdrav i nedaj se lafe..d.
Ide mise nekako(poslao sam ti PP sto se tice detalja), stigao je test na opijate....kupio ga buraz....oce da me testira pre blokatora koji bi trebao da popijem u petak, jer se opijati zadrzavaju 96 sati..Ti si ok? Lave tebi je deseti dan uh....SVAKA CAST!!
Ariana i ja mrzim tu Ameriku iako nikada tamo nisam bio, ako ti je lakse i ja bih voleo da izgori! Hvala ti sto si uz nas.....nismo mi tako lose cim kuckamo
Ariana i ja mrzim tu Ameriku iako nikada tamo nisam bio, ako ti je lakse i ja bih voleo da izgori! Hvala ti sto si uz nas.....nismo mi tako lose cim kuckamo

- pepeljuga84