Od besa do slobode
Moderator: sanela
Re: Od besa do slobode
upisao broj... vidimo se, sad sam u frci oko teen challenge konferencije, trebam da idem u Cesku. Posle toga se javim.Utorkom od 17.30 imamo sastanke za bivše narkomane, dobrodošao si kad god, možeš mi se i javiti na 062/300-181
Hvala Vuce na dobrodoslici. I ja bih preporucio raskrsce svima, preporucio bih i reto i NA, nije bitno. Kao sto rekoh ne znam gde je vas put, sustina je u Bogu, ja sam morao ovakoČekao sam da čujem (pročitam) i tvoju priču...pruža nadu svima koji još ne znaju šta bi i kako da se oslobode ludila. Čuo sam samo dobre stvari o Raskršću, svakome ko ne vidi dalje u svom životu preporučio bih da se raspita o tom programu, ljudi koje sam upoznao, a koji su izašli odande su više nego sjajni...
Dobrodošao!
AminJA sam shvatila i PRIHVATILA,
DA NIJEDNA LJUDSKA SILA, nije sposobna da me vrati zdravom razumu.
I AMINTo sto TI imas iskreno i srcem zelim i JA.
VERUJEM, da cu dobiti, verujem...

a za dolazak... uskoro, obecavam
Ej Psy, polako... imamo sve vreme ovog svetaJoooj jako mi je drago što si se raspisao, samo što nemam vremena da te elpo iščitam ..
Sinoć sam pokušavala da otprintam ovaj tvoj text pa da pročitam lepo, na tenane na poslu, ali nisam uspela ..
Tako da, čim uhvatim malo slobodnog vremena, iščitaću te pažljivo ..
Još jednom dobrodošao i ostani sa nama ..

Sam ces iskusiti sve za sta drugima budes sudio
U Canadi sam sada,Dusane.Mozes naci moju ispovjest na suovisnicima,da se sada ne ponavljam.Pozdrav!
-
svaka cast sto si tako mlad resio problem ovisnosti...istraj i sve najbolje.
- feniks-2.put
Hvala ti što si napisao svoje iskustvo ovde, jer mislim da mnogo ljudi ovde može dobiti iskrenu podršku i usmerenje kako dalje.
Meni lično, kao majci, ovaj forum je pomogao da narkomaniju posmatram iz sasvim drugačije perspektive, nekolicina ljudi me je usmerila kako da se postavim, pružila mi podršku i zahvaljujući njima znala sam kako da se ponašam i kuda da usmerim svoju kćerku. Dalje znaš i sam.
Veeeeliki pozdrav.
Meni lično, kao majci, ovaj forum je pomogao da narkomaniju posmatram iz sasvim drugačije perspektive, nekolicina ljudi me je usmerila kako da se postavim, pružila mi podršku i zahvaljujući njima znala sam kako da se ponašam i kuda da usmerim svoju kćerku. Dalje znaš i sam.
Veeeeliki pozdrav.
Jana skoro sam siguran da u Canadi postoji teen chhallenge centar, cak vise njih. Raskrsce je zapravo deo te svedske organizacije... mozda da se raspitas i tamo potrazis pomoc?jana wrote:U Canadi sam sada,Dusane.Mozes naci moju ispovjest na suovisnicima,da se sada ne ponavljam.Pozdrav!
ej paramrcad, hvala... i tebi sve najbolje. Oprosti na malo ostrijem postu na temi od PsyTechGirl cino mi se, jednostavno sam jako protiv bilo kakvog kontakta sa bilo kojom drogom i to je moje misljenje... ono sto mislim o tebi je da si zapravo extra lik i da si kapacitet, u raznim pogledima. Anyway, wish you all the best...paramparcad wrote:svaka cast sto si tako mlad resio problem ovisnosti...istraj i sve najbolje.
Evo brate saleta-ex sam vec upoznao sinocVuk wrote:Videćemo se mi u Siminoj prijatelju!
Veliki pozdrav!

Ima Centara ,Dusane.Ali nema volje da se suoci sa problemom,i ima jos resusa da se problem vuce paralelno sa prividom normalnog zivota.