Okej, ovako:
1. najpre da vam se zahvalim svima shto ste izneli svoja mishljenja.
2. efekat koji ste postigli svojim pricama je potpuni haos, paranoja, strah i uzas trenutno u mojoj psihi. Evo sedim na poslu i citam vashe postove i shto ih vishe citam to sam u vecoj paranoji. Ali znate koji efekat: kao kad je Vlado M u svoj prici pomenuo ona dva lika sa kojima je pio pivo koji su isti takav efekat postigli kod njega kada su rekli za onog Nebojshu, covece, kako je dop jaka stvar, eto ne seca se dece i zene a seca se da je bio navuchen. Ma ko ce bre da se izbori sa time. Niko. To je najjacha stvar na svetu. I slazem se da jeste.
Ali meni ovo uopshte ne treba. Od normalnog dana, dodushe kao shto rekoh, nisam bash skroz super, ali guram, ne dam se, doshla sam do toga da sedim i grizem nokte, i polako me obuzima panika. Stigla sam do 12-og kilometra svog maratona a ostali trkaci me melju svojim komentarima. Ne mozesh, sama, ne mozesh sama, ne mozete sami, ne mozete sami!
Whatever, ljudi, ali meni uopshte ne treba ovo.
@Vlado M: hvala ti Vlado na komentaru, izvini ako sam bila pregruba, prosto reci kada se napishu i izgovore ne zvuche isto.
Znam ja da dop ne bira izmedju bogatih i sirmashnih, pa da ste bolje citali, ja to nikad i nisam tvrdila. Naprotiv, nekoliko puta sam rekla da smo u ovom sranju svi jednaki.
Svim ostalima zelim puno srece u borbi najpre sa samim sobom. Ja i dalje mislim da ma koliko covek bio mali u odnosu na vasionu, taj mali covek je sposoban za velike stvari. Ja vishe necu da budem bolesna. Zivot je isuvishe dragocen i lep da bih placala da budem bolesna.
Ali shto bi rekla Mary J. Blidge u svojoj pesmi u kojoj opisuje svoje skidanje sa droge: No more drama. No more drama in my life.
sve najbolje
moja obicna prica
Moderator: sanela
Re: moja obicna prica
bubica wrote: Naprotiv, nekoliko puta sam rekla da smo u ovom sranju svi jednaki.
Okej, odlucila si da vise nisi bolesna. Vracas se svom divnom stvarnom zivotu bez heroina. Ti i muz, dvostruki uspjeh (, dvostruko teze) !!!Ja i dalje mislim da ma koliko covek bio mali u odnosu na vasionu, taj mali covek je sposoban za velike stvari. Ja vishe necu da budem bolesna. Zivot je isuvishe dragocen i lep da bih placala da budem bolesna.
Ako taj mali covjek ipak ne uspije sjebati sile vasione (a ovisnost je jedna od njih, evo recimo sta mislis na koju foru Zemlja drzi Mjesec kod sebe ??? Mjesec je ovisan o Zemlju ), mora imati plan B.
Koji ti je plan B ? Da nastavis da se drogiras do iznemoglosti i crkavanja ?
Da ponovo pokusas sama kad ostanes bez posla ? Kad zalozis stan pod hipoteku ?
Da li ce opet hrabri mali covjek stati na crtu cijeloj Vasioni ?
A zasto ti to ne bi sebi pomalo olaksala ? Prvo, odmaknes se par kilometara od voljenog muzica, da prepolovis pritisak Vasione, pa nadjes visoko kvalitetnu pomoc (Sale ti da kontakt), pa onda zajednickim snagama krenete u najtezu bitku u tvom zivotu ? Terapeut i ti. Tada bi imala nade, a ja bih ti svakog jutra na tvoju temu donosio pregrst shala, zezalica, shega, losih fazona, ironicnih zvrkova i ostali arsenal gluposti kojim raspolazem, pa bismo tu pili kafu i jadali se jedno drugom.
Ili zasto to odmah sad ne bi uradila, da ne moras cekati dok ne izgubis posao, stan i sve vrijednosti... Evo, 90 % ljudi na ovom forumu ti je to predlozilo, a Eksica je napisala nesto na hijeroglifima ili joj je opet opao malter na tastatutu. Cak kad bi se moglo desifrovati, mozda bi se dokazalo da i ona dijeli nase misljenje, ta da postoji apsolutni konzenzus... To je cak za Ginisa.
Ako to nije dovoljno... Jebiga Bubetino.
HAHAHAHAHA-HA HA-HA SVE JE ŠTO IMAM DA KAŽEM JA :drinkers: I TO UZ JEDNO PIVCE ZA ŽIVCE,ZA MENE NARAVNO BEZALKOHOLNO,NA TERAPIJI SAM ,JBG
svida mi se ovaj dio posta. mislim nacin kako je napisan.Ne trazi se od tebe da pomazes drugim. Ti nisi u stanju ni sebi da pomognes. Dozvoli drugim da pomognu tebi. Ugasi kompjuter i trazi pravu pomoc, a ne samo recepte za hepove... Citam te posljednjih nekoliko dana na forumu i prilicno mi te je zao. Toliko da ne mogu da te prozivam i da ti se smijem.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
Vlado_M: Ti si jedan beskrajno duhovit i zanimljiv lik. Ali ovo zaista mislim, nema nikakve ironije u mojim recima. (Kao shto rekoh kad se reci napishu i izgovore skroz drugacije zvuce).
Ja se nadam da cesh ti svako jutro biti duhovit i zasmejavati me jer si prosto takav - beskrajno zanimljiv. Shto se tice knjige, ja sam bila ozbiljna, eto ti nacina da zaradish pare. Rekla sam ti da je jezik moja struka.
Poslacu ti privatnu poruku o nekim detaljima - kao shto rekoh, ovaj Beograd je selendra.
pozz
Ja se nadam da cesh ti svako jutro biti duhovit i zasmejavati me jer si prosto takav - beskrajno zanimljiv. Shto se tice knjige, ja sam bila ozbiljna, eto ti nacina da zaradish pare. Rekla sam ti da je jezik moja struka.
Poslacu ti privatnu poruku o nekim detaljima - kao shto rekoh, ovaj Beograd je selendra.
pozz
Bubice,to oko knjige si zakasnila.
Ja vec polazem exkluzivna prava na izdavanje i stampu,poseban akcenat na stampu !

Ja vec polazem exkluzivna prava na izdavanje i stampu,poseban akcenat na stampu !

Vi ražanj pripremate, a zec u šumi... pustite ba čovjeka. Samo mu još treba agent, menadžer, PR i ostala čudesa u životu... To baš utječe na inspiraciju i podiže moral za pisanje.YugoStar wrote:Bubice,to oko knjige si zakasnila.
sve okej oko knjige, mislila sam na lekturu, ako treba eto mogu da lektorishem tekst, ne treba nikakva nadoknada 

- PsyTechGirl
Bubice kao prvo dobrodošla ..
Istina je jedina i ja se pridružujem ostalima.. a to je da se NE MOŽE sam ništa postići, a pogotovo NIKAKO u paru ..
I ja sam sa momkom bila u celoj toj priči, i planirali smo da se skinemo zajedno, pokušavali, dali sve od sebe (bar smo mislili da je to sve što možemo), sa gnušanjem pri pomisli da bi trebali da se razdvojimo baš sada umesto da se borimo zajedno protiv tog sranja, jačamo sami sebe i našu ljubav ..
Ali to nije istina, bubice moja ..
Kada HEROIN dodje nema tu baš previše priče o ljubavi ..
Razmisli kako bi bilo da od pokvarenog kupusa pokušaš da napraviš sarmu (kakav primer, hmh?
) ?
Na šta bi to ličilo ??
Tako i vas dvoje..
Dok ste bolesni ništa ne možete uraditi dobro jedno za drugo ..
Tek kada se izlečite, budete čisti duži vremenski period, daleko jedno od drugog.. Tek onda možete nastaviti svoju ljubav, ali u nekom drugom pravcu .. Deca, dom, posao.. I sve što ide uz normalan život ..
Znači mora doći do totalnog preokreta i apsolutne promene jer bez toga nema baš NIŠTA!!
Ja ti od srca želim sve najbolje i da imaš snage da uradiš pravu stvar za sebe, njega i vaš budući život ..
Znaš ima jedna jako lepa misao koju sam ja bila stavila u svoj potpis kada mi je bilo teško zbog prinudne razdvojenosti od momka (sa kojim sam inače evo 5a godina). Na žalost više nemam ispisano tačno kako ide, ali ću pokušati da ti napišem od prilike ..
Ni staru haljinu ne vredi krpiti a ne ljubav ..
-I ti bi otišla ??
-Otišla bih ..
-Zato što me ne voliš ??
-Ne, nego zato što te VOLIM ..
Razmisli malo o svemu i nadam se da ćeš uraditi nešto mudro, dobro i kvalitetno ..
Eto, kažeš da si jaka i odlučna.. Pa iskoristi te svoje kvalitete na ove stvari i preduzmi nešto "muški", da donese dobar plod i bolje sutra ..
Velik podzarv i još jednom, dobrodošla na forum ..!
Istina je jedina i ja se pridružujem ostalima.. a to je da se NE MOŽE sam ništa postići, a pogotovo NIKAKO u paru ..
I ja sam sa momkom bila u celoj toj priči, i planirali smo da se skinemo zajedno, pokušavali, dali sve od sebe (bar smo mislili da je to sve što možemo), sa gnušanjem pri pomisli da bi trebali da se razdvojimo baš sada umesto da se borimo zajedno protiv tog sranja, jačamo sami sebe i našu ljubav ..
Ali to nije istina, bubice moja ..
Kada HEROIN dodje nema tu baš previše priče o ljubavi ..
Razmisli kako bi bilo da od pokvarenog kupusa pokušaš da napraviš sarmu (kakav primer, hmh?

Na šta bi to ličilo ??
Tako i vas dvoje..
Dok ste bolesni ništa ne možete uraditi dobro jedno za drugo ..
Tek kada se izlečite, budete čisti duži vremenski period, daleko jedno od drugog.. Tek onda možete nastaviti svoju ljubav, ali u nekom drugom pravcu .. Deca, dom, posao.. I sve što ide uz normalan život ..
Znači mora doći do totalnog preokreta i apsolutne promene jer bez toga nema baš NIŠTA!!
Ja ti od srca želim sve najbolje i da imaš snage da uradiš pravu stvar za sebe, njega i vaš budući život ..
Znaš ima jedna jako lepa misao koju sam ja bila stavila u svoj potpis kada mi je bilo teško zbog prinudne razdvojenosti od momka (sa kojim sam inače evo 5a godina). Na žalost više nemam ispisano tačno kako ide, ali ću pokušati da ti napišem od prilike ..
Ni staru haljinu ne vredi krpiti a ne ljubav ..
-I ti bi otišla ??
-Otišla bih ..
-Zato što me ne voliš ??
-Ne, nego zato što te VOLIM ..
Razmisli malo o svemu i nadam se da ćeš uraditi nešto mudro, dobro i kvalitetno ..
Eto, kažeš da si jaka i odlučna.. Pa iskoristi te svoje kvalitete na ove stvari i preduzmi nešto "muški", da donese dobar plod i bolje sutra ..
Velik podzarv i još jednom, dobrodošla na forum ..!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- Zona Sumraka