ZA KOJI TIM NAVIJATE?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
eksica

Re: ZA KOJI TIM NAVIJATE?

Post by eksica »

Znam da m je kombinacija za nepovjerovat ali eto...čak i komšije pričaju da sam malo čudna i kontradiktorna.od malena su me gurali prema partizanu ali ne znam niti jednog igrača a sada sa svjim slobodnim izborm,svim srcem navijam za

hajduk
bojanol

Post by bojanol »

PARTIZAN. JEDAN I JEDINI.
taranta

Post by taranta »

ŽELJO!
Između dva zla ne biram ni jedno!
lela

Post by lela »

od malena me tata ucio da navijam za partizan. i jesam...dok prvi put nisam otisla na marakanu. a onda se sve promenilo.
paramparcad

Post by paramparcad »

lela wrote:od malena me tata ucio da navijam za partizan. i jesam...dok prvi put nisam otisla na marakanu. a onda se sve promenilo.
da ali mi smo zabili dva komada tako da si se zajebala...PARTIZAN!!!
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Danas u Mostaru igrali
Zrinjski - Velez...
I naravno, kao i uvijek, navijaci se poklali, razbili nekoliko izloga, auta i kafica. Prevrnuli su maricu, nekoliko osoba (ukljucujuci policajce) je zavrsilo na sivanjima glave i bez zuba. U gradu kao da se spustila magla od silih suzavaca, dimnih bombi, baklji i ostale pirotehnike..
Tako da se moze zakljuciti da je ovaj grad i dalje, kako bi Psy rekla GOLO GOLNO!!
Ne dolaze na utakmicu radi navijanja, nego da se mogu izvrijedati i pobiti radi toga tko je odakle (a sto je najsmjesnije - iz istog su grada)!!
Ali neeeeee!! Pa Ultrasi su "iz Zapadnog dijela Mostara", a Red Armyjevci su "sa Juzne obale"....
I tako to...

MOSTAR NEMA OBALE, MOSTAR JE JEDAN GRAD!!!
RIJEKA NERETVA IMA DVIJE OBALE - LIJEVU I DESNU!!!
Potpis.
lela

Post by lela »

paramparcad wrote:
lela wrote:od malena me tata ucio da navijam za partizan. i jesam...dok prvi put nisam otisla na marakanu. a onda se sve promenilo.
da ali mi smo zabili dva komada tako da si se zajebala...PARTIZAN!!!
ma ne volim grobare,nemaju pojma s navijanjem...najveći razlog zbog kog sam počela da navijam za zvezdu su delije,tj.njihovo navijanje,a i bila sam jednom na severu (obično sam na istoku) i oduševila sam se,koja je ono euforija.
neki ljudi (uglavnom grobari) me cimaju,kažu -kako sad navijaš za zvezdu, a ranije si navijala za partizan-...ja onda odgovorim -ma i dalje navijam za partizan,ali volim zvezdu-...
bojanol

Post by bojanol »

Ne mogu da razumem izjavu da Grobari nemaju pojma sa navijanjem....
Verovato nisi gledala utakmice sa Panatinaikosom i CSKA u Areni, to je ipak bilo najbolje i najlepše navijanje na nekoj od utakmica koje sam gledao.
No, da se ne bi zajebavali, podsetiću te na ona dva gola od juče.

Pozdrav za Dalibora.
lela

Post by lela »

[quote="bojanol"]Ne mogu da razumem izjavu da Grobari nemaju pojma sa navijanjem....
Verovato nisi gledala utakmice sa Panatinaikosom i CSKA u Areni, to je ipak bilo najbolje i najlepše navijanje na nekoj od utakmica koje sam gledao.
No, da se ne bi zajebavali, podsetiću te na ona dva gola od juče.

...a jbg,meni se mnogo više sviđa kako delije navijaju,originalniji su...a posebno mi se sviđa što navijaju sa istim žarom čak i kad zvezda gubi.

pozdrav za tebe.
bojanol

Post by bojanol »

Pozdrav za Lelu!!!!! Uh, danas sam baš super rapoložen.
Ma jebeš navijanje i sport, važno je drugarstvo.
Post Reply