vi, draga djevojko, se zaboravljate i previse toga si dopustate.
zaboravljate da je pocetak nasega sukoba protokoliran i tu se jasno moze vidjeti tko ga je zapoceo i na koji nacin.
vasa spletkarenja i pokusaji izvrtanja cinjenica vam nece upaliti... moj odvjetnik je sve snimio... ne bi vam cak koristilo sada ni prepraviti svoje postove.
kasno je, sada jedite kasu koju ste si sami skuhali... ja sam vam lijepo rekao da ste trebali prije na to misliti.
s postovanjem, palfaced!
Tombstone fight :)
Moderator: sanela
vi ste, draga djevojko, ocito poceli halucinirati... a asocijacije su vam tipicno narkomanske. 
moj lijecnik mi je savjetovao da izbjegavam druzenja sa bivsim narkomanima a moj odvjetnik me evo upravo vuce za rukav i govori mi kako je vrijeme prestati sa objasnjavanjima i da to ostavimo pravosudju da rijesi... stoga cu vas ja za veceras posljednji puta pozdraviti, zazeljeti vam ugodan ostatak dana ili noci (ovisno u kojoj ste vremenskoj zoni) i otici malo prileci.
ubaciti si koji film pa eventualno i zaspati uz njega akobogda.
yours humble palefaced!

moj lijecnik mi je savjetovao da izbjegavam druzenja sa bivsim narkomanima a moj odvjetnik me evo upravo vuce za rukav i govori mi kako je vrijeme prestati sa objasnjavanjima i da to ostavimo pravosudju da rijesi... stoga cu vas ja za veceras posljednji puta pozdraviti, zazeljeti vam ugodan ostatak dana ili noci (ovisno u kojoj ste vremenskoj zoni) i otici malo prileci.
ubaciti si koji film pa eventualno i zaspati uz njega akobogda.
yours humble palefaced!
i am what i am and what will be will be