Retro

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

MANS0N

Re: Retro

Post by MANS0N »

Hej hvala vam jos jednom!Stvarno ste me obradovali....:)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

SRECAN RODJENDAN DRAGI PRIJATELJU!!!!!!!
:heart: :heart: :heart: PDT_Love_01 :smt041 :smt026 :smt026 :smt026 :rock: :rock: :rock: :supz: :supz: :heart:
2205_7029751510858879855_3021_n.jpg
2205_7029751510858879855_3021_n.jpg (4.77 KiB) Viewed 2853 times
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

S danom zakasnjenja... Sretan rodjendan druze majore.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Srećan rodjendan !!!
Sve najbolje ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
MANS0N

Post by MANS0N »

Hvala vam jos jednom drugari. :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
MANS0N

Post by MANS0N »

Pateticni forum. :)
Nisam ja,neko rece,spadam li ja vise ovdje?Nemam Saletovu ohrabrujucu pricu,niti Sagijevu tuznu.Nekako ,ni sam ne znam,valjda sam se odrodio.Odrodio sam se ja od sviju.Da samo ljudi znate sta je samoca. :D
Nidje nikog,samo moj glas u glavi.Pricam sa njim i on mi je sve.Mislim ima i drugih glasova,ali su na stranim jezicima,nerazumljivim i sta znam...ne volim ljude.Nesto ih ne volim ovih dana.Povrijedili su me,strasno sam ljut.I stalno mislim kako cu im jebat mater.Mrzim to sto se bolesnici pravdaju mojom bolescu.Necu mnogo da pricam o tome,jer sam pun prezira.I gadjenja,glupani pohlepni i nezahvalni,povrsni,jadni u svojoj sebicnosti. Ali to je nesto u cemu ne zivim,nemam vremena,ja sam ipak u nekom ratu.Zivim u ratu,a brinem glupe brige.Svejedno rastem,nisam pao,nisam uradio nista pogresno,nisam napravio ni jedan pogresan korak,niti cu.U vezi bilo cega,poceo sam jako da se kontrolisem,falilo mi je ovo.Da budem sam,jer najbolji sam sam,onda mislim o stvarima.Onda igram igre,onda mogu da budem sa mravima..Ulazi mi zrak u pluca, pomalo.Imam drugara, prevodioca ,covjeka sa kojim se konektujem,koliko ja to mogu.Eto sa njim pricam,on me oraspolozi.Lik je savrsen,pokvaren,ali iskreno,ne znam kako da to objasnim.Uglavnom smijemo se kao ludi i ja ga vodim svuda sa sobom.Bahaa,lafcina je ,mlad,pametan i ono...pozitivna stvar u ovoj zemlji kretena. Da vas apdejtujem i u vezi rata,ovdje je malo gore,ustvari malo vise,nekog su uhapsili u subotu i od tada se borbe vode po gradu non-stop.A cekamo i bombu ovdje gdje sam sad,tj gdje radim po danu.To je jako prometna saobracajnica i jebiga kontrolisemo po nekoliko hiljada vozila,pretresamo ljude,kontrolisemo lica i kuce i sta znam...tesko bude.Mislim kontrolisati,mada sam bas zbog toga dobio veliko pojacanje.Neki dan su bas zviznuli po nama,kalibrom 50,a to je teski bezobrazluk,dovukli su auto preko jezera i opleli.Mislim osilili su se jako.I tako dani prolaze,ne zalim se na to.A Bahi se smijem jer je lud .I rekao sam jednom covjeku izvini i pravu istinu i licemjerja sam se pokusao otarasiti.Lakse je od tad.Vratio sam tog covjeka,bar pokusavamo,ali ljudi ne vjerujem!Nesto sam se razocarao,valjda cu moc nekom jos valjati.Mislim sve ja znam,koliko je ovo velika skola,koliko sam uspio bez obzira na sve,da cu biti gornji na kraju,da sam samo nesiguran i da cu dusmane da podavim ko pacove,da samo nisam tu,ali ipak....mozda spadam na pateticni forum?Hehehe imam i djevojku!Onlajn naravno i cyber sex i sve. :-D zaljubila se,kaze.Mislim znam curu i iz realnog zivota ali nista mi nije jasno.mislim jasno mi je ali se pravim lud. :D Ljubav nije paradajz,i nije mi lose.Cura je zabavna i odlicna a ja sam bespolen,tako da....sta znam,nekako mi se svidja sve to.Opusta me.Ovaj post,sad kad sam ga pogledao je pun nekih ponavljanih rijeci i nije literarni rad.Ali ga necu lektorisat,vec zaljepiti ovako,istinit je,iskren je necu da to tjeram iz njega.Nisam dobro,ali se oporavljam.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Samantha

Post by Samantha »

mansone koliko ces ostati dole?
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
MANS0N

Post by MANS0N »

Dok ne zavrim posao,vremenski veze nemam.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Samantha

Post by Samantha »

pakuj se ti kuci. jos ces belaja naci sebi dole.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
MANS0N

Post by MANS0N »

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Post Reply