I against I-moja ispovijest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: I against I-moja ispovijest

Post by PsyTechGirl »

heroinapg wrote:
PsyTechGirl wrote:
heroinapg wrote: Brat je otputovao.
Dakle, u tom zecu leži grm.. :roll:
Da:{
Majka je mirnija i nekako mi se, iako stravljena priblizava. hvaLA
Meni se ne zahvaljuj više nikada!! Nema potrebe za tim ..
Uvek sam tu za tebe i to treba da znaš (tj mora da znaš) !!!
Ako ti išta što je u mojoj mogućnosti padne na pamet, samo kaži .. a do tada mi molim te budi dobro !!!
Nego, kada ti se divljač vraća kući ??
Ti bi možda kevi trebala da daš ultimatum .. Ono kao, ako to nastavi tako da se dešava, ti ideš u tri p.m. , ne interesuju te ni pare, ni problemi, ni mogućnosti.. Jer ako ostaneš, biće ili ti ili on !!
Ili tako nešto.. Malo onako, da joj pomeriš dupe (kako bi mi rekli) ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
eksica

Post by eksica »

heroinapg wrote:
eksica wrote: .A da i ne govorim koliko svi,počev od mene nismo kompetentni niti kvalificirani da ocjenjujemo ovako složene situacije kao što je njena....samo postoji jedna istina od davnina,potvrđena svim naukama...zlostavljan je onaj ko sebi to dozvoljava,izlaz uvijek postoji ali na žalost,psihologija često potrvrđuje da same žrtve i ne žele da se otrgnu od svega toga zbog velikog nedostatka samopoštovanja,zato što negdje duboko u sebi vjeruju da i ne zaslužuju bolje.....tako kaže nauka.
Ne znam ni sama sta sam trazila. eto..Boli me. Tvoji komentari su me, u pravo zbog toga sto sam prokleti pravdas i branila sam te dok su te drugi napadali, iznenadili. Ne u smislu vracanja usluge, daleko od toga. To i ne trazim. Nego sam se i sama zapitala jesu li ostali bili u pravu kada su pisali o tebi.
nebitno, meni si draga.
Maco moja,ovo nije moj osdobni stav o zlostavljaču i zlostavljenom,nego manje više prihvaćen stav među neuropsihijatrima i navodeći ga,nipošto nisam htjela reći da si ti u toj priči neki izazivač koji je na kraju dobijo po nosu ali nešto tu ima e da bi se shvatilo to nešto,moralo bi se analizirati i pisati naširoko i na,na.....
reci mi,da li u podgorici ili negdje u blizini postoji,ne znam kako to tačno zovu kod vas,zaštitne kuće ili kuće za žene...raspitaj se dobro.Razumijem da nemaš za sat ali za sobu u sklopu neke kuće bi možda i mogla da imaš....shvataš li da ti je bolje svaki drugi dan kruha jesti nego "živjeti" tako....probudi se Marija.......znaš li da takođe psihijatrija dokazuje da osoba nad kojom se vrši nasinje postaje ovisna o tome,da negdje duboko u sebi počne vjerivati da to zaslužujemsrodi se sa nasinjem nad sobomi tako životari dok ne okonča.....to su razlozi zbog kojih ti ja pišem oštrim tonom jer te moje tople riječi neće riješiti te bjede,učiniće da ti tog momenta bude toplije oko srca ali ja Marija želim mnogo više za tebe,ja neću da ti budem rame za plakanje,ja hoću da ti budem neko ko će zajedno sa tobom trežiti način da se to sranje prekine.
I zato odjebi mala :D ima da te ribam kad god stignem. :wink:
Baba Naca

Post by Baba Naca »

eksica wrote:eksica je napisao/la: .A da i ne govorim koliko svi,počev od mene nismo kompetentni niti kvalificirani da ocjenjujemo ovako složene situacije kao što je njena....samo postoji jedna istina od davnina,potvrđena svim naukama...zlostavljan je onaj ko sebi to dozvoljava,izlaz uvijek postoji ali na žalost,psihologija često potrvrđuje da same žrtve i ne žele da se otrgnu od svega toga zbog velikog nedostatka samopoštovanja,zato što negdje duboko u sebi vjeruju da i ne zaslužuju bolje.....tako kaže nauka.
eksica wrote:I zato odjebi mala :D
Attachments
KO NE MOZE UCESTVOVATI U TUDJEM BOLI, JOS MANJE MOZE UCESTVOVATI U "SOPSTVENOJ RADOSTI"
KO NE MOZE UCESTVOVATI U TUDJEM BOLI, JOS MANJE MOZE UCESTVOVATI U "SOPSTVENOJ RADOSTI"
3685.jpg (4.68 KiB) Viewed 1241 times
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
bojanol

Post by bojanol »

Max, tvoj problem je zaista velik i dubok, za neke ljude i nerazumljiv (jebi ga 100 ljudi, 100 ćudi).
Ovde ćeš naići na xyz "saveta", na xyz "saosećaja", ali....
Ti kao punoletna i inteligentna osoba treba da znaš, dok sama ne pomeriš svoje dupe i kažeš "ja sam Marija, najbolja i najsrećnija kad sam slobodna", nema 'leba.
...........
Ovo je bila parafraza na neki od tvojih potpisa, ne sećam se baš najbolje, droga mi popila mozak. :-D

"a droge nema, a droge nema, a droge nema, kinte da joj dam"
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

bojanol wrote:"a droge nema, a droge nema, a droge nema, kinte da joj dam"
misliš.. "da se nagudram" :-D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Vuk

Post by Vuk »

Ja ti, jbg, neću davati savete, niti osuđivati, niti ceniti šta je najbolje i ko je tu dobar, a ko loš ali čisto da znaš da podršku imaš...
...drži se...i ostani dobro!
Hug!
Moon child
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Naša vera, zabranjuje da budemo špijuni tuđih grehova,
a nalaže da budemo sudije SVOJIH.

:smt021 ovo je najlakse...
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
eksica

Post by eksica »

osuđujem se na vječni pakao

:wink:
Vuk

Post by Vuk »

Ja sam u paklu bio hvala lepo i ne bih više, meni dosta...može mi se sad da probam i nešto drugo...
Moon child
heroinapg

Post by heroinapg »

bojanol wrote:Max, tvoj problem je zaista velik i dubok, za neke ljude i nerazumljiv (jebi ga 100 ljudi, 100 ćudi).

"a droge nema, a droge nema, a droge nema, kinte da joj dam"
hahahahhahaahhah
Posle xxy godina...pitala sam kolegu turbo folkera, samo nek je zdravo odakle je ovo..
rece kao iz topa
otisla si jednog dana, ne znam ni ja kad, gde da lutam, gde da trazim tebe Marija :rolleyes:
Poqsavam da se raspolozim
Post Reply