Samo polako. Ne mozes preko noci promijeniti sve sto je bilo u proslosti. Ljudi se brinu, pokusaj ih shvatiti. Sa vremenom ce sve doci na svoje mjesto. Tako je to kod sviju. Rane ce zarasti, a proslost ce ostati tamo negdje daleko iza tebe, dallllleeekkoooo........
pozz....
potrebna mala pomoc
Re: potrebna mala pomoc
Pa ja bih sam predlozio testiranje kad bi me neko poceo sumnjicati ili kad bih vidi da se muci i sekira neka meni draga osoba.
To mi se znalo desavati i bude mi pravo drago kad test pokaze negativu,a ta osoba bude vise nego srecna i rasterecena.
Kontam da je to najmanje sto mogu uciniti ljudima koji me vole i koji su bili i jos uvijek su uz mene.
PS: Naravno,u vrijeme kad sam lebdio i cesto recidivirao,iste te osobe,kad bi predlozile test,pretvarale su se u najgoreg djavola i dusmana.

To mi se znalo desavati i bude mi pravo drago kad test pokaze negativu,a ta osoba bude vise nego srecna i rasterecena.
Kontam da je to najmanje sto mogu uciniti ljudima koji me vole i koji su bili i jos uvijek su uz mene.
PS: Naravno,u vrijeme kad sam lebdio i cesto recidivirao,iste te osobe,kad bi predlozile test,pretvarale su se u najgoreg djavola i dusmana.