CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 10:09 pm, edited 1 time in total.
- PsyTechGirl
Draga moja, što se tiče slavlja to ti ja nemam pojma.. Moraću da se raspitam kod mamegoldy wrote:Pa imas u dnu opciju "oznaci sve",klik....i to je to.Ili si se samo htjela pohvalit kako ti je sanduce puno?hehehe
Pozzzzzzzzzzzz(i ako se ne varam ti danas slavis 11 mjeseci cistoce od heroina,cestitke)

Kako debilno zvuči.. Užas!!
A što se sandučića tiče, stvarno sam imala muku i hvala na pomoći

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Vidi ti nje, cista skoro godinu dana a ne zna ni datum...
Ni da prijavi, ni da se pohvali.. Pa sta je bona, to je za ponositi se!!
Evo, cestitke i od mene.. =D>

Potpis.
- PsyTechGirl
Hehehehe, hvala Anči my dear .. Samo ne volim ja puno o tome, da ne ureknem .. Ebem li ga, koja je razlika jeli to mesec, dva, ili deset meseci, naspram čitavog života koji treba da ispoštujemo čisti.. Ja ti imam tako neki tripAnAna_mo wrote:Vidi ti nje, cista skoro godinu dana a ne zna ni datum...![]()

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Ko da me voda donila,popila sam kavu a ni cigare za zapalit,pa ovo je vec patetika!
Psy hvala na ricima podrške samo pobjedu u mom životu uvik odnese neko drugi,bez obzira koliko se trudila,vjeruj kad si prid zid,e onda si prid zid - samo još cekaš metak.
I odoh tako razbijat glavu o zid i cekat iduci shit( oprostite na izrazu)ša ce me danas strefit.
A e dobro jutro - bar onima što je . . . ](*,)
Psy hvala na ricima podrške samo pobjedu u mom životu uvik odnese neko drugi,bez obzira koliko se trudila,vjeruj kad si prid zid,e onda si prid zid - samo još cekaš metak.
I odoh tako razbijat glavu o zid i cekat iduci shit( oprostite na izrazu)ša ce me danas strefit.
A e dobro jutro - bar onima što je . . . ](*,)
Jebi ga, Biba... Utripuj se samo da si bez cigara zbog svog izbora, a ne zato sto moras biti.
Postoji jedna stvar koju smo kao narkomani svi naucili - nijedno sranje vjecno ne traje. Samo se ne treba prestati boriti.
Postoji jedna stvar koju smo kao narkomani svi naucili - nijedno sranje vjecno ne traje. Samo se ne treba prestati boriti.
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 10:09 pm, edited 1 time in total.
JOJ!!! Kad ovo citam odmah moram zapaliti!! Zajebano je kad pusis cikove pa ti sva usna izgori od onog TVRDOG sto se stvori kad ugasis cigaru!!! ZAJEBANO!!! 

ma hajde bibo sta ce ti cigare. stete bebi pa sta ces. bolje ti je da ih nemas.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
- Zona Sumraka
ihh, pa nije isto kada nemas cigaru zato sto je ne zelis, nego zato sto nemas odakle...