CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

biba

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by biba »

Blago tebi Sanela "radim što Želim",e da je meni tako. . .ja neman volje više ništa da radim,ni sa sobom,ni s nicim,kako poslovno,što trenutacno i ne mogu ,a tako ni privatno jer ionako se samo vrtim u krug,i vidin da sam sama u svemu.
Od kad sam saznala da sam trudna sve same nevolje,a bila sam tako sritna,samo ima bit da sam taka bila i ostala samo ja,šta je žalosno al istinito.Nisan ni ocekivala da ce sad neko skakat oko mene po cile dane al,borami nisam ni ocekivala toliku ravnodušnost od svih.Da samo znaš koliko puta poželim da mi je mama (znam da zvuci pateticno,nemojte se smijat)živa pa da joj se mogu dobrano isplakat. . .Ne znam ni zašto ti ovo pišem, nije toliko interesantno ni poucno za druge,al eto da se ispušen malo jer iman osjecaj da cu puknit. . .a to je zadnje ša mi treba ,da se probudin ko ona stara,a toga se bojim,a znam da ako se neke stvari u mom privatnom životu uskoro ne promine i ako netko,bar netko od mojih ne vidi kako mi je tako ce i bit,stara Biba ce se vratit u život,a koliko se vec dugo borim s njom,bila bi šteta. :cry:
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

E jebiga, kad bi barem mogla nesto reci ili uraditi da ti bude imalo bolje ili lakse.
Nego, kao sto sama kazes, imas u sebi stvorenje kojem dugujes svoj zivot i zbog kojeg se moras boriti. Nemoj sada posustati, samo se sjeti kako ti je bilo prije, sjeti se groznih trenutaka, i vidit ces da ce ti biti za nijansu bolje. Barem kod mene to pali. A koliko sam shvatila iz postova, pored sebe imas jako dobrog covjeka koji te ne voli, nego obozava. Vjerovatno te razumije bolje nego svi ostali, i budi sretna sto ga imas. Samo pomisli da uvijek, ali uvijek moze biti gore. Neka te to utjesi. Ja mislim da ce dolaskom bebe sve krenuti uzluznom putanjom, samo polako. Mislim, ne znam, pomislit ces ko sam ja da ti ista govorim, balavica mlađa deset godina od tebe, sta ja znam, ali vjeruj mi da imam cast biti prijateljica para kojima je sincic bukvalno spasio zivot. Bili su u slicnoj situaciji kao i vi, ali se kasnije sve samo sredilo, nije bilo lako, ali malo po malo, i sada su jako sretna mala obitelj. To od srca i vama zelim...
I zelim da nova Biba bude sretna i nasmijana mlada mama. :)
Potpis.
MargitA

Post by MargitA »

htela bi samo da svima kazem kako mi je drago da sam nashla ovaj forum i svima zelim sve najbolje...inace sam nashla ovaj forum nakon duge borbe sa svim opijatima...sada sam vec 7 meseci na metadonom, momentalno sam na 20 mg, i osecam se sjano...preporodila sam se..zivim moj drugi zivot...nadam se da cu nekad imati vremena da ispricam moju pricu (koja je manje-vishe slicna na sve ispovede koje sam ovde procitala, ali sama na svoj nacin posebna)i da pisem po koju rec o stanju u institucijama i zajednicama za lecenje u mojoj zemlji.
i opet..svima zelim sve najbolje....obradovala sam se kad sam malo vise procitala sta sve ima ovde i saznala da i te kako vakve forume pomazu ljudima kojima treba pomoc.iako vise se ne drogiram, i sigurna sam u sebi i svojoj odluci, znam da uvek postoji sansu da se u zivotu negde opet sretnem sa drogom lice u lice.i bas zato sada skupljam snage da bi taj susret(ako se nekad desi) bude konacna pobeda iznad moje nekdashnje slabosti...
nadam se da cu usokoro da pisem vise i opsirnije..a bila bi najsretna kada moje bi iskustvo nekome pomoglo da sredi svoj zivot i zivote onima oko njega.i pre svega da bude srecan i zdrav.
veliki pozdrav svima
Ignorance is bliss but not everyone is blessed with ignorance.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Pozdrav MargitA :smt109
Što se mene tiče ja sam danas tako-tako, što u stvari i nije ništa previše novo ..
Trudim se da ispunim dan nekim sadržajem, ali opet da mi ne služi samo da glumim klovna drugim ljudima i zabavljam ih, neko da izmedju svega toga provučem i neke stvari koje mene zadovoljavaju - ali samo mene bez igde ikoga okolo, a otkrila sam da je to jedino, ili bar najviše spavanje ..
Tako da ono, idu dani, idu godine .. :lol:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Tužna

Post by Tužna »

Sva sam sjebana Image
biba

Post by biba »

Iz goreg u gore,uostalom koliko gore još može ic?A da još malo i stvari ce se stvarno napuvat da cu se nac na -ebenoj ulici,al koga briga,najgore je šta nije stvar u ovisnosti ,obitelji itd.vec u prokletoj besparici,kao da igraš šah i uvik si potez iza,hm,da ne znan bolje rekla bi da me neko debelo proklea,znate ono vudu lutkica i tisucu igala u njoj.... ](*,)
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

biba wrote:Iz goreg u gore,uostalom koliko gore još može ic?A da još malo i stvari ce se stvarno napuvat da cu se nac na -ebenoj ulici,al koga briga,najgore je šta nije stvar u ovisnosti ,obitelji itd.vec u prokletoj besparici,kao da igraš šah i uvik si potez iza,hm,da ne znan bolje rekla bi da me neko debelo proklea,znate ono vudu lutkica i tisucu igala u njoj.... ](*,)
Jbg.. Znaš šta ja kontam ??
Možda (ne možda u stvari, nego verovatno) nas sada sve stiže što smo u prošlosti zasrali .. Znaš ono kao - vratiće ti se to kad-tad .. E pa eto ga !!
Ali to ne znači da je situacija neizlazna .. Naprotiv !!
Što teže, to će ti pobeda biti sladja .. Veruj mi !!
A ja ti želim svakako sve najbolje i da se što pre izvučete iz svih tih govana ..

A što se mene tiče.. Ja se osećam BLJUTAVO .. Prava reč i dovoljna ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
adam*

Post by adam* »

Ja se osecam sjajno sada.....izgleda su svi moji tripovi u vezi moje devojke bili ustvari tripovi......sve je ultra OK....a ja pravim od buve slona i serem li serem....te mi se nisi javila kada sam ja hteo te mi nisi poslala bas lepu poruku nego ono "obicnu"....klasican sindrom emotivne slabosti i potrebe da budem ne voljen nego OBOZAVAN....sreca pa me majka ovako pametnog rodila pa sam sposoban da realno analiziram sebe i svoje ponasanje inace bi me sve ovo najverovatnije odvelo u ludilo i zlocin iz strasti!!

Aj uzdravlje ekipa..
cucla cucla cuclica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

adam* wrote:Ja se osecam sjajno sada.....izgleda su svi moji tripovi u vezi moje devojke bili ustvari tripovi......sve je ultra OK....a ja pravim od buve slona i serem li serem....te mi se nisi javila kada sam ja hteo te mi nisi poslala bas lepu poruku nego ono "obicnu"....klasican sindrom emotivne slabosti i potrebe da budem ne voljen nego OBOZAVAN....sreca pa me majka ovako pametnog rodila pa sam sposoban da realno analiziram sebe i svoje ponasanje inace bi me sve ovo najverovatnije odvelo u ludilo i zlocin iz strasti!!

Aj uzdravlje ekipa..
Zdravo ti nama bio :-D
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Osećam se zbunjeno..
Jer, sanduče mi se napunilo privatnim porukama, a ne znam kako da ih izbrišem .. :?: :idea:
Mislim, skontala sam ono jednu po jednu, ali zar nema načina da se izbrišu recimo sve od jednom, jer sam ja tako nekako navikla ..tako i na mob radim - kad se pretrpa, obrišem sve i idemo dalje .. :D
Aj pomažite ljudi, pls? :-D
Post Reply