Petak 13...Sretan vam 13 Mart.Dan srece.Sretan sam,nemam pojma zasto.Sigurno ima razlog,ali nisam izvrsio ''obdukciju''.Ma ko ga jebe ,pustam nek traje .Mi narkomani bi samo da radimo nesto.Pobismo se ovde djeleci savjete,izginusmo zaleci druge,poklasmo se iz ''filozofije''i nastradasmo od silnih prepucavanja.
Cist sam i to je dovoljan rad.Sad kao to mi malo,pa cu ja nekog da prosvjetljavam.Da pomazem,sprijecavam...E vudd,grom te ne ubio,sto bi rekli vukojebcani

.Kad sam se drogirao,isto sam zelio da pomazem drugima.Dodje neko ko se jos nije usavrsio u sredjivanju,pa kao''mozes li ti da mi....?''Ma mogu, jebo te zivot.Klar kann ich's.Uzmem gan,zrtva ceka zasukanog rukava,i....pfrrttccc.Promasim i pogodim sebe

Nesto slicno se desava i sada na forumu.Ko sam ja da nekom govorim''de 'vako ili ne,bolje 'nako''Sto bi rekao jedan ''super-operater'' iz komune nadomak BL''Sta ces ti tuj,voj ili noj?''

Pozdrav i ....podrska(kakva rijec,jebo te.Podrska...)Drzite se podrske i laku noc vam zeli vukojebac vudd,wood,drveni,pali-drvce,pali-kuca,i....pali-gaca(zove me zenka,svojim misterioznim glasicem,ciju-ciju,mjau-mjau

)
PODRSKA
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=xpoY_Bs8Wy4[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....