Kafica (friška) jutarnja (doprinos redu i disciplini)
Moderator: sanela
- pepeljuga84
ne ne zachatavati
moram malo....
ehh a sta bi za zvrky i angel??? Kako je bilo??? bas me zanima.....
zvrkyyyyy-javi se!!!! sta se desava????
ramonice gdje si ti bona?
Omare....kako si mi?
pepe ti si ok....
Mise.....kako ide? Samo polako....sve ce doci na svoje, vidjeces!
archy.....opet si se sakrila.
Ostalli-----ma pricali smo danas....
cmok cmok

moram malo....
ehh a sta bi za zvrky i angel??? Kako je bilo??? bas me zanima.....
zvrkyyyyy-javi se!!!! sta se desava????
ramonice gdje si ti bona?
Omare....kako si mi?
pepe ti si ok....

Mise.....kako ide? Samo polako....sve ce doci na svoje, vidjeces!
archy.....opet si se sakrila.
Ostalli-----ma pricali smo danas....

cmok cmok
- pepeljuga84
Angel i Erineja su kod Zvrky,Angel ide na terapije još 5,6 dana dok joj se ne sredi zikra....sve u svemu je ok....
palefaced
Hehehehe,kod tebe zezanje,vidim ja :smt021osjecam da bih mogao bas ovako sa kuka pucati u dosadnu djecu i sarene odrasle debile.
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Ehhh,evo i mene .Šta ljudi ima ,Luniću mojjjjj ,kako bona to da ARCHY dolazi a ti nista ba .E jojjjj ,kako bi lijepo bilo da dođeš pa na Čaršiju ,pa malo svukuda ,hhehe.Evo pravo da vam kazem i ja sam napravio kaficu i kucam heheh.Kako ste mi svi ovako kolektivno jutros, vidim neko je pajkio neko nije, bože moj bice sve udure.Jebes drzavu bez belaja,ha jel tako. 

omare sreco....mozda i dodjem,
evo sutra cu pricati sa mojom najboljom drugaricom ...i vidjeti kakvi su njeni planovi i to. AKo je sve ok-doci cu na par dana...a ostale cu provesti s njom...a imam i par mjesta koje bih volila da obidjem i tako to.
uglavnom...mozda. Nisam nigdje mrdnula iz ove drzave vec skoro 4 godine ba. Poludicu. Ovo je najduze do sada....da nisam nigdje isla. Inace sam uvijek negdje putovala....Obozavam putovati. Pa eto...ideja je kul...karte jefitine zimi(po treci put dolazim zimi eh eh)....a i to ce mi dati motivaciju da se mrdnem....CILJ! PLAN! nesto......
sve u svemu.....mozda i pojedem perec zimus
eto sve vas volim....laku noc
evo sutra cu pricati sa mojom najboljom drugaricom ...i vidjeti kakvi su njeni planovi i to. AKo je sve ok-doci cu na par dana...a ostale cu provesti s njom...a imam i par mjesta koje bih volila da obidjem i tako to.
uglavnom...mozda. Nisam nigdje mrdnula iz ove drzave vec skoro 4 godine ba. Poludicu. Ovo je najduze do sada....da nisam nigdje isla. Inace sam uvijek negdje putovala....Obozavam putovati. Pa eto...ideja je kul...karte jefitine zimi(po treci put dolazim zimi eh eh)....a i to ce mi dati motivaciju da se mrdnem....CILJ! PLAN! nesto......
sve u svemu.....mozda i pojedem perec zimus

eto sve vas volim....laku noc